https://www.facebook.com/Dormeo.Turkiye/app_343045565776299 beğendirmeli gene
maggi sepetim geldi kızlar cumartesi kazanmıştım çok güzelmiş çok beğendik annemlebu rexonaya noldu ne gelen var ne giden omo yarşmasındakler de gelcekti ztn bna deterjan göndercekelr herhalde mailde yazana bakılrsa eline yüzüne bulaştırdı bir yarşmayı ilk defa böyle büyük bir firma üstelik telafisini de yapmıyor gittikçe daha da batıyor anlamış değilim.maggi mesela çöktü resmen uygulama o gün 200 kişiye bi de 100 kişiye verdiler yani bu bir telafidir ama omodan böle bşy görmedikçe daha da beterleşiyor
bu arada annemin protexinden hala haber yokmuşve mynet biletinden neden öyle oluyor accaba adreslerimiz de değişik hala ne gelen var ne giden
canım sana bişey soracam bende bugun maggi kazanmısım da adres bilgilerimizi önceden göndermişmiydikk hatırlamıyorumda
Benim bu jafta fhm geldi ama mynetten kupon gelmedi gözüm yollarda
10 sürpriz hediyeden biri senin olsun ister misin? En ince uçlu maybelline ny jel eyeliner hangisidir? Cevaplarını maybellinenytr@gmail.com adresine, açık adres ve telefon numaranla birlikte mail’in konu bölümüne ‘facebook’ yazarak yollayabilirsin. Doğru cevabı gönderen her 10. Kişiye, 10 sürpriz üründen biri hediye! Cevaplarını bekliyoruz!
bugüne özel yarışmamız az sonra başlıyor. Işte ödüller:
Izmir optimum: 5 kişiye tek kişilik mc donald’s mc chicken menü
istanbul optimum: 5 kişiye tek kişilik burger king chicken royale menü
ankara optimum: 5 kişiye 1’er adet rollhouse ve eğlence merkezi’nden bowling bileti
adana optimum: 5 kişiye 1’er adet sinema bileti
cevaplarınızı istanbul’lular istanbul@optimumoutlet.com‘a; izmir’liler izmir@optimumoutlet.com ‘a ad, ankara’lılar ankara@optimumoutlet.com ‘a ve adana’lılar adana@optimumoutlet.com’a ad, soyad ve telefon numaranız ile birlikte yollamayı unutmayın!
cevabınıda yazsaydın keşke :=
cevap master liners imiş
master liners jel değil ki ama, kalem şeklinde.
soruda jel diyo
master liners jel değil ki ama, kalem şeklinde.
soruda jel diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?