Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hediye kazanamayan arkadaslar üzülmeyin henüz cok basındasınız yolun bende ilk baslarda öyleydim sonra bi baktım 200. hediyemi kazanmısım o yüzden sabır ve azimle yola devammm

hediye kazanamayan arkadaslar üzülmeyin henüz cok basındasınız yolun bende ilk baslarda öyleydim sonra bi baktım 200. hediyemi kazanmısım o yüzden sabır ve azimle yola devammm

merak ettim resimleri var mı
tebrik eder devamını dilerim

kızlar prima ilk hediyem seti var mış onu nasıl bulabiliriz bileniniz var mı?
yardımcı olur musunuz:44:

günaydın kızlar.

omodan hem anama hemde kendime omo seti aldım. hedefim kahve makinasıydı ama olmadı malesef. bunada şükür.

omodan bende kendime eşime anneme aldım ama stok sınırlı değilmiydi nasıl bitmedi her alanınki kabul ediliyormu acaba

omodan bende kendime eşime anneme aldım ama stok sınırlı değilmiydi nasıl bitmedi her alanınki kabul ediliyormu acaba

öyle açıklamayın bacılar yok anama yok emmime yok dayımın bacanağının dünürüne kadar aldım kazandım diye
sonra görgüsüz diyip çıkıyolar

kızlar fyonkta b fit üyeligi var 1 haftalık cogu yerde var die biliorum b fit yararlanınnn 1 haft a1 haftadır stres atarızzz

günaydınnnnnn ,bugün benim dogum günüm hem mutluyum hem yastayım,bir yaş daha gitti ,:44: sağlık olsunnnn

kızlarrrrrr omdodan 5500 falan puanım vardı. omo setine tıkladımm. kabul ediyormusunuz dedi evet dedim. adres bilgilerinizi kontrol edin gibi yazı cıktı. hemen puanım sıfırlandı.... kaydım oldumu ne oldu anlayamadımmm

ya şu protex i bi ben çözemedim.saat 11 de başladı,limit doldu diyor. 10 dakikada ne çabuk tükendi yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…