kızlar maggi sepetim geldi çok şirin sepete bayıldım
gözümüz aydın
sabahtan aksama kadar bekletıolar yha cok sınır oluyoum
adım var cok sukurrrrrrrrrrrrrr
bnada kazandınız dedı ama maıl gelmedı
omoda yarın baslıcakmıs kızlar
ayın 31ıne kadarmıs
e bız gunluk katılıma 75 puan alıyoruz
konu acıp yorum yapmayada toplam 16 puan
31 ıne kadar hesapladım 5500 puan kımse elde edemezkı
puanlama bu sekılde devam ederse
eğer doğru hesapladıysan o puana ulaşamayız ancak yeni makaleler yayınlıcaklar o zaman puan kazanabilirz yada arkadaş davetinden 12 puan geliyor canım
cnm bi de kayıtlanma fln var eğitimler var ona 1000 fln veriyo işte bilmiyorum artık nsl olur
sevindim cnm ben bile meralanmıştım senin sepete ne oldu diye :)
bu uygulamasında arkadas davetınden bana hc puan gelmedı
aman ınsallah bunun gıbı gunlerce puan vermeyen br uygulama olmaz
kızlar maggi sepetim geldi çok şirin sepete bayıldım
gözümüz aydın
hani bir yarışma vardı şarkını sözlerini tamamlıyorduk balerina ciftir benim adım gibi neydi o kazananlar ne oldu bilen var mı?
aaa dogru marc mi neydi noldu acep:26:
bulamadım yarışmanın sayfasını adı neydi acaba uygulamanın
bulamadım yarışmanın sayfasını adı neydi acaba uygulamanın
hatirlayamadim malesef
cnm ben denedim ama çek gelmedi hemenmi geliyor acaba kızım için birşeyler alacam cokda iyi olurdu
canım o linkten üye olacaksın ama yeni bir adresle.. başka türlü vermez 50 tl alışverişe 25 tl indirim ,) markmosttanda kargo çeki alırsın olur biter :)))
kızlar markafoniye üye olunaan birlink var 25 tlçek veriyor ve altlimit 50 tl ayrıca türkcelliler 50 tlüzerialışverişe ücret ödemiypr
https://www.markafoni.com/account/l...tm_medium=banner25&utm_campaign=r10_25hedceki
link burada kopyalayıp yapıştırsanız da oluyor.
buradaki linkten yeni üyelik alacaksın yani daha önce üye olmamış olacaksın ayrıca üye olunca markafoninin ön sayfasında türkcelllilere avantaj yazıyor oradan mesaj yazıp kod alacaksın türkcelli olan birinden yollasanda olur yada coca colada kırmız kasa dene yerden kod alabilrisncnm banada anlatrmıssın nasıl yapcaz bide ben türkcelli değilim nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?