Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Uzuuun bir tatilden geldim bu sabah :) Evim evim güzel evim ,özlemişim :) Hemen geçmiş sayfaları okumaya başlıyorum. Var mı önemli birşey ?

:131::131:dondurmalarımız geldi kızlar..çeşit çeşit koymuşlar...:131::131:
konu komşuya dağıtmaya başladım bile :131::131:

:131::131:dondurmalarımız geldi kızlar..çeşit çeşit koymuşlar...:131::131:
konu komşuya dağıtmaya başladım bile :131::131:
offffff oruçlu oruçlu hemi de nispet yapar gibi ahhh nerde bende o şans dondurma kazanayım bu kadar afiyet olsun cnm merak ettim erimemişler mi nsl geldi kargoyla
ohh ohh afiyet olsun hic kiskanmadikki
hadi kazanamadim komsun bare olaydim

aynenn

Son düzenleme:
offffff oruçlu oruçlu hemi de nispet yapar gibi ahhh nerde bende o şans dondurma kazanayım bu kadar afiyet olsun cnm merak ettim erimemişler mi nsl geldi kargoyla

aynenn

canım pandanın kendi dondurma servisi getirdi,köpük kolinin içine buz parçaları koymuşlar..hemen dolaba koyun fazla durmasın dedi..
zor sığdırdım,başka şeylerde var dolapta.. buzluğa ben koyuyorum onlar kayıyor..

gel bereber yiyek:131::131:

hele bizim dolaba hiç sığmazmış annem o dolabı boşaltna kdr buzluk zaten elle bile kırılmıyor dondrmalar nereye sığsın hepsini o anda oturur yerdik herhalde zaten ben pandamatikten sırf bu yüzden seçmiştim 50tl yi ama bunları görünce
sağol cnm inşallah bunda kazanırım bşyler afiyet bal şeker olsun sizlere

şehrinde domino'S pizza olanlar çikolatalı sufle kuponu variyor ücretsiz fyonk alın yiyin ama bir şartım var benşm yerimede yiyceksinizzz

şehrinde domino'S pizza olanlar çikolatalı sufle kuponu variyor ücretsiz fyonk alın yiyin ama bir şartım var benşm yerimede yiyceksinizzz
https://www.fyonk.com/

Son düzenleme:
derya gürleroğlu diye bi bayan mail atmış toyzshoptan onun mailini yanıtlayarak mail attım

ben de onu da yaptım ama gitmemiş olablr ya da dikkate almıyo olblrler diye düşündüm. sayfasında da başka bir adresten yarışma adresinden bahsedyor ama onun da konu bölümüne bir şey yazmazsak kabul etmiyor sanırım geri dönüyor mailler ama bşy yazın diye belirtmiyor ki mesaj attım dönmediler hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…