HC, Saç Bakımı, Saç Dökülmesi, Saç Uzatma, Saçlar, Saç
‎30 Facebook üyemize ücretsiz yeni üründen gönderiyoruz.
koşunn
offfffSevgilime bile gelmiş çek bana gelmediiii
HC, Saç Bakımı, Saç Dökülmesi, Saç Uzatma, Saçlar, Saç
koşunn
canım ya şu allttaki bebek çizelgesinin yenisini hazırlıycam kızım 1m yaşını geçti nasıl yapıcam?
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
canım bu adrese gir sana yol gösterecektir.açıklayıcı bir şekilde anlatmışlar.
tamam canım şimdi buldum bunu bulmuştum ama 2 yaşa ilerlemiyordu şimdi buldum sağol
bitmişHC, Saç Bakımı, Saç Dökülmesi, Saç Uzatma, Saçlar, Saç
koşunn
ohooo 2 hafta mıı çokmuş yahu yarışma biterhahaahha
biraz sabret mail atıyorlar kazanınca diyorumya hergün katılmıyordumm bi iki hafta bekle. ama yinede şans
tebrikler
kızlar eti form benim yarım kalmıştı uğraşamamıştım şimdi boyna rozet verdi nsl aldığımı da bilemedim ee ben ne zmn kazandığımı anlıycm kaç gün snra mesela esmerist sn bu sorunun cvbını bilirsin bnce
canım ben buraya girdimde hep 1 yaş varya onu nerden değiştireceğimi bilememiştim?
orda 1 yaş yazması önemli değil sen çizelgeni seç en son aşamada tarih giriyorsun otomatik olarak değişiyor çizelge
http://lilypie.com/Baby_and_Kids_Birthday.php şurdan 2 yi yada kaç yaşına girecekse onu seç o şekilde yapmaya başla
bitmiş
Yaa canımm benim sevgilimin iş yeriyle benim evimin arasında 3 sokak var . Onada gelmiş bana gelmemişş amaa kendi adıma doldurduğumaa yüzde yüz eminim. Sizin böyle bi kargonuz yok dedi bayan.
Hemen formu doldurdum.Sonra buraya yazdım.Ama nasıl 500 kişi olduysa:44::44::44:
ben aramadımm ya arasam mııı.. aynen benimkide öyle gibi offff
orda 1 yaş yazması önemli değil sen çizelgeni seç en son aşamada tarih giriyorsun otomatik olarak değişiyor çizelge
Lilypie - Baby and Kids Birthday tickers şurdan 2 yi yada kaç yaşına girecekse onu seç o şekilde yapmaya başla
sağol canım buldum hatta kısa çizelge yapmıştım şimdi uzuna çevirdim.
doldur takipten kazanıcaksın zatennnnbitmiş
ohooo 2 hafta mıı çokmuş yahu yarışma biterdoldurmadığım günleri dolduruyorum doğru mu ypıyorum bilmem
eti formda bır suru rozetım var ama hdıye maılı gelmedı bence butun rozetler acılmıstır
Canımm ben aç gözlüğümden değil olsa noolur olmasa noolur. Ama çoğu kargom gelmiyo benim.Kaybediyolarmı çöpemi atıyolar firmadanmı kaynaklı bilmiyorum ama sinir olurum böyle şeylere ben
kizlar etiformda toplu giris yapin ben oyle yaptim
parca parca ugrasmadim ve nerdeyse ayni seyleri yazdim ama duzeli kullandigim icin adresimi aldilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?