Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben aramadımm ya arasam mııı.. aynen benimkide öyle gibi offff

valla arkdşlar bnm de annemle aramzda çok az bir mesafe var yürüyrrek 5 dk diyeyim size ama bana geldi ona gitmemiş daha sonra doldurmuştm gerçi bn gelecğeini sanmıyodum bi bela çkmıp da ikmz de yanmayalm dye birimize doldurmştm ama snradan da kabul edildi ve en son 2000 kişi dolmuş kmseyi kabul etmedi ztn acaba biraz beklemeli miyiz ki sonrdan dolduranlara biraz geç yollancak herhalde 2000 kişi avr sonuçta bilemedim şmdi ama:44::44:

Burdan birine aynı gün içinde aynı eve hem kendine hem eşine hemde çocuğuna gelmiş. Heralde adres fln farketmiyo

Burdan birine aynı gün içinde aynı eve hem kendine hem eşine hemde çocuğuna gelmiş. Heralde adres fln farketmiyo

olabilir kızlar pufs . SEvgilim benden sonra doldurmuştu hemde :44:

Son düzenleme:
peki canımm bir seyi kaç kere eklemek lazım rozet actırmak için

Özellikle bişey eklemek gerekmiyor canım. Eklediklerine göre rozet alıyorsun. Atıyorum bi kaç gün üst üste sebze eklemiştim ben ıspanak yemeği semizotu falan o zaman vejeteryan rozeti verdi. Daha sonrada börek çörek ekledim kurabiye canavarı rozeti verdi. sürekli girdiğim için aktif rozeti verdi.çay kahve ekledim tiryaki rozeti verdi. Bunun gibi canım :)

vallahi 6 tane fln rozetim var sanırım hepsi yeşil biri kırmızı

ilk gün kazannlar kazanmıştr kazancağını zaten bundan snra bşy alamyız hepsi açılmıştır kimbilir

Son düzenleme:
mentoslarim geldi ama hepsi dokulmus paramparca olmus paket
bana gelene kadar tum sehri dolasmis ondan gecikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…