Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ups cok yalancı
3 tane gofredo kolımın ustune yatacaklrdı
agır konusunca yollamıslardı

gelmedı bnımde yha

arkadaşlar ups ile ne geliyor bana mailgeldihemde ingilizce paketiniz var verilen adrsete bulunmadı diye ben de zaten memlekette değlim alamyız artık ne geldiğinibilsem 27 temmuz tarihli hemde bulamdıkları tarih

evet canım bana arasla geldii.bebek losyonu geldi cok güzel bi krem bayıldım yumusacıkk

mc donalds çeki gelenler kullanabildimi veriolar mı mc donalds da. Vee çekler hangi kargo ile geliyor. Mynet'e mail attım benimki neden gelmedi diye. Face adresinizin linkini yollayın kontrol edelim dediler yolladım ama cvp gelmedi

bifincandan kargom geldi upsyle en çok şekerleri beğendim :) kargocu evi bulamamış telf.aradı tarif ettim.burda yazılanlar gibi değilmiş demekki heryerde :)

arkadaşlar ups ile ne geliyor bana mailgeldihemde ingilizce paketiniz var verilen adrsete bulunmadı diye ben de zaten memlekette değlim alamyız artık ne geldiğinibilsem 27 temmuz tarihli hemde bulamdıkları tarih

tatlım paket 1 haftadan fazla tutulmaz şubelerde geri girmiştir o.

ama mesaj kodundan durumun akıbetını ups ten ulaşabılırsın

kızlar omo da bugün en yüksek kaç yapabiliyorduk şuan en yüksek puanınız kaç paylaşır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…