Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

getiren adam fotograf çekelim dondurmalarla demedi mi
zamanında bi panda kazanmıştım foto çekecem pandayla dedi bende benle olmaz oğlumda uyuyor dedim pandayı aldım kapıyı kapadım

hmmmmm o halde bi gelişme olursa haberdar et olurmu bende yazarım

getiren adam fotograf çekelim dondurmalarla demedi mi
zamanında bi panda kazanmıştım foto çekecem pandayla dedi bende benle olmaz oğlumda uyuyor dedim pandayı aldım kapıyı kapadım

yok canım öyle bir talebi olmadı..olsaydı benim oğlum uyanıktı çektirirdik..ya da iftardan sonra gel derdik...

kahve dünyasının facedeki yarışmasından kazanamadım ama kociş şimdi kahvedünyasının kocca paket çikulatasını getirmiş patron amcamız saolsun

kargocuyu çağırayımda kahve dünyasına hediye edeyim bari

kızlar bana kazandığım hediyeler gelmiyor neden acaba birbuçuk ay önce vaselinden aradılar hediye sepeti kazandınız diye adres verdim ne gelen var ne giden.protex maggi McDonald's onlardanda hiç ses yok göndermiyorlar mı yoksa kargocular eve gelmeden geri mi yolluyorlar nasıl öğrenebilirim bi akıl verin

Finish Quantum'un en sevdiği özelliğini seçip, kampanyamızdan 50TL'lik Morhipo hediye çeki/kodu kazananlar aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

Buse Kurtulmuş-Banu Genç-Ahmet Kalkan-Hasan Güven-Mehmet Kaan-Çiğdem Uslu-Şebnem Ulutezel Avcı-Devrin Cumdurlar-Müge Ayhan-Eda Hoşgör-Sevilay Ogurler-Elvan Hatipci-Yunus Cem Guzel-Zehra Ergökten-Sema Kırcı-Remziye Çapkunoğlu-Filiz Atsız-Sami Yeşil-Şule Sofuoğlu-Pelin Yavuzoğlu-Mehmetcan Altınok-Emine Koyun-İbrahim Tekiner-Keriman Cana Ertuğrul-Gülbeyaz ÇokseyrekHarun Reşit Alkan-Rengin Arıkan-İsmet Acal-Nurses Dönmez-Merve Güzelizmir-Pınar Tan Yetiştiren-Lale Mutlu-Meryem Korkmaz-Poyraz Ozay-Hafize Uryan-Mine Işıkbulduk-Kemal KaraNurhayat Doluca-Naz Demirtaş-Lale Gökçin-Maide Koşucu-Seyfi Özben-Nesrin Yeşil-Ata Öztürk-İrem Uzun-Asude Kocaçınar-Şule Sezer-Fikriye Akçakaya-Rabia Demirdağ-Hacer Aka Turan

Kampanya kazananlarımızla eposta yoluyla iletişime geçilmektedir.

sayfalarına eline ulaşmadığını yaz,çoğu sayfa ilgileniyor..
sonuçta, eline ulaşmadığı kargo da bellidir..

kızlar porland da resmen üçkağıtçılık dönüyo.ne google da ne sitelrinde böle ürün yok.buyrun sonuçlar.

facede yazdım
"ne sitenizde ne google böle bi ürün çıkmıyo.sanırım kazananlar ya bu ürünü satan yerleri tanıyolar yada kndine yakın mağza vardı gitti gördü yazdı :)) imkan varsa google arama sonuçlarını ve sitenizdeki arama da 0 sonuç bulundu yazısını saatiyle birlikte görsel olarak ekleyebilirim :)) bu şekilde yarışma olucaksa boşuna google da arama rekoru kırdırmayalım size kazanan siz oluyosunuz biz değil"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…