doldur takipten kazanıcaksın zatennnn
Kardeşim kazanmıştı burdan.Bu hediyelerin yanına bi de termos koymuşlardı..Benim çok hoşuma gitmişti.Ama hediyeyi kesmişler şimdi.
ben aramadımm ya arasam mııı.. aynen benimkide öyle gibi offff
valla arkdşlar bnm de annemle aramzda çok az bir mesafe var yürüyrrek 5 dk diyeyim size ama bana geldi ona gitmemiş daha sonra doldurmuştm gerçi bn gelecğeini sanmıyodum bi bela çkmıp da ikmz de yanmayalm dye birimize doldurmştm ama snradan da kabul edildi ve en son 2000 kişi dolmuş kmseyi kabul etmedi ztn acaba biraz beklemeli miyiz ki sonrdan dolduranlara biraz geç yollancak herhalde 2000 kişi avr sonuçta bilemedim şmdi ama:44::44:
valla arkdşlar bnm de annemle aramzda çok az bir mesafe var yürüyrrek 5 dk diyeyim size ama bana geldi ona gitmemiş daha sonra doldurmuştm gerçi bn gelecğeini sanmıyodum bi bela çkmıp da ikmz de yanmayalm dye birimize doldurmştm ama snradan da kabul edildi ve en son 2000 kişi dolmuş kmseyi kabul etmedi ztn acaba biraz beklemeli miyiz ki sonrdan dolduranlara biraz geç yollancak herhalde 2000 kişi avr sonuçta bilemedim şmdi ama:44::44:
Burdan birine aynı gün içinde aynı eve hem kendine hem eşine hemde çocuğuna gelmiş. Heralde adres fln farketmiyo
yeni rozet açtırıldığını nerden anlıyoruz arkadaşlar peki?banada yağlık-sirkelik seti yollamışlardı yanında. Kesmemişlerde yeni rozet açtıranlara yolluyolarmış
yeni rozet açtırıldığını nerden anlıyoruz arkadaşlar peki?
Uyarı veriyor. Tebrikler şuu rozeti ilk sen açtırdın diye.
peki canımm bir seyi kaç kere eklemek lazım rozet actırmak için
benim 23 rozetim var ama hala hediye yok
işte yeni rozet mi açtıramıyoruz acaba bizz yoksa benim de 18 oldu
bana hiç yeni rozet açtırdınız demedi ya bütün rozetleri açtırmışlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?