Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım bende aldım şimid bundan dolu puanım vardı alıcak hiç bişi yoktu bende senin dediğini aldım

canım bende aldım şimid bundan dolu puanım vardı alıcak hiç bişi yoktu bende senin dediğini aldım

iyi etmişsiin berencim,sürekli değişiyor aslında ama hemende bitiyor işe yarayanlar brde puana kıyamamak gibi bşyde oluyor insandan toplam 440 puanım vardı 2 markafoni kodu ve bunu aldım işte şimdiye kadar :)))

bu arada stok 13 e düşmüş

protexlerim bugün geldi,yurtiçi getirdi...

bende omo ya bi bakayım dedim, anlamaya çalışırken puan toplamaya başladım..467 deyim..
stoklar bitiyormu ne?nereden görüyoruz kalanları?puanlar elimizde mi patlıycak yoksa

anlamadım bişey yaaa

Son düzenleme:
kızlar yeni gördüm yorumları. uygulamaya eskiden girenler 890da kalıyor. yeni hesapla başlayınca 910 civarı oluyor

puanın nasıl kazanıldığına gelince işte makalelerden köşesinde sarı omo işareti olanları okuyunca 10, paylaşınca 20 puan veriyor. diğer makalelere puan vermiyor. bir gün için de sadece 3 kere makalelere yoruma ve yeni konu açmaya puan veriyor. makalelere 3er, konu açmaya 7şer puan veriyor. ilk girişte de 250+30 puan veriyor. bunların hepsini yapınca 910 civarı puan alınıyor hemen. ama bu uygulamaya ilk kez katılanlara oluyor sanırım. ekstra 20 puan falan oluyor yeni katılımda. eski katılımlarda eğitim çıkmıyor sanırım ben de çıkmadı. yenisinde de ilk 2 eğitimi tamamlayabildim belki o ekstra 20 puan oradan gelmiştir bilmiyorum

önceki kampanyada gece 12den sonra girince gün içerisinde verilen ilk puanı veriyordu. deterjan almayıp devam edenler deneyin isterseniz stok bitmeden kazanabilmek açısından

bu omonun mailini cevaplarken kendileri ad soyad falan yazmış ya onu karşısına mı yazıyoruz yoksa kendimiz tekrar ad: soyad: vb. diye belirtecek miyiz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…