Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bazı firmalar çok ilgili bazıları ise 5 kuruş etmez.. 29 haziranda Hipp'ten hediye kazandım hala gelmedi.. Bu gün olmuş hala ilgileneceklerini söylüyorlar. Mail attım, sayfalarına defalarca yazmış olmama rağmen umurlarında bile değil.. Acayip sinirliyim o markaya ya neyse diyorum!!.. Ama protex yollar gibi geliyor.. Annemin ve ablamın protexleri geldi.. Hoş benimki daha gelmedi ama ben onlardan sonra kazandım Geleceği günü umutla bekliyorum proteximin Büyük ihtimalle de gelecektir yanii :)

Fa Türkiye
‎"Bize mutluluğun tasarımını yapabilir misiniz?" diye sorduk.
Cevap olarak gelen 11000'den fazla tasarımla çok mutlu olduk.

Kimi aşkını anlattı, kimi en mutlu olduğu anları resmetti. Tanıştığımız yetenekler, seçmekte çok zorlandığımız renkli, canlı ve mutlu tasarımlar üretti.

Şimdi sizi yarışmamızda ilk 10'a giren; ve jürimizin yaptığı değerlendirme sonucunda ilk 3'te yer alan Fa tasarımlarıyla tanıştırmak istiyoruz:

1'inci Emre Özerden / 2'inci İrem Çağırgan / 3'üncü Duygu Yegül

Katılan ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz :)

evet canım bende twitter da gördüm de yazdım
kaç sat aradım bulamadım :S

evet canm aynen katılıyorum sana gecen seferkındede bulamamsıtık ama ılk yarısmada ben ısım yazınca cıktı nette urun bunu denemedım acıkcası

Porland a ürünün internette yer almadığını belirttiğim bir yorum yazmıştım bir saat önce silmişler. Hatta sanırım bu siteden bir arkadaşın yorumu da silinmiş. (Onun buraya yazdığı yoruma istinaden ben de altına yorum bırakmıştım.) Adil bir yarışma olmamış. Yarın sırf merakımdan Porland a uğrayıp böyle bir ürün var mı bakacağım:)

vileda setim geldi öncekinin ayhnısı süper mochio toz bezi oluklu bez 2 li sünger insan pedallı kovasından gönderir pehhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…