kızlar markafoniye üye olunaan birlink var 25 tlçek veriyor ve altlimit 50 tl ayrıca türkcelliler 50 tlüzerialışverişe ücret ödemiypr
https://www.markafoni.com/account/l...tm_medium=banner25&utm_campaign=r10_25hedceki
link burada kopyalayıp yapıştırsanız da oluyor.
Milupa || Bebek beslenme uzmanı - bebek maması - Milupa Anne Bebek Kulubü Üyelik Formu
Üye olun,birşeyler kazandırıyor.
Ya da kirmizi kasadan 50 altlimitli 10 alip birlestirebilirsin :)
1 YENİ
2 MARC
3 MİS
4 GİBİ
5 TEMIZLIK
Doğruluğundan emin olmasamda bir çok kişi böyle yazmış
selam herkese
bana da fikrimühimden kampanya daveti gelmiş kabul ettim. sizlerin paylaşımı ile oldu. çok teşekkür ederim kızlar.
pek sık giremiyorum girsem de aktif değilim. oğlum pazartesi sünnet oldu(zorunluluk nedeni ile acil sünnet oldu pipisinin ucu darmış. sürekli onunla ilgileniyorum)hediye kazanan herkesi tebrik ediyorum.
ben 94 lüyüm 18 yaşındayım çekilişlerden hediye kazanabilirmiyim yoksa 19 mu olmam gerek
Bizim mutfak kolisi geldi kızlar,doldurmuşlar valla..
pirinç,mercimek,un,makarna,ketçap-mayonez,bulyon,kabartma tozu,içli köfte harcı,fırında tavuk harcı ve nefasetin şapkası
kızım 28 GÜNLÜK o bile kazanabiliyorsa sen haydi haydi kazanırsında şans lazım eccük biliyonnu
bugün açıklanan isimler dünkü yarışmanın sonucuydu.
bugünkü manili olan yarın açıklanacak
evet aslında saat tam 12 de sistemi kapatmalılar zaten 1500 kişi katılıyo 30 kişiye veriliyo öyle olunca daha çok katılım oluyo şans azalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?