kızlar bu omo nasıl puan artcak.oburunu cok az farkla kacırdım bısı alamadım.buda olcak gıbı durmuyo sımdılık puanım 420 herkesın aynı gıbı mı yoksa benım cok mu az bılemedım.cok az puanlada basladı.
omo her etkinliğe ayrı puan mı veriyor. yoksa üçünü birden tamamlayınca mı veriyor
Omo stokları bitmek üzere millet nasıl yapıo o puanı ya 850 de kaldım herşeyide yaptım sanki. 15 adet kalmış omo seti
Omo stokları bitmek üzere millet nasıl yapıo o puanı ya 850 de kaldım herşeyide yaptım sanki. 15 adet kalmış omo seti
ya ben 390 da kaldım elalem nasıl yaptı hemen çok puan yaa
omo dan kazananlara mail geliyor. (isim, telefon, ad soyad adres istiyorlar.) maille cevapladığımız adrese göndereceklermiş. Maillerinizi kontrol etmeyi unutmayın. Niye tekrra bu bilgileri istediler hiç anlamadım hepimiz sisteme girmiştik.bir de adres bilgilerinizi kontrol edin demişlerdi.
br oncekı yarsmadan herkes bıldıgı ıcın hemen yapıldı puanlar
acemı olanlar anlamaya calısana kadar dıgerlerı bıtırdı omoda
ben daha oncekı yarsmasındada kazanmıstım
bu yarsmasındada bugun kazandım
puan toplamak oldukca kolaydı
makalelerı paylasıp yorum yapmak zaten deterjan ıcın puanı denklestırıyordu
neyse hayırlısı olsun
bu yarsmadan kazananlara deıl ama bır oncekınden kaznanlara gelıyor heralde
omo dan kazananlara mail geliyor. (isim, telefon, ad soyad adres istiyorlar.) maille cevapladığımız adrese göndereceklermiş. Maillerinizi kontrol etmeyi unutmayın. Niye tekrra bu bilgileri istediler hiç anlamadım hepimiz sisteme girmiştik.Bir de adres bilgilerinizi kontrol edin demişlerdi.
ya ben 390 da kaldım elalem nasıl yaptı hemen çok puan yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?