bugün arasla bir imzalı kitabım ve rexonadan setim geldi set dediğime bakmayn rexona kutusu içinde bi rollon ve deodorant bu kadaro kdr soru bildik saatlerce bşında insan 3-4 bşy koyar yuh dedim yani
knorra ne yazıyoruz
knora el öpmek yazsak olurmu ??
bnm de aklıma o geldi ilk bşka da gelmiyo gerçi2 kelime diye şansımız pek olurmu diye düşündüm sdce:44: neyse yazalım düşünceğimize o zmn
bende çocuk yazıyorum.hem tek kelimeçocuk yazdım ben
şimdi kızımın ağustos ayı prensesi seçilmesi için lütfen linki tıklayıp istenildiği kurala göre yorum yapın ... haydi ablaları teyzeleri bekliyorum yorumlarınızı...bayram sonu bitecek haydi kızlaaaaaaaaaaar.......
DAMLA AĞUSTOS 2012 PRENSESİ SEÇİLSİN İSTİYORSANIZ ; LÜTFEN
bu fotoğraf kazanmalı çünkü .... diye başlayan cümle ile yorumunuzu yazın.. (LÜTFEN yorumunuzun sonuna isminizi de yazın çıktı alıp saklayabileyim .)
örn: bu fotoğraf kazanmalı çünkü ;büyüdüğünde bir anısı olmasını çok istiyorum.
Damla Avcı - HTHayat
arkadaşlar ben bifincana giriş yapamayorum sürekli yanlış yazıyor.mailime gelen kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum ama yok acılmıyor.şifreyi degiştirede tıklıyorum dogum tarihi yanlış diyor yanlış kayıt yapmışım sanırım ben bunu nasıl acacagım birisi bana bilgi versin ne olur.
maillerini kontrol ettin mi? bazı kişilere hesaplarını teyit etmeleri için mail atıyorlar, hesaplarını geçici olarak donduruyorlar.
eğer bilgilerini teyit edersen tekrar açılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?