REFERANS vermek yasak!
Napolyon.com için direkt adres Napolyon kazandırır, izin verin siz de kazanın. Kampanya, çekiliş ve yarışmalara katılın özel fırsatları kaçırmayın. - Napolyon.com Siz neden ısrarla referans atıyorsunuz?
Biriktirdiğiniz NAPlarla neler kazanabileceğiniz bu adreste : Napolyon'dan Ne Kazanırım? - Napolyon.com
maggi cevabı ne kızlar
alamarka'da yaz sürprizlerine hazır mısınız?
Her hafta facebook sayfamızda ödüllü yarışmalar düzenleyeceğiz. Sürpriz hediyeler için bizi takip etmeye devam edin, saat: 16.00' da yarışma detaylarını paylaşacağız. Bol şanş!!
alamarka | facebook
saat 16, 20 hala bişey yok
cevabı nasıl yazıcaz bulamadım ilk defa denicemde şansımı
kzılar benimde bifincan geldi ama içinden şeker çıktı sadece virüs programı falan yok
olsun zaten ben küçük prensi istiyorum ama mektupta denmeniz gerek falan yazmış bilemedim şimdi 2 tane şekerim oldu çilek şeklinde
ben bu şansla bide yarışmalara katılıyom
https://apps.facebook.com/maggiramazansenligi/?fb_source=search&ref=ts
Bu linkte sayfanın altına doğru yorum yapılıyo. Orada yorum olarak paylaşacaksın canım:)
kzılar benimde bifincan geldi ama içinden şeker çıktı sadece virüs programı falan yok
Olsun zaten ben küçük prensi istiyorum ama mektupta denmeniz gerek falan yazmış bilemedim şimdi 2 tane şekerim oldu çilek şeklinde
Ben bu şansla bide yarışmalara katılıyom
Benimki de geldi canım ama iyice baktın mı?
Çünkü çok incecik bir kağıtta virüs prog..
Hatta çilek şekerler çok iri kalmış hediyenin yanında
İyice baksaydın içine
Hiç bişey kazanamıyoruz yaa bifincandan virüs programı gelcek o bile gelmedi( magi - knor - veet - 50 yarışmaya katıldık yaa ( ağlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?