Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar ,omonun yarışmasına girmemiştim, gözüm tutmamıştı ,uğraştırıcı diye..
hergün mü girmek gerek, nasıl bişey?şimdi girsem mi diyorum:26:
açıklarmısınız?

Biliyoruz aranızda hala yarışmamıza katılmamış olanlar var. Bakın yapmayın böyle şeyler... Hemen tıklayın, maninin son satırını yazın, yarışmaya katılın. Kazananlar bayramda misafire yepyeni terliğiyle hava atacak diyoruz.

Twigy İstanbul | Facebook

arkadaşlar ,omonun yarışmasına girmemiştim, gözüm tutmamıştı ,uğraştırıcı diye..
açıklarmısınız?

evet bende ayni seyi dusunuyorum girsemmi diye
gecen sefer baslarda bol bol puan veriyou sonradan durdu o yuzden ulasabildi insanlar istedikleri puana,simdi vermezse nasil birikcek onca puan

önce üye olun siteye..sonra ordaki telefon numarasını arayın üye olduğunuzu ve hamile oldugunuzu söyleyin.hediye paket istediginizi belirtin.kendi ev adresinizi istiyorlar vw bana 1 hafta içinde gönderdiler

ben aylar önce üye oldum aradım sizi arayacagız dediler yalnız armadılar bişeyde gelmedi

açıklarmısınız?
stres sahibi olursun
maggi açılmış kızlar,mani yazılmasını istiyor :)))
off kaçırdım 4dk yla
Bizim mutfak kolisi geldi kızlar,doldurmuşlar valla..
pirinç,mercimek,un,makarna,ketçap-mayonez,bulyon,kabartma tozu,içli köfte harcı,fırında tavuk harcı ve nefasetin şapkası

ayy bana da ısmet olsa şimdi ne güzel

MAGGİ
1 Sertaç Betgü

2 Merve Üzüm

3 Emine Uysal Özkul

4 Esat Çağlayan

5 Hacer İpek

6 Hicran Akbal

7 Işık Demirtaş

8 Suna Erden Gökkaya

9 Gülay Akman

10 Özlem Dilar

11 Seda Keşan

12 Sevde Bayrak

13 Aynur Apari

14 Funda Dagdeviren Soyer

15 Bahar Mecit

16 Rahmi Adaş

17 Abdülkadir Akgün

18 Altan Durur

19 Sadiye Berk

20 Perihan Kobakcam

21 Selma Güvenç Aydın

22 Arzu Sakarya Aksoy

23 Emre Kursun

24 Ayşe Yersiz

25 Mehmett Karahan

26 Merve Özkan

27 Tülay Kervan

28 Kezban Kurtuldu

29 Erdal Aydoğan

30 Sevilay Ören Yaşgül

tünaydııınnn..

Sürpriz hediye paketi bulma yarışmamız bugün de devam ediyor! Paketimizin yeri değişti! Bulabilmek
için yapmanız gereken tek şey bütün ürünlere büyüteçle bakmak. Sakladığımız hediye paketini bulup,
bize hangi üründe olduğunu Facebook’tan mesaj ya dawebmaster@perabulvari.com adresine mail atan
2 kişi Hamam’dan peştemal kazanacak. Unutmayın bu post altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecek. Tüm yarışmacılara bol şans dileriz.

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/perabulvari

zy bi peştemal için hiç uğraşamam şahsen

30 Gün 30 Kur'ân-ı Kerim! Ramazan ayı boyunca her gün 1 takipçimize hediye veriyoruz!

Bugün bu fotoğrafı profilinde herkese açık paylaşanlar arasından seçilen 1 takipçimize Define Yayınları'ndan rahlesi ile beraber Kur'ân-ı Kerim hediye!

Haydi paylaşın, sizde kazanın!

Değerli takipçilerimiz, mobil üzerinden paylaşım maalesef yapılamıyor. Kampanyamıza katılmayı isteyip bu nedenle katılamayan takipçilerimizi dikkate alarak yorum yapan herkesi çekilişe katıyoruz. Bilginize.

https://www.facebook.com/kitapkaynagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…