Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

23 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve 30 Temmuz Pazartesi günü sona eren Ramazan'ın Renkleri kampanyamızda 50 TL değerinde Sodexo hediye çeki kazanan talihlilerimiz aşağıdaki gibidir;

Talihliler;

- Hülya Atalay
- Recep Vatansever
- Zeynep Akdere
- Ahmet Soyarslan
- Nur Sahmeran
- Seyhan Altunışık
- Nagihan Yakup
- Sibel Işyar
- Özge Namdar
- Kenan Dinçel

Kazananlarımızı tebrik ederiz!
Talihlilerimize mail adresleri üzerinden dönüş yapılacaktır.

Bene-Aktivite Şanslı İsimleri random.org aracılığı ile belirlendi.

Tebrikler... ZEYNEP BİLAL, NEŞE KILAVUZ ve YILDIZ KÖKTÜRK.

Sevgili Solocular,
Dün yapmış olduğumuz “Cümleyi Tamamla” yarışmamızda, mesaj yoluyla bize ulaşan takipçilerimiz arasından kazanan 10 talihlimiz şöyle;

- Melike Gülbayrak
- İlknur Çakır Küçükvar
- Berna Karaurgan
- Sibel Gürkan
- Gönül Akyüz
- Ayşe Şengül
- Hatice Özkan

- Ece Çam
- Sebahat Ceylan Yaman
- Vildan Yanmaz

Kazanan talihlilerimizi tebrik ederiz. Hediyelerini kendilerine gönderebilmemiz için bizimle adres ve iletişim bilgilerini solo@destek.com.tr aracılığıyla paylaşmalarını rica ediyoruz.
Sevgiler.

Sevgili Solocular,
Dün yapmış olduğumuz “Cümleyi Tamamla” yarışmamızda, mesaj yoluyla bize ulaşan takipçilerimiz arasından kazanan 10 talihlimiz şöyle;

- Melike Gülbayrak
- İlknur Çakır Küçükvar
- Berna Karaurgan
- Sibel Gürkan
- Gönül Akyüz
- Ayşe Şengül
- Hatice Özkan
- Ece Çam
- Sebahat Ceylan Yaman
- Vildan Yanmaz

Kazanan talihlilerimizi tebrik ederiz. Hediyelerini kendilerine gönderebilmemiz için bizimle adres ve iletişim bilgilerini solo@destek.com.tr aracılığıyla paylaşmalarını rica ediyoruz.
Sevgiler.

herkes omoyamı kıtlendı
yok canım ben oynamayı düşünmüyorum.alt tarafı deterjan gönderiyolar o kadar çabaya..ben katıldıgım eski kampanyaları inceliyorum not alıyorum unutmamak için.bazıları açıklanacak yakın zamanlarda.bazen katılıyorum unutuyorum

olsun dederjan deterjandır:)) ama umarım minik boy göndermezler :)

bnse omoda şunu merak ediyorum hiç açklama yapmıyorlar tekrar kazanılablyor mu diye hçbşy demiyolar 100 yorum ypıyo millet 1 tanesine cvp atıyolr admin napıyosa soğuttulr yrşmadn

TEKBİR'DEN BAYRAMA ÖZEL FACEBOOK PAYLAŞ-KAZAN YARIŞMASI ! BAYRAM KAMPANYASI GÖRSELİNİ PAYLAŞAN TAKİPÇİLERİMİZ ARASINDAN YAPILAN ÇEKİLİŞLE 3 KİŞİYE İPEK EŞARP HEDİYE EDİLECEKTİR. 08.08.2012 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 16.00'DE BAŞLAYACAK OLAN YARIŞMAMIZ, 17.08.2012 CUMA GÜNÜ SAAT 19.00'DA SONA ERECEKTİR. KAZANANLAR 22.08.2012 SAAT 14.00'DE AÇIKLANACAKTIR. İYİ ŞANSLAR...

https://www.facebook.com/bambiterlik/app_425757930800559#!/TEKBIRGIYIMM

kızlar bu omo nasıl puan artcak.oburunu cok az farkla kacırdım bısı alamadım.buda olcak gıbı durmuyo sımdılık puanım 420 herkesın aynı gıbı mı yoksa benım cok mu az bılemedım.cok az puanlada basladı.

omonun ne olduguna bakmadım bile valla böyle yarısmaları sevmiorum ben kısa yoldan kazanılanları seviorumm

şu pipipeti çok merak ettm resim ekleyeblrmsnz paketi

bütün gün iş birde kadınlar ne isterde cifle mutfagı ay öldüm bittimmm ööö geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…