ben yüksek puanımı kaydetiyomo canım bi öncekinden yüksek olunca yine kayıt yapıyom
facebook adreslerine yazım ilk 10a girenmi yoksa 1.olanmı alıcak diye
yanlış hesaplamadıysam 1330 olması lazım
katılım koşullarında yazıyor, 1.ye veriyorlarmış fotoğraf makinesini
Katılımcılar öncelikle Hürriyet Aile ana sayfasından ve diğer alt sayfalardan Okan Koleji ile nostaljik bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz yarışmasına ait bannera giriş yapacaklardır. Kampanya sayfasında, kampanya ile ilgili bilgilendirici içeriğin yanı sıra yer alacak olan test sorularını çözen, test bitiminde formu eksiksiz dolduran ve o haftanın en yüksek puanını alan 1 kişi, Sony 10 mp 4x optic zoom w30 fotoğraf makinesi kazanacaktır.
katılım koşullarında yazıyor, 1.ye veriyorlarmış fotoğraf makinesini
Katılımcılar öncelikle Hürriyet Aile ana sayfasından ve diğer alt sayfalardan Okan Koleji ile nostaljik bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz yarışmasına ait bannera giriş yapacaklardır. Kampanya sayfasında, kampanya ile ilgili bilgilendirici içeriğin yanı sıra yer alacak olan test sorularını çözen, test bitiminde formu eksiksiz dolduran ve o haftanın en yüksek puanını alan 1 kişi, Sony 10 mp 4x optic zoom w30 fotoğraf makinesi kazanacaktır.
ben 16dan ileri gidemiyorum zaten ya 1. nasıl olayım
ben 16dan ileri gidemiyorum zaten ya 1. nasıl olayım
en yüksek puanını alan 1 kişi diyo ama bence 10 kişi arasından çekiliş yapıcaklar
2 soruya 1 saniyede cevap veriyom gene 1. olamıyom bide soruların puanları farklı onu fark ettim
ben de en fazla 10. olabildim. daha da yukarı çıkmıyo valla :)
bende ilk başta 60ı geçemiyodum şimdi ilk 10 girdim
sen kazanırsın artık bu azimle
benim 1367 oldu omo.....
şuan son durum 1390 olması gerekiyor değil mi?:44:
yanlış hesaplamadıysam 1330 olması lazım
onu bilmiyorum ama ben 1 2 gün tam yapamadım malesef eksik benim puanım
1390 canım en yüksek
1390 canım en yüksek
ben gönderebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?