ya cnm anlayamadığım bi durum var 1000 puanı nasıl yaptın bütün herşeyi yaptım olmuo bende max 910 ediyor
bu omonun mailini cevaplarken kendileri ad soyad falan yazmış ya onu karşısına mı yazıyoruz yoksa kendimiz tekrar ad: soyad: vb. diye belirtecek miyiz:26:
benm 850 de kaldı ne eksik yaptım acaba
cnm o maile gönderene izin ver de önce sonra da yukardan yanıtla kısmına tıkla sonra karşılarına yazabiliyorsun ztn
sağol canım. izin ver diye bişe yoktu ki ama ben de. direkt yanıtla dedim ben:26::26:
nasıl yanı sen bir günde 5500 mü yaptım bugünkü yarışmasından nasıl kazandın anlamadım canım
kızlar eğitim puan vermiyorki ya
ben eğitimi tamamladım bana gelmedi esracım yaegıtımden puan gelıyor berencıgım
bazen tutukluk yapıor
br gunde yapmadım 5500 puanı canım
ılk yarsması cok zordu
puan sıstemı cok yavas vede sınırlıydı
bugunku cok basıttı
o yuzden 200 luk deterjan aksam ustu bıttı
bu omonun mailini cevaplarken kendileri ad soyad falan yazmış ya onu karşısına mı yazıyoruz yoksa kendimiz tekrar ad: soyad: vb. diye belirtecek miyiz:26:
şimdi de 5 kettle yazmışlar ama stokta 2 kettle var. kazanan listesinde kettle kazanan da yok ilginç
canım ben o maile yanıtla dedim sonra bilgilerimi yazdım doğrumu yaptım acaba yaa:26:
12 den sonra girince kaç puan veriyor canım 30 mu
aynen yapar mı yaparlar bi de.vlla bn önceki yrşmadan kazandım zordu ztn 2 kişiden biriyim kazannlardan gözlerine gözlerine sokarım yani delirtmesnler adamıdoğru canım öyledir. kettle göndermezlerse de şaşmam. cevap bile vermezler bi de.
canım ben o maile yanıtla dedim sonra bilgilerimi yazdım doğrumu yaptım acaba yaa:26:
ben de kendileri yazmış ya ad soyad diye onun karşısına yazdım. ya hiçbir şeyden emin olamaz olduk. puan sıfırlamalar, verdiği puanı geri almalar. ödül elime geçene kadar emin olamam herhalde kazandığıma
ben de kendileri yazmış ya ad soyad diye onun karşısına yazdım. ya hiçbir şeyden emin olamaz olduk. puan sıfırlamalar, verdiği puanı geri almalar. ödül elime geçene kadar emin olamam herhalde kazandığıma
belki yenilerler deterjanların stoklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?