Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaa hanimlar su omoyu kacirmistim ben sonrada katilmadim zor die ama baktim hepiniz deterjanlari kapmissiniz kiskandim valla bende yarin baslasammi yoksa hic bulasmasammi ne dersiniz?:26:

cnm ben denedim ama çek gelmedi hemenmi geliyor acaba kızım için birşeyler alacam cokda iyi olurdu

canım hesabı yeni açıyorsan ve açaraçmaz üye oluyorsan olmuyor.. yeni bir mail al ama hemen üye olma hotmailden gelen mesajı aç bir süre geçtikten sonra öyle üye ol ,)

canım hesabı yeni açıyorsan ve açaraçmaz üye oluyorsan olmuyor.. yeni bir mail al ama hemen üye olma hotmailden gelen mesajı aç bir süre geçtikten sonra öyle üye ol ,)

cnm benim zaten hesabım var yeni açmıyorum.bir tane denedim ama indirim gelmedi

Üye olan herkese üyelik hediyesi olarak bir kitap adresine gönderilecek.
Kitap Kulübü üyeleri tam %35 indirimle kitap alma hakkına sahip olacaklar. Tek yapmaları gereken üyelik numaraları ve isimleriyle birlikte kelime@kelimeyayinlari.com adresinden kitaplarını sipariş etmek.

Üstelik eğer bir seferde beş adet kitap sipariş ederseniz, indiriminiz %40 olacak ve Türkiye içinde gönderim ücretini de Kitap Kulübümüz karşılayacak!

Üyelelerimizi Doğum günlerinde unutur muyuz? Onları sürpriz hediyeler bekleyecek,

Kitap Kulübü üyeleri yeni çıkacak kitaplarımızdan önceden haberdar olacaklar.

Kelime Kitap Kulübü üyeleri arasına katılmak için üyelik formunu doldurmanız yeterli.

Hepinizi Kelime Kitap Kulübü'ne bekliyoruz!

**ÖNEMLİ NOT: KELİME KİTAP KULÜBÜ ÜYELİĞİ SADECE 18 YAŞIN ALTINDAKİ OKUYUCULARIMIZA AÇIKTIR.

Kelime Yayınları - Kelime Çocuk Kulübü Üyelik Başvuru Formu

aynen öyle puan vermedkten snra ufak atsın da civcivler yesin 200 kullanıcısı varken 40000 kullanıcı oldu uygulamanın ve kazanılan paraları düşünün üzerimzden biz orda delirrken her gün

Son düzenleme:
3 dk da bitti yazdı..komikk
sabahtan aksama kadar bekletıolar yha cok sınır oluyoum
adım var cok sukurrrrrrrrrrrrrr

bnada kazandınız dedı ama maıl gelmedı

omoda yarın baslıcakmıs kızlar
ayın 31ıne kadarmıs
e bız gunluk katılıma 75 puan alıyoruz
konu acıp yorum yapmayada toplam 16 puan
31 ıne kadar hesapladım 5500 puan kımse elde edemezkı
puanlama bu sekılde devam ederse

eğer doğru hesapladıysan o puana ulaşamayız ancak yeni makaleler yayınlıcaklar o zaman puan kazanabilirz yada arkadaş davetinden 12 puan geliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…