Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben yüksek puanımı kaydetiyomo canım bi öncekinden yüksek olunca yine kayıt yapıyom
facebook adreslerine yazım ilk 10a girenmi yoksa 1.olanmı alıcak diye

katılım koşullarında yazıyor, 1.ye veriyorlarmış fotoğraf makinesini

Katılımcılar öncelikle Hürriyet Aile ana sayfasından ve diğer alt sayfalardan “Okan Koleji ile nostaljik bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz” yarışmasına ait banner’a giriş yapacaklardır. Kampanya sayfasında, kampanya ile ilgili bilgilendirici içeriğin yanı sıra yer alacak olan test sorularını çözen, test bitiminde formu eksiksiz dolduran ve o haftanın en yüksek puanını alan 1 kişi, Sony 10 mp 4x optic zoom w30 fotoğraf makinesi kazanacaktır.

yanlış hesaplamadıysam 1330 olması lazım

sağol canım teşkler (=
dün girip girmediğimi yani giriş yaptım da diğer işlemleri yapıp yapmadığımı hatırlayamamıştım da o yüzden sordum neyseki hesabın doğruysa ki inşaAllah doğrudur yapmışım
gerçi kazanacağımız belli değil de neyse

ben 16dan ileri gidemiyorum zaten ya 1. nasıl olayım

en yüksek puanını alan 1 kişi diyo ama bence 10 kişi arasından çekiliş yapıcaklar
2 soruya 1 saniyede cevap veriyom gene 1. olamıyom bide soruların puanları farklı onu fark ettim

en yüksek puanını alan 1 kişi diyo ama bence 10 kişi arasından çekiliş yapıcaklar
2 soruya 1 saniyede cevap veriyom gene 1. olamıyom bide soruların puanları farklı onu fark ettim

ben 0 saniyede cevap veriyorum yine de en fazla 10. olabiliyorum.
soruların puanları farklı değil, süre üzerinden de puan veriyo o yüzden öyle :/

arkadaşlar üye olan herkez 5 tl kazanıyor.özelliklede tesettür giyim üzerine cok şahene şeyler acayip uygun fiyatlara düşüyor.kendime cok güzel kıyafetler aldım indirimlerden belki ilgilenen arkadaşlar olursa haber veriyim dedim buda davet linkim isteyen baksın.hergün sabah 8 de yeni ürünler geliyor 1 saatin içinde bitiriyorlar.8.siparişimi verdim söylemesi ayıptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…