Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

“Tolga Çağlayan” Bu hafta bizden harika bir nevresim takımı kazandı…

Kendisini tebrik ediyor, hediyesini iyi günlerde kullanmasını diliyoruz.

Sevgili Arnica Dostları,
Bayram Özel Yarışmamızda BORA 5000 dahil Arnica ürünleri kazanan şanslı takipçilerimizi az sonra açıklayacağız.
Gönderilen maillerde yaptığımız incelemelerde, bazı katılımcıların Arnica'yı takip etmeden ve / ya da sayfasında 'beğenip-paylaşmadan' mail gönderdilerini saptadık. Yarışma kurallarımıza uymadığı için bunları ne yazık ki elemek zorunda kaldık. Bundan sonraki yarışmalara katılımlarınızda buna özen göstermenizi ve mailinizde Facebook profilinize ulaşabileceğimiz bir belirtinin olmasını rica ederiz.
Sonuçları en geç yarım saat içerisnde açıklamaya çalışacağız. İlginize teşekkür ederiz.

Ramazan konulu ANKAmall Mani yarışmamızı kazanan talihlimiz İlhan Biçer'i tebrik eder, Samsung Galaxy Tab P6200'i güzel günlerde kullanmasını dileriz.

Yarışmamıza katılan tüm Facebook üyelerimize teşekkür ederiz.

BORA 5000 Su Filtreli Elektrikli Süpürge Kazanan A. Hilal Mercan (İstanbul)
SÜPÜRGEÇ Dik Elektrikli Süpürge Kazanan Mevlüde Arslan Kılıç (Sivas)
ORBITAL MIX El Blender Seti Kazanan Levent Aktaş (İstanbul)

ELEKTROTAVA 409 Pizza ve Pilav Tavası Kazanan Dilşat Şahan (İstanbul)
QUICK MIX Mini Robot Kazanan Gülendam Talay (Kilis)

kızlar ismail dagıtımı aradımm mcchicken menüm için.dediler ki isminiz yok.bu nasıl iştir yaa ilk gün katılmıstım taa ben mynet canak okeye (

bu hilal mercan nasıl yapıyorsa sıralamaya tutturup büyük hediyeleri alıyor yuvada da ekmek yapma makinasını almıştı fisslerdede düdüklü tencereyi sahte yemek resmiyle almıştı adminlerle arası iyi bence bukadar tesadüf olmaz

Kızlar sürat kargodan mesaj gelmiş.Takip nosuna baktım netten sinop gözüküyor.Ne acaba size geldi mi :44::44:

toyzzshop tan kazanan arkadaşlar, Merakila, yarisma@toyzz.. o adrese yollarken konuya adres bilgisi yazarak gönderecekmişiz.

protex gelemyen arkdşlar annemnkisi de yok ortda anck millete şu cvbı vermşler toplu gönderim ypıyoruz en kısa sürede sizinki de ulaşacaktır

Son düzenleme:

sitelerinde böyle bi açıklama yok
nerden aldın bu bilgiyi arkadaşım ben göremedim de
gönderdim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…