Hiç bişey kazanamıyoruz yaa bifincandan virüs programı gelcek o bile gelmedi( magi - knor - veet - 50 yarışmaya katıldık yaa ( ağlıycam
daha cok yenisin cnm sabret bak ben 2 yıldır ugrasıorum 203. Hediyemi kazandım sabır ve inanc yeterli
twigy den terlik kazanmışım, aradılar adresi ve ayak numaramı istediler çok sevindimaramızda başka kazanan var mı ??
ben canım
bn de 6 aydır katılıyorum yarışmalara annem ve kendim adıma ortalama 25-26 tane hediye kazanmışım gelmeyenler de dahil numuneleri ve çekle alınanları saymıyorum onlar pek de hediye sayılmaz
biraz once aradılar canım.adres aldılar.ayak numarasını sordulararadılar mı senide, ben e-mail dışında görüşme olunca çekiniyorum açıkçası doğru mu değil mi sonuçta telefon numaramızı her yere yazıyoruz artık :) tebrikler ayrıca güle güle giyeriz inşallah...
nası yani fikirmetre yada limango 20 tl ile alınanlar hediye diilmi para ödemioruz ki ödesekte 1 2 tl bence onlarda hediye 21 tllik bişeyi 1 tlye almak hediye benceeee ha korgo ücreti ödeyerek hediye kazanmıssın ha böyle aynı şey hem böylesi daha ucuza gelio
yok cnm tabiiki hediye de sayılır bi bakıma ama hani böyle yarışma fln değil ya sonuçta şansla olcak bşy olmadığı için saymadım
valla sorma bnm teli uygunsuz sayfalara yazmışlar birkaç gün çektim ve hala da tek tük aramaya msj atmya devam ediyolararadılar mı senide, ben e-mail dışında görüşme olunca çekiniyorum açıkçası doğru mu değil mi sonuçta telefon numaramızı her yere yazıyoruz artık :) tebrikler ayrıca güle güle giyeriz inşallah...
Merak ettim en buyuk hedıyen neydı
eski mesajımı nasıl düzeltirim arkadaslar düzeltemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?