bizim mutfak açılmıyor
kızlar kargo ücreti karşı tarafa ödettirildiğinde almaktan vazgeçebiliyo muyuz
arkadaşlar ben bifincana giriş yapamayorum sürekli yanlış yazıyor.mailime gelen kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum ama yok acılmıyor.şifreyi degiştirede tıklıyorum dogum tarihi yanlış diyor yanlış kayıt yapmışım sanırım ben bunu nasıl acacagım birisi bana bilgi versin ne olur.
tabiki kabul etmiyorum de karşı taraf 2 katın ı ödeyıp iade alıyor
Elveda Ya Şehri Ramazan..Rabbim tuttuğumuz oruçları dergahında kabul eylesinnnn.
İsmail Dağıtımı aradım. Bayramdan sonra gelir dedi nasıl sinir oldum varya !
maviden tişörtüm geldi ama bana medium yollamışlar o kadarda beden belirttim xsmall olcak diyo of off
bu arada ramazanın ilk 4 günü regl dim son 3 günüde regl dim ortalarını tuttum maşallah dolu borcum oldu artık kışın vericem borcumu
kızlar gelinlik hediyeli bide nevresim seçmeli face sayfaları neydi bulamıyorum sonuçlar belli oldumu ki acaba
maviden tişörtüm geldi ama bana medium yollamışlar o kadarda beden belirttim xsmall olcak diyo of off
bu arada ramazanın ilk 4 günü regl dim son 3 günüde regl dim ortalarını tuttum maşallah dolu borcum oldu artık kışın vericem borcumu
,1 tane bişey kazanamadım millet nasıl yapıyı yaa
Elveda Ya Şehri Ramazan..Rabbim tuttuğumuz oruçları dergahında kabul eylesinnnn.
İsmail Dağıtımı aradım. Bayramdan sonra gelir dedi nasıl sinir oldum varya !
Şans eseri bu topiğe geldim dün ve magginin yarışmasının son gün olduğunu yazmış bi arkadaş.Dün hemen katıldım ve bugün sonuçlarda adımı gördüüm
quiet gelinlik verenin linki https://www.facebook.com/ustunsposa 30 ağu.ta bitiyrdu galiba o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?