bilmem herke s öyle yazınca bn de atladım:26:
https://twitter.com/CokGuzelHareket
BKM Mutfak ‏@CokGuzelHareket
Saat 17.00'a kadar #faslimuhabbetteyim yazarak tweet atan herkese bu akşam Harbiye'deki Vodafone Mutfak gösterisine çift kişilik davetiye!
BKM sayfasında yanıtla deyip #faslimuhabbetteyim kelimesini kopyalayıp cümle içinde kullanıyorsunuz arkadaşlar Ben uzak olduğum için yapmıyorum
10 sürpriz hediyeden biri senin olsun ister misin? En ince uçlu Maybelline NY jel eyeliner hangisidir? Cevaplarını maybellinenytr@gmail.com adresine, açık adres ve telefon numaranla birlikte mailin konu bölümüne Facebook yazarak yollayabilirsin. Doğru cevabı gönderen her 10. kişiye, 10 sürpriz üründen biri hediye! Cevaplarını bekliyoruz!
canım nasıl kullanılıyor bu kuponlar bana da anlatır mısın?
beren tekin maviden kazanmışsın :))
ayyy saat kacta acaba banada cok uzak ama cok isterim gitmeyi
Yarışmamızın Sonucu Açıklanıyor!
Öncelikle geçtiğimiz yarışmamızda hediye kazananlardan sevgili Elif İlknur Adaşıroğlu ve annesine fotoğraf için çok teşekkür ederiz. Bu haftanın kazananları da hediyeleri ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını yarisma@toyzzshop.com adresine mail atabilirler.
Sera AVM’de açılan 87. mağazamız hangi şehrimizdedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir. Doğru yanıt Kütahya olacaktır.
Bugünün kazananları;
Unico Yapım Oyuncağı –Muharrem Beykoz
Uzaktan Kumandalı Araba – Ramazan Tari
Winnie The Pooh Peluş- F.Zehra Arı
Bebek- İbrahim Gürpınar
Büyük Su Tabancası- Yasemin Ceylan
Tigger Peluş- Ender Özkul
Tabu –Cemile Çoban
Bebek- Sıddıka Yalçınkaya
Puzzle Seti- Ece Çam
Monster High Cleo’nun Güzellik Masası-Zeynep Naz Özen
Patrick Peluş Çanta-Tuncay Arıcı
Eeyore Peluş- Meryem Serbest
Uzaktan Kumandalı Araba- Işıl Işık
Tigger Peluş- Aysel Kara
Jenga- Filiz Kavun
dur. Kazananları tebrik eder, adres bilgilerini yarisma@toyzzshop.com adresine mail atmalarını rica ederiz. Adres bilgisini bugün iletenlerin hediyeleri, bayramdan önce gönderilecektir.
Bir sonraki yarışmamızda görüşmek üzere hoşçakalın.
kızlar annem adına peluş kazanmışım sırf peluş için katılmıştım yaa çok seviyorummyumoşa bile o yüzden katılıyorum ama çkmadı bi cornettoya cesaret edemiyorum ev müsait değil ortam müsait değil derken onu sallamak zorunda kaldım ama buna çok sevindim şimdi oleeeyy yuppiii içimde hala bir çocuk var snaırım nsl bu kdr sevinebiliyorsam bir peluşa diimii yarı ümitsiz yarı ümitli katılmıştım.
Sorumuzu doğru yanıtlayarak, İzmir Optimum Outletten 1 adet Mc Donalds MC Chicken Menü kazandınız.
inşallah 23 ağustosa kadar gidebilirim optimuma
bende ablamın adına kazanmışımmmmmmmmmm
kızlar solonun yarışmasına cevap mail attım ama adres ad soyad atmadım sadece sorunun cevabını attım kazananlara mail olarak mı dönüyorlar bide ilk atan 10 kişimi kazanıyo
canım sana fairy kuponu vercem ama özel mesaj atamıyorumm yeni üyeyim ya ondan nasıl yapcaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?