Flormar renkli cuma dan kazandığımm el kremlerim geldi...
porland bugün google da arama rekoru kırdı
canım ben bulamadım ismi ne allah aşkına sölermisin çatlıcam valla
kızlar porland da resmen üçkağıtçılık dönüyo.ne google da ne sitelrinde böle ürün yok.buyrun sonuçlar.
Eki Görüntüle 490781 Eki Görüntüle 490782
facede yazdım
"ne sitenizde ne google böle bi ürün çıkmıyo.sanırım kazananlar ya bu ürünü satan yerleri tanıyolar yada kndine yakın mağza vardı gitti gördü yazdı :)) imkan varsa google arama sonuçlarını ve sitenizdeki arama da 0 sonuç bulundu yazısını saatiyle birlikte görsel olarak ekleyebilirim :)) bu şekilde yarışma olucaksa boşuna google da arama rekoru kırdırmayalım size kazanan siz oluyosunuz biz değil"
kızlar porland da resmen üçkağıtçılık dönüyo.ne google da ne sitelrinde böle ürün yok.buyrun sonuçlar.
Eki Görüntüle 490781 Eki Görüntüle 490782
facede yazdım
"ne sitenizde ne google böle bi ürün çıkmıyo.sanırım kazananlar ya bu ürünü satan yerleri tanıyolar yada kndine yakın mağza vardı gitti gördü yazdı :)) imkan varsa google arama sonuçlarını ve sitenizdeki arama da 0 sonuç bulundu yazısını saatiyle birlikte görsel olarak ekleyebilirim :)) bu şekilde yarışma olucaksa boşuna google da arama rekoru kırdırmayalım size kazanan siz oluyosunuz biz değil"
cnm bu ürünler dışında hediye yok muydu
Salata kasesi falan bekledim yoktuyeni rozet actıranlara heraldeç Ben formu takip ettiğimden kazanmışımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?