Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

twigy den terlik kazanmışım, aradılar adresi ve ayak numaramı istediler çok sevindim aramızda başka kazanan var mı ??

daha cok yenisin cnm sabret bak ben 2 yıldır ugrasıorum 203. Hediyemi kazandım sabır ve inanc yeterli

wwwwwow özgecim ticarete dökmüşün sen :)) ahahh ay sormayın kızlar 5 yıllık işimi bıraktım ve son gun kazık yedim işsizlik maaşı alamıycamı öğrendim 6 ay oldu hırsım geçmedi şimdide yarışmalara sardım ama bişey gelmedi :)

bn de 6 aydır katılıyorum yarışmalara annem ve kendim adıma ortalama 25-26 tane hediye kazanmışım gelmeyenler de dahil numuneleri ve çekle alınanları saymıyorum onlar pek de hediye sayılmaz

bn de 6 aydır katılıyorum yarışmalara annem ve kendim adıma ortalama 25-26 tane hediye kazanmışım gelmeyenler de dahil numuneleri ve çekle alınanları saymıyorum onlar pek de hediye sayılmaz

nası yani fikirmetre yada limango 20 tl ile alınanlar hediye diilmi para ödemioruz ki ödesekte 1 2 tl bence onlarda hediye 21 tllik bişeyi 1 tlye almak hediye benceeee ha korgo ücreti ödeyerek hediye kazanmıssın ha böyle aynı şey hem böylesi daha ucuza gelio

biraz once aradılar canım.adres aldılar.ayak numarasını sordular

yok cnm tabiiki hediye de sayılır bi bakıma ama hani böyle yarışma fln değil ya sonuçta şansla olcak bşy olmadığı için saymadım

valla sorma bnm teli uygunsuz sayfalara yazmışlar birkaç gün çektim ve hala da tek tük aramaya msj atmya devam ediyolarpsikolojim bozuldu resmen allahtan durumu anlatnca tekrar aramadılar ama yine de o kdr erkekle knşmak zornd a kaldm rahatsz hssettm. ve hangi sayfa olduğunu bulamıyorum bilmiyorm büyük ihtimal yarışmaalrdan kaynaklanan bşydi delirdim resmen artık biraz daha tedbirliyim.
Merak ettim en buyuk hedıyen neydı

cnm bana sormuyosun belki ama bn de düşündüm içimden geldi söyliyim sanırım bornoz ebat olarak durunun yaqrışmasından kazanmıştım üstelik başka bir adresim vardı bir türlü gönderememişlerdi snra bni aradılr bn de tekrar adres verdm ama o oan bulnduğm adres değildi biri oraya biri oraya gitmiş oldu 2 tane aynı bornoz gelmiş resimdeki lilaydı ben çok severim ondan katılmştım yarışmaya ama beyaz geldi beğenmemiştim ama olsun attım çeyize birini de kardeşimnkine attım ilk hediyem olabilir o bir de anketten 25 tl yüklü migros çek kazanmştm ondan önce o kdr

bu arada kargocu gelmiş upstan getrdi bakalm hala açmadım çatladım meraktan ben şekerli merak ediyorum çok merak ettirdiniz yahuu

kızlar ben bifincanın çok sevdim ya
16.31 de msj gönderdim 16.48 de cevap yazdılar saolsunlar
benimde virüs programım var kuruyorum hemen :126:

bifincan nefret ediyorum üyeliğimi iptal ettiler o kadar puan biriktirmiştim neymiş efndm adres uyaşmazlıgı varmış neden ozmn adres günceleme bölümü var :/ şimdi sıfırdan tekrar başlıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…