Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cnm bi de kayıtlanma fln var eğitimler var ona 1000 fln veriyo işte bilmiyorum artık nsl olur

eğer doğru hesapladıysan o puana ulaşamayız ancak yeni makaleler yayınlıcaklar o zaman puan kazanabilirz yada arkadaş davetinden 12 puan geliyor canım

cnm bi de kayıtlanma fln var eğitimler var ona 1000 fln veriyo işte bilmiyorum artık nsl olur

bu uygulamasında arkadas davetınden bana hc puan gelmedı
aman ınsallah bunun gıbı gunlerce puan vermeyen br uygulama olmaz

gene omoda kac hesaplan aynı kısıler alır goturur ısı
gerıde kalanlarda 5 _ 10 puanlan kaybeder

bu uygulamasında arkadas davetınden bana hc puan gelmedı
aman ınsallah bunun gıbı gunlerce puan vermeyen br uygulama olmaz

evet dediği gibi ypmıyo ki hçbşyi ben daha uygulamanın başnda bitek annemi davet ettm rdan kabul etmiiştm vermişti puan ama puanımı geri çekince o da gitti muhtemelen:44:

hani bir yarışma vardı şarkını sözlerini tamamlıyorduk balerina ciftir benim adım gibi neydi o kazananlar ne oldu bilen var mı?

omo nun bol kepçe puan dağıttığı gün sabah 6 ya kadar oturup 12.000 puan yapıp çamaşır makinesi kazandığımı zannederek sevinç içinde uyudum. O gece ben 6. kazanandım benden sonra kaç kişi vardı bilmiyorum. ama ertesi gün birde baktım ki puanım 3500 olmuş ünilever çağrı merkezini aradım ama hala sonuç yok neyse uzatmayayım sonuçta omo deterjan seti almışım. omo bu yarışmanın altından kalkamadı. Makine kazanan arkadaşın ismi deterjan seti kazananların arasında yazıyor makine kazanan olarak omo kimseyi açıklamamış nasıl bişey anlamış değilim

cnm banada anlatrmıssın nasıl yapcaz bide ben türkcelli değilim nasıl olcak
buradaki linkten yeni üyelik alacaksın yani daha önce üye olmamış olacaksın ayrıca üye olunca markafoninin ön sayfasında türkcelllilere avantaj yazıyor oradan mesaj yazıp kod alacaksın türkcelli olan birinden yollasanda olur yada coca colada kırmız kasa dene yerden kod alabilrisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…