- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
bifincan daveti yollayabilecek olan varmı.özelden msj atıyım.
kızlar mynetten kazandıgımız mcdonalds ceki gelmeyen varmı benim ki gelmedi de halaa :s
Finish Quantum'un en sevdiği özelliğini seçip, kampanyamızdan 50TL'lik Morhipo hediye çeki/kodu kazananlar aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!
Semra Doğanay-Sibel Uçar-Armağan Diş-Özden Saygın-Demet Yalçınkaya-Dilek Arslan ÖnderAydanur Haser-Nevin Özay-Zahide Hasbeyi-Osman Tayyar-Çisil Yağmur-Mustafa Çakmak-Rahmi Durak
Fatma Yılmaz Meray-Deniz Özmen-Aslı Karahan-Mukadder Yurt-Canan Akın-Cem Bulut-Hanife Kök
Aysun Karakaş-Arzu Dalka-Selçuk Yula-Yeşim Tırpanoğlu-Bünyamin Ferhat-Duygu Karaca-Derya Sönmez
Nilüfer Karanfil-Hüseyin Tanyeri-Seher Canbulut-Gülnaz Ocakoğlu-Murat Öndeş-Alev Balcı
Ayfer Gönay-Meral Ekin-Tuğba Yarar-Hadiye Tepedelen-Özgül Topkaya-Suzan Doğan-Ensar Karay
Sude Gürbüz-Oylum Dinçer-Mücahit Ertekin-Rana Gümüş-Esma Er-Yaprak Soygan-Vural Çağrıcı
Nurcan Şenocak-Esra Çamiri-Ekrem Işıkdağ
Kızlar mc donalds çeki gelenlere bişey sormak istiyorum. Kargo poşetinin üstünde mail adresleriniz yazıyomuydu
inanmıyorummmmmmm kazanmışımmmmmmmmmmmm
inanmıyorummmmmmm kazanmışımmmmmmmmmmmm[/QUOT
bendeee
garnierden kazanmışımmmm
bendeeee bendeeeee kazanmışımyeni gördüm mail gelmiş maşallah kazananlar hep burdan
selam
pandamatikten bişey anlamadım. giriyorum. 1 panda ayıcık ve 1 çekiliş hakkı kazandın diyor. 3 hesaptan denedim 3 de de öyle çıktı. panda ayıcık ve 1 çekiliş hakkı sizler de nasıl kızlar:44:
Finish Quantum'un en sevdiği özelliğini seçip, kampanyamızdan 50TL'lik Morhipo hediye çeki/kodu kazananlar aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!
Semra Doğanay-Sibel Uçar-Armağan Diş-Özden Saygın-Demet Yalçınkaya-Dilek Arslan ÖnderAydanur Haser-Nevin Özay-Zahide Hasbeyi-Osman Tayyar-Çisil Yağmur-Mustafa Çakmak-Rahmi Durak
Fatma Yılmaz Meray-Deniz Özmen-Aslı Karahan-Mukadder Yurt-Canan Akın-Cem Bulut-Hanife Kök
Aysun Karakaş-Arzu Dalka-Selçuk Yula-Yeşim Tırpanoğlu-Bünyamin Ferhat-Duygu Karaca-Derya Sönmez
Nilüfer Karanfil-Hüseyin Tanyeri-Seher Canbulut-Gülnaz Ocakoğlu-Murat Öndeş-Alev Balcı
Ayfer Gönay-Meral Ekin-Tuğba Yarar-Hadiye Tepedelen-Özgül Topkaya-Suzan Doğan-Ensar Karay
Sude Gürbüz-Oylum Dinçer-Mücahit Ertekin-Rana Gümüş-Esma Er-Yaprak Soygan-Vural Çağrıcı
Nurcan Şenocak-Esra Çamiri-Ekrem Işıkdağ
evet canım katılım koşullarını okuyunca aydınlandım
ups cok yalancıkızlar ups den mesaj geldi adrese gelinmiş fakat gidilen adreste alıcı bulunamamıştır diye
Yalancılar bugün full evdeydim dışarı bile çıkmadım gelmişmişler bulamamışlar yarın arıcam ups yi haşlıcam onları
kızlar mynetten kazandıgımız mcdonalds ceki gelmeyen varmı benim ki gelmedi de halaa :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?