benim adımda var şükür
çamaşır mak ve deterjan var sadece kazanlarda yanlışmı gördüm
Değerli OMO Kadınlar Kulübü üyelerimiz,
Uygulamamızın ilk kampanya dönemi sona ermiştir. Uygulamamızın yeni dönemi yarın saat 14:00'ten itibaren başlayacaktır.
İlginize teşekkür ederiz.
Ödül kazananları görmek için tıklayın: OMO Kirlenmek Güzeldir - Omo Kadınlar Kulübü | Facebook
Demek ki çamaşır makinesini temsili koymuşlar zaten verdikleri puanla 12.000 puana ulaşmak imkansız gibiydi.
temsili olduğunu sanmıyorum. ulaşan ulaşıyor bu puana...omo dan çamaşır makinası kazanan bir arkadaş face de fotoğrafını yayınlamıştı
buna girince hemen kazandınız dedi adres bilgileri istedi mc chicken menüyü eve mi göndercekler
mc donalds'larda kullanabileceğimiz bi kod verecekler sanırım.
mailde gelmedi başka kazandınız yazan arkadaş var mı ?
temsili olduğunu sanmıyorum. ulaşan ulaşıyor bu puana...omo dan çamaşır makinası kazanan bir arkadaş face de fotoğrafını yayınlamıştı
ben de kazandım ama anlayamadım iş adresmi vermiştim menüyü oraya mı gönderecekler ne zaman gönderecekler anlamadım. Herhangi bir bilgi yazmıyor.mailde gelmedi başka kazandınız yazan arkadaş var mı ?
evet ama ismi deterjan kazananların bölümünde ayrıca çam mak kazanan diye kimseyi açıklamamışlar[/QUOTE
ÇAMAŞIR MAKİNASI 1 ADEETİ ZATEN. OUUDA KAZANANA GÖNDERMİŞLER ONDAN YAYINLAMAMIŞ OLABİLİRLER. SONUÇ OLARAK LİSTEDE OLSADA OLMASADA ÜRÜNÜ KAZANNA GERÇEK BİRİ VAR. ACE BİR KAÇ ARKADAŞIMLA ORTAK ARKADAŞ BU KİŞİ. TESELLİM BU :) :)
evet yanlış görmüşsün
ketıl ve deterjan var bende bunları gördüm :26:
banada kazandınız dedi ama mail filan gelmedi keşke eve gönderseler kodla gidip onu istemekte bi dert ben çok sıkılıyorum öyle bedava bişey alırken
Demek ki çamaşır makinesini temsili koymuşlar zaten verdikleri puanla 12.000 puana ulaşmak imkansız gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?