Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şmdi mng den geldiler yine kitap kargo ücretinde 8.33 yazıyomuş 9 tl istedi ohh valla millet ne uyanık olmuş dedm bn bunları geri göndereblyo muyum az önce de 12tllik ktap içn 10lira ödedim fln eveledi geveledi hiçbşy anlamadım bu seferlk ödeyn madem dedi iççinde 2 kitap var dye ödedim sırf ama öteki tam bi fiyaskoydu 12 tl ztn kitap dışarda 5 tl ye satıyolar bazen.bundan snra firmalara tek tek sorucam kargo ücretli mi diye ona göre yrşmalarına katılıcam bu ne ya böyle 1 günde 2 hediye için 20tl ödedim yok yere

sana gelen mail adresi vardır bifincan diye ona mail at sana hemen dönerler

tabiki kabul etmiyorum de karşı taraf 2 katın ı ödeyıp iade alıyor

teşekkür ederim cnm . kargo ücretli olduğunda bnce belirtmeli bu yrşma düzenleyen sayfaalr resmen kakalıyolar gbi bşy oluyor böyle olnca. keşke o sel yayıncılığınkini gönderseymişim çok snr oldum çnkü ona hadi öteki neyse dedim. bn nerden bileym kargo ödiceğimi dimi yanımda parayla mı dolaşıyorum hep kaç kat çktım onların yüzünden. hiç hediy e kazanmş saymıyorum kendimi yazık vallahi zamanıma

Son düzenleme:
Tebrikler Fatma Boydak!

Beğen, paylaş, 3 defa geçen kelimeyi yaz kampanyamız da; Hermesetas Sucralose + Mug kazanan şanslı takipçimiz Fatma Boydak’dır. Sn. Fatma Boydak’dan ana sayfada bulunan mesaj bölümünden iletişim bilgilerini göndermesini rica ederiz. Yarışmamıza katılan tüm takipçilerimize teşekkürler!

https://www.facebook.com/photo.php?...08408621.46116.179699562113039&type=1&theater

Son düzenleme:
Elveda Ya Şehri Ramazan..Rabbim tuttuğumuz oruçları dergahında kabul eylesinnnn.

İsmail Dağıtımı aradım. Bayramdan sonra gelir dedi nasıl sinir oldum varya !

maviden tişörtüm geldi ama bana medium yollamışlar o kadarda beden belirttim xsmall olcak diyo of off
bu arada ramazanın ilk 4 günü regl dim son 3 günüde regl dim ortalarını tuttum maşallah dolu borcum oldu artık kışın vericem borcumu

Elveda Ya Şehri Ramazan..Rabbim tuttuğumuz oruçları dergahında kabul eylesinnnn.

tatlım dağıtım şirketleri kargo gibi değildir minumum 1 hafta içinde yada 15 günde ulaştırırlar.

O yüzden toplu dağıtım şirketleri ucuz olur kargo 5 tl ise onlar 1 tl ye dağıtım yaparlar.

bende medium olsun demiştim banada xsmall gelecek o zamana :))

kızlar gelinlik hediyeli bide nevresim seçmeli face sayfaları neydi bulamıyorum sonuçlar belli oldumu ki acaba

bayram hedayesi vermek sevaptır, ben medium giyiyom şahsen

Şans eseri bu topiğe geldim dün ve magginin yarışmasının son gün olduğunu yazmış bi arkadaş.Dün hemen katıldım ve bugün sonuçlarda adımı gördüüm

O ismail dağıtım benimmde elimde kalcak uyuz bi kadın açıyo kulakları ağır işitiyo olsa gerekk bağıra bağıra dövecek gibi konuşuyor.
Hemde mc chicken kuponum ortada yok.

bu kuveyt türkün katılım koşullarını okudum 15 kişiye verceklermiş bilgilerinizi doğru yazın falan diyor şartlarda nerden yazılıyor ki onu göremedim görenvar mı??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…