Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Demek ki çamaşır makinesini temsili koymuşlar zaten verdikleri puanla 12.000 puana ulaşmak imkansız gibiydi.

temsili olduğunu sanmıyorum. ulaşan ulaşıyor bu puana...omo dan çamaşır makinası kazanan bir arkadaş face de fotoğrafını yayınlamıştı

temsili olduğunu sanmıyorum. ulaşan ulaşıyor bu puana...omo dan çamaşır makinası kazanan bir arkadaş face de fotoğrafını yayınlamıştı

çamaşır makinesi kazanıldığına dair herhangi bir şey koymamışlar 2 adet kattle diğer herkes çamaşır bakım seti kazanmış. Tabiki temsili değil ama puan vermedikten sonra ona ulaşamadıktanm sonra 5 çamaşır makinesi verseler de önemi yok.

banada kazandınız dedi ama mail filan gelmedi keşke eve gönderseler kodla gidip onu istemekte bi dert ben çok sıkılıyorum öyle bedava bişey alırken

bence uygulamada bi yanlışlık var ama bakalım. Yarın iftar saatine göndersinler. Eşim adına girdim ondan da kazandınız dedi her uygulamaya girene kazandınız diyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…