Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yarışmamızın Sonucu Açıklanıyor!

Öncelikle geçtiğimiz yarışmamızda hediye kazananlardan sevgili Elif İlknur Adaşıroğlu ve annesine fotoğraf için çok teşekkür ederiz. Bu haftanın kazananları da hediyeleri ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını yarisma@toyzzshop.com adresine mail atabilirler.

Sera AVM’de açılan 87. mağazamız hangi şehrimizdedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir. Doğru yanıt Kütahya olacaktır.

Bugünün kazananları;

Unico Yapım Oyuncağı –Muharrem Beykoz
Uzaktan Kumandalı Araba – Ramazan Tari
Winnie The Pooh Peluş- F.Zehra Arı
Bebek- İbrahim Gürpınar
Büyük Su Tabancası- Yasemin Ceylan
Tigger Peluş- Ender Özkul
Tabu –Cemile Çoban
Bebek- Sıddıka Yalçınkaya
Puzzle Seti- Ece Çam
Monster High Cleo’nun Güzellik Masası-Zeynep Naz Özen
Patrick Peluş Çanta-Tuncay Arıcı
Eeyore Peluş- Meryem Serbest
Uzaktan Kumandalı Araba- Işıl Işık
Tigger Peluş- Aysel Kara
Jenga- Filiz Kavun

dur. Kazananları tebrik eder, adres bilgilerini yarisma@toyzzshop.com adresine mail atmalarını rica ederiz. Adres bilgisini bugün iletenlerin hediyeleri, bayramdan önce gönderilecektir.
Bir sonraki yarışmamızda görüşmek üzere hoşçakalın.

canım sana bişey soracam bende bugun maggi kazanmısım da adres bilgilerimizi önceden göndermişmiydikk hatırlamıyorumda

https://twitter.com/CokGuzelHareket

BKM Mutfak ‏@CokGuzelHareket

Saat 17.00'a kadar #faslimuhabbetteyim yazarak tweet atan herkese bu akşam Harbiye'deki Vodafone Mutfak gösterisine çift kişilik davetiye!

BKM sayfasında yanıtla deyip #faslimuhabbetteyim kelimesini kopyalayıp cümle içinde kullanıyorsunuz arkadaşlar Ben uzak olduğum için yapmıyorum

Son düzenleme:
fm'e mail attım gelmedi diye daha paketim
Merhaba xxxxxxx,
Baby&Me kampanya kargoları bayram yoğunluğu nedeniyle sistem biraz yavaş ilerliyor. Sizden biraz daha süre rica ediyoruz.

Başka bir sorunuz varsa yanıtlamak isterim.
Mühim fikirlerinizi paylaşmanız dileğiyle,
Saygılar,

Bugüne özel yarışmamız az sonra başlıyor. İşte ödüller:

İzmir Optimum: 5 kişiye tek kişilik Mc Donald’s MC Chicken Menü
İstanbul Optimum: 5 kişiye tek kişilik Burger King Chicken Royale Menü
Ankara Optimum: 5 kişiye 1’er adet Rollhouse ve Eğlence Merkezi’nden Bowling Bileti
Adana Optimum: 5 kişiye 1’er adet Sinema Bileti

Cevaplarınızı İstanbul’lular istanbul@optimumoutlet.com‘a; İzmir’liler izmir@optimumoutlet.com ‘a ad, Ankara’lılar ankara@optimumoutlet.com ‘a ve Adana’lılar adana@optimumoutlet.com’a ad, soyad ve telefon numaranız ile birlikte yollamayı unutmayın!

10 sürpriz hediyeden biri senin olsun ister misin? En ince uçlu Maybelline NY jel eyeliner hangisidir? Cevaplarını maybellinenytr@gmail.com adresine, açık adres ve telefon numaranla birlikte mail’in konu bölümüne ‘Facebook’ yazarak yollayabilirsin. Doğru cevabı gönderen her 10. kişiye, 10 sürpriz üründen biri hediye! Cevaplarını bekliyoruz!

cevabınıda yazsaydın keşke :=

soruyu nerden görücez bulamadıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…