Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katılıyorum. Yazdığınız yazışmaların sıkı takipçisi oldum 3 günde.
Henüz bişey kazanamadım. ama yardımlarınızla kazanacağımı biliyorum. Bugün knora ne yazdığınızı öğrenebilirmiyim ???
Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Kızlar bu maggi ye biz girerken adres vermiştik dimi?
Adres teyidi falan istiyolar mı?
İlk defa kazandım elim ayağıma karıştı

Bir de vichy e üye oldum analizimi yaptırdım, şimdi napıcam

bifincan daveti istiyorum gönderecek olana yazayım mailimi

buarada kızlar eti forum daki yiyecek içecek ekle egzersiz ekle kısmını anlamadımya ne yazacağız oraya

arkadaşlar bebeğime bakım sitesinde 100 kişilik kotaya girdik eşimde bende tebrik maili dışında bir mail gelmedi bilgilendirme istedim ve mailinizde önemli kısmı okuyun dediler

ÖNEMLİDİR:
bebegimebakim.com sitesi tarafından düzenlenen hediye kampanyaları aylık kotalara tabi olup hediye almaya hak kazanılması site sunucusu (server) tarafından otomatik olarak gönderilen bu mesaja bağlı değildir.
bebegimebakim.com hediye verilmesi planlanan üyeleri elemekte ve seçmekte serbesttir. Bir üyenin otomatik e-mail ile hediye mesajı alması o üyeye hediye gönderileceği anlamına gelmemektedir.
Hediye almaya hak kazanan üyeler site yönetimi tarafından ön elemeden geçirilerek ve daha sonra telefon ile aranarak adres teyidi yapıldıktan sonra hediyeleri adreslerine gönderilmektedir.
Bu e-posta kişiye özel gönderilmiştir. Eğer sizi ilgilendirmeyen bilgiler içerdiğini düşünüyorsanız lütfen en kısa zamanda bu e-postayı ve eklerini siliniz.

tamamda yani anlamadığım ön elemeyi neye göre yapıyorsunuz ne bir mail ne başka birşey vaktimizi ve özel bilgilerimizi almaktan başka bir amaç göremediğimi belirttim mail olarak

hayır ben hamileyim ve hak kazanmışım numunelerini bizim gibi anne adayları yada küçük çocuğu olanlara tanıtmaya ihtiyacın var senin ay çok sinir oldum

bifincanda zaten gelmedi ups 8e kadar çalışıyoruz diyor kız telde oldu ben kadir gecesi senı beklıycem

rganık çelebi hediyeli testimiz yoktur diyorr((

arkadaşlar bebeğimle şu maggi ve protexten kazanamadım bir türlü ya

çok hoşuma gidiyor maggi sepetii

biri benim adıma :18:şansını deneyebilirmi :/

sinirlenme cnm belki gelir dün kazananları aramışlar

gözüm teldeydi aramadılar benide bu gün öğlenden sonra 1 civarı gibi aradılar hediyenizi göndericeğiz diye

belki ararlar daha :44:

sinirlenme cnm belki gelir dün kazananları aramışlar

gözüm teldeydi aramadılar benide bu gün öğlenden sonra 1 civarı gibi aradılar hediyenizi göndericeğiz diye

belki ararlar daha :44:

canım bana mail atmış zaten yazıyı okuyun iyi günler diye eşimdende mail attık tık yok eşimde diyor zaten innanma kımseye dıye o bişey değil haklı çıkacak :)

benim virüs korumam ve şekerlerim gelmedi herkese gitmiş ups 8 e kadar çalışıyormuş galiba inşallah benide unutmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…