kızlar markafoniye üye olunaan birlink var 25 tlçek veriyor ve altlimit 50 tl ayrıca türkcelliler 50 tlüzerialışverişe ücret ödemiypr
https://www.markafoni.com/account/l...tm_medium=banner25&utm_campaign=r10_25hedceki
link burada kopyalayıp yapıştırsanız da oluyor.
yaa hanimlar su omoyu kacirmistim ben sonrada katilmadim zor die ama baktim hepiniz deterjanlari kapmissiniz kiskandim valla bende yarin baslasammi yoksa hic bulasmasammi ne dersiniz?:26:
cnm ben denedim ama çek gelmedi hemenmi geliyor acaba kızım için birşeyler alacam cokda iyi olurdu
canım hesabı yeni açıyorsan ve açaraçmaz üye oluyorsan olmuyor.. yeni bir mail al ama hemen üye olma hotmailden gelen mesajı aç bir süre geçtikten sonra öyle üye ol ,)
cnm benim zaten hesabım var yeni açmıyorum.bir tane denedim ama indirim gelmedi
https://www.facebook.com/nevresimdunyasicom bıçak seti ödüllü beğen paylaşmalı
mailde gelmedi başka kazandınız yazan arkadaş var mı ?
aynen öyle puan vermedkten snra ufak atsın da civcivler yesin 200 kullanıcısı varken 40000 kullanıcı oldu uygulamanın ve kazanılan paraları düşünün üzerimzden biz orda delirrken her günçamaşır makinesi kazanıldığına dair herhangi bir şey koymamışlar 2 adet kattle diğer herkes çamaşır bakım seti kazanmış. Tabiki temsili değil ama puan vermedikten sonra ona ulaşamadıktanm sonra 5 çamaşır makinesi verseler de önemi yok.
evet ama ismi deterjan kazananların bölümünde ayrıca çam mak kazanan diye kimseyi açıklamamışlar[/QUOTE
ÇAMAŞIR MAKİNASI 1 ADEETİ ZATEN. OUUDA KAZANANA GÖNDERMİŞLER ONDAN YAYINLAMAMIŞ OLABİLİRLER. SONUÇ OLARAK LİSTEDE OLSADA OLMASADA ÜRÜNÜ KAZANNA GERÇEK BİRİ VAR. ACE BİR KAÇ ARKADAŞIMLA ORTAK ARKADAŞ BU KİŞİ. TESELLİM BU :) :)
cnm o neydi biliyo musun bence yani bnm fikrim: ilk başlarda omo beleşten beleşten her paylaşmaya ve yoruma puan veriyodu konu açmalara fln. ondan sonra bi düşürdü puanını herkesin ben makineye çok yaklaşmıştım 11000olmştu puan uygulamamnın içindeyken bi düştü 3000e herkesinki o anda düştü ztn.çünkü yarışma formatı yanlştı uygulamaya hakim değildiler şmdi de olmdıkalrı gibi dedikleri gibi puan vermediler yine çünkü. o çamaşır makinesini alan arkdşlar da ilk zmnlarda kazandı diye sevinen arkdşlardı ama tbiiki bzm puanlar düştü onlar da bşy alamadı ztn o kdr kolay olsaydı herkes alcaktı ama en azndan omo kurallardaki gibi uygulasaydı yarşmayı da herkes hakkkını alsaydı milleti çıldırttı sdce 3 şeye puan veryordu.baksanıza rondo ütü fln bile ulaşılamamış bnce 2. dönem dha farklı oalblr belki yüzlerini kara çıkartmamak için yani o kdr emeğe bn de en sonunda bıktığım için uğraşmaktan kettle aldım. annemin puanıysa kettle için 200 puan lazımdı ve deterjan da almadım snr olduk hepten ztn tam bi fiyaskoydu yarışması hiç beklemezdimkettle ı bile 2 kişi kazanabilmişken bu uygulama çok anlamsız bu arada o deterjan kazannlar ne yahu ama işte herkesi bezdirdiği için herkes bi deterjan alıp çıkıcam moduna girdi kurtulayım şundan hesabı kendini reezil etti bnce omo bakar mısınız kendi dediği gibi puanlar verseydi daha haklı bir yarışma olablrdi sdce arkdş daveti problem işte milletin 5000 arkdşı varmış 1000 tanesinin bile canını yese şuna kaydol kabul et diye ohoo ne puan fark atar öyle yarışmalara da kıl kağıyorum ztn
bende senin yaptığın gibi yaptım bilgileriniz kayıt altına alındı dedi bakalım gelecekmi
bebekle ilgili bişey sormadı:44:
sabahtan aksama kadar bekletıolar yha cok sınır oluyoum3 dk da bitti yazdı..komikk
adım var cok sukurrrrrrrrrrrrrrDeğerli OMO Kadınlar Kulübü üyelerimiz,
Uygulamamızın ilk kampanya dönemi sona ermiştir. Uygulamamızın yeni dönemi yarın saat 14:00'ten itibaren başlayacaktır.
İlginize teşekkür ederiz.
Ödül kazananları görmek için tıklayın: OMO Kirlenmek Güzeldir - Omo Kadınlar Kulübü | Facebook
eğer doğru hesapladıysan o puana ulaşamayız ancak yeni makaleler yayınlıcaklar o zaman puan kazanabilirz yada arkadaş davetinden 12 puan geliyor canımsabahtan aksama kadar bekletıolar yha cok sınır oluyoum
adım var cok sukurrrrrrrrrrrrrr
bnada kazandınız dedı ama maıl gelmedı
omoda yarın baslıcakmıs kızlar
ayın 31ıne kadarmıs
e bız gunluk katılıma 75 puan alıyoruz
konu acıp yorum yapmayada toplam 16 puan
31 ıne kadar hesapladım 5500 puan kımse elde edemezkı
puanlama bu sekılde devam ederse
kızlar maggi sepetim geldi çok şirin sepete bayıldım
gözümüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?