gacııııı afiyet olsunnnnn kiloya dikkat
canım pandanın kendi dondurma servisi getirdi,köpük kolinin içine buz parçaları koymuşlar..hemen dolaba koyun fazla durmasın dedi..
zor sığdırdım,başka şeylerde var dolapta.. buzluğa ben koyuyorum onlar kayıyor..
gel bereber yiyek:131::131:
ben de onu da yaptım ama gitmemiş olablr ya da dikkate almıyo olblrler diye düşündüm. sayfasında da başka bir adresten yarışma adresinden bahsedyor ama onun da konu bölümüne bir şey yazmazsak kabul etmiyor sanırım geri dönüyor mailler ama bşy yazın diye belirtmiyor ki mesaj attım dönmediler hala
şehrinde domino'S pizza olanlar çikolatalı sufle kuponu variyor ücretsiz fyonk alın yiyin ama bir şartım var benşm yerimede yiyceksinizzz
https://www.fyonk.com/
süperr resmen:)
:131::131:dondurmalarımız geldi kızlar..çeşit çeşit koymuşlar...:131::131:
konu komşuya dağıtmaya başladım bile :131::131:
Kızlarrr üçüncüye soruyorummm. Bi Allahın kulu bilmiyormuu Nokianın cevabınııı
sufle alında yanında illa bişi almamız gerekiyomu
getiren adam fotograf çekelim dondurmalarla demedi mi
zamanında bi panda kazanmıştım foto çekecem pandayla dedi bende benle olmaz oğlumda uyuyor dedim pandayı aldım kapıyı kapadım
:131::131:dondurmalarımız geldi kızlar..çeşit çeşit koymuşlar...:131::131:
konu komşuya dağıtmaya başladım bile :131::131:
kızlar bana kazandığım hediyeler gelmiyor neden acababirbuçuk ay önce vaselinden aradılar hediye sepeti kazandınız diye adres verdim ne gelen var ne giden.protex maggi McDonald's onlardanda hiç ses yok göndermiyorlar mı yoksa kargocular eve gelmeden geri mi yolluyorlar nasıl öğrenebilirim bi akıl verin
hayırr hayır alırsanız da keyfinize yani
kızlar porlandı bulan var mı:44:
6 veya 7 TL alışverişde kullanılıyo diye biliyorum ben ama tam emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?