Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Değerli OMO Kadınlar Kulübü üyelerimiz,

Yeni kampanya döneminde sizlere eşit fırsat sunabilmek amacıyla sayfamızı yeniden düzenledik.
Puanlama sistemine dair tüm detay ve kurallara Katılım Koşulları’ndan ve Ödüller alanında yer alan “Nasıl kazanırım?” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, kendi puan durumunuza ilişkin detaylı ve anlık bilgiye ana sayfada yer alan “Günlük Aktiviteler” alanından ulaşabilirsiniz.

Omo Kadınlar Kulübü’nde keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle! :) OMO Kirlenmek Güzeldir - Kadınlar Kulübü | Facebook

seninki çok az canım. en az 800 küsür yapılıyor bütün etkinlikleri tamamlayınca

omo her etkinliğe ayrı puan mı veriyor. yoksa üçünü birden tamamlayınca mı veriyor

bir önceki kampanyada 390 tane omo seti dağıtımış sanırım omo her puanı toplayana set vermiş.Bu kez setler bu akşam bitecek gibi.

omo her etkinliğe ayrı puan mı veriyor. yoksa üçünü birden tamamlayınca mı veriyor

canım bana da anlatırmısın.yorum yaptım.yorum yaptım bıseyden sonra vermemeye basladı.konu actım 3 tane ondan sonra vermemeye basladı.facede paylastım makaleleri yorum yaptı.bu puan oldu valla .

Omo stokları bitmek üzere millet nasıl yapıo o puanı ya 850 de kaldım herşeyide yaptım sanki. 15 adet kalmış omo seti

kızlar benim omoda puanım çok az ne yapmalıyım? kaç tane kaldığını nerden görüyosunuz??

br oncekı yarsmadan herkes bıldıgı ıcın hemen yapıldı puanlar
acemı olanlar anlamaya calısana kadar dıgerlerı bıtırdı omoda
ben daha oncekı yarsmasındada kazanmıstım
bu yarsmasındada bugun kazandım
puan toplamak oldukca kolaydı
makalelerı paylasıp yorum yapmak zaten deterjan ıcın puanı denklestırıyordu
neyse hayırlısı olsun

omo dan kazananlara mail geliyor. (isim, telefon, ad soyad adres istiyorlar.) maille cevapladığımız adrese göndereceklermiş. Maillerinizi kontrol etmeyi unutmayın. Niye tekrra bu bilgileri istediler hiç anlamadım hepimiz sisteme girmiştik.Bir de adres bilgilerinizi kontrol edin demişlerdi.

aman boşvern omuyu ya stresden başka bşy değil burdan okuduklarıma göre
coco cola kırmızı kasadan çift taraflı t-shırt istedim eşime braz gyerse gyer sonra araba kılıfı olur :)) 10 güne elimdeymiş
maşallah stokta tükenmek üzere

bu yarsmadan kazananlara deıl ama bır oncekınden kaznanlara gelıyor heralde

nasıl yanı sen bir günde 5500 mü yaptım bugünkü yarışmasından nasıl kazandın anlamadım canım

çok sağol canım haber verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…