Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya cnm anlayamadığım bi durum var 1000 puanı nasıl yaptın bütün herşeyi yaptım olmuo bende max 910 ediyor

yok cnm önceki yrşmadan kazandım ya 8100 müydü neydi puanım. evet bu 2. yrşmada 910 oluyomuş normal rkam ya o belki acele ednler için arkdş daveti fln ypmşlardır bilmyorum

Son düzenleme:
bu omonun mailini cevaplarken kendileri ad soyad falan yazmış ya onu karşısına mı yazıyoruz yoksa kendimiz tekrar ad: soyad: vb. diye belirtecek miyiz:26:

cnm o maile gönderene izin ver de önce sonra da yukardan yanıtla kısmına tıkla sonra karşılarına yazabiliyorsun ztn

sağol canım. izin ver diye bişe yoktu ki ama ben de. direkt yanıtla dedim ben:26::26:

tmm snde çıkmaamıştır arkdşlar dışında biyerden gelince gereksiz kutusuna atıyor veya gönderene izin veri kendin seçiyosun ondan demiştim yanıtla diyebildiysen bitti ztn

bn de gönderdim bilgileri ama bi de çamaşır seti göndermesinler yıkarım ortalığı 2 ay uğraşıp kettle alabilmişim ztn millet bugün bi günde aldı gitti. deterjanlar bile bitmiş gördüm bn de

nasıl yanı sen bir günde 5500 mü yaptım bugünkü yarışmasından nasıl kazandın anlamadım canım

kızlar eğitim puan vermiyorki ya

egıtımden puan gelıyor berencıgım
bazen tutukluk yapıor
br gunde yapmadım 5500 puanı canım
ılk yarsması cok zordu
puan sıstemı cok yavas vede sınırlıydı
bugunku cok basıttı
o yuzden 200 luk deterjan aksam ustu bıttı

ben eğitimi tamamladım bana gelmedi esracım ya

şimdi de 5 kettle yazmışlar ama stokta 2 kettle var. kazanan listesinde kettle kazanan da yok ilginç

canım ben o maile yanıtla dedim sonra bilgilerimi yazdım doğrumu yaptım acaba yaa:26:

ben de kendileri yazmış ya ad soyad diye onun karşısına yazdım. ya hiçbir şeyden emin olamaz olduk. puan sıfırlamalar, verdiği puanı geri almalar. ödül elime geçene kadar emin olamam herhalde kazandığıma

doğru canım öyledir. kettle göndermezlerse de şaşmam. cevap bile vermezler bi de.
aynen yapar mı yaparlar bi de.vlla bn önceki yrşmadan kazandım zordu ztn 2 kişiden biriyim kazannlardan gözlerine gözlerine sokarım yani delirtmesnler adamı
canım ben o maile yanıtla dedim sonra bilgilerimi yazdım doğrumu yaptım acaba yaa:26:

doğru yptın cnm

al bendende o kadar ben bi kerede deterjan paketi kazandım vermediler biliyormusun yanlışlık yaptık puanlarda dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…