oğlanın saçlarını kestim banyo yaptırdım kızımı bıcı bıcı yaptırdım emzirdim uyuttum sayfalar hala hiç ilerlememiş
maşallah maşalaaahhhh.. nasıl kestin kız saçını Allah iyiliğini versin becerikli kadın
selam herkese
bana da fikrimühimden kampanya daveti gelmiş kabul ettim. sizlerin paylaşımı ile oldu. çok teşekkür ederim kızlar.
pek sık giremiyorum girsem de aktif değilim. oğlum pazartesi sünnet oldu(zorunluluk nedeni ile acil sünnet oldu pipisinin ucu darmış. sürekli onunla ilgileniyorum)hediye kazanan herkesi tebrik ediyorum.
ufak diye kıyamamıştık eşimle saç kesme makinası alıp bir yaşına kadar ben kestim. sonra aklı erdiğinden berbere gitmedi bağırdı istemedi
o yüzden hep ben kestim amerikan,normal şimdi bide italyan çıktı her modeli artık kesebiliyorum
2 yaşında oğlum 2 sene daha kesersem bana berber dükkanı açması farz olacak herifin
Altın makas merekila berber salonuaçılışa özelde kampanya yaparım ilk gün saç sakal bedava
maggi bugün yarışmasını erken yapıp bitirdi sonuçları bugün içinde açıklasa bari :26:
son acıklanan degilmiydi cnm ben bu yarışmadan bişey anlamadım 12 de bitiyor yazıyordu 12.29 da halen devam ediyordu.manili yarışması degilmi hanımlar acıklanan birisi bana anlatsın ben bundan anlamadım
son acıklanan degilmiydi cnm ben bu yarışmadan bişey anlamadım 12 de bitiyor yazıyordu 12.29 da halen devam ediyordu.manili yarışması degilmi hanımlar acıklanan birisi bana anlatsın ben bundan anlamadım
bugün açıklanan isimler dünkü yarışmanın sonucuydu.
bugünkü manili olan yarın açıklanacak
evet aslında saat tam 12 de sistemi kapatmalılar zaten 1500 kişi katılıyo 30 kişiye veriliyo öyle olunca daha çok katılım oluyo şans azalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?