Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

MAGGİ 17 AĞUSTOS
1 Yasemin Saygı
2 Emine Duman
3 Seval Atmaca
4 Gülçin Altunbay
5 Tuba Gök
6 Müge Morlu
7 Fatma Dayıoğlu Yılmaz
8 Fadime Günaltay Teke
9 Songül Çakaz Şan
10 Selin Ertuğral Öztürk
11 Fatma Eren Kılıç
12 Abdurrahman Tuna
13 Özlem Doğan
14 Demet Küçükkaya
15 Sunay Kılıç
16 Hakan Babacan
17 Fatma Gülay Duyar
18 Neslihan Özbek
19 Ebru Bulut Denizer
20 Aişe Özyer
21 Gülcan Ucar
22 Nihal Karalar Zeytincioğlu
23 Ferah Kavi Acar
24 Ayşe Ülkü Gülsever
25 Aysun Kadir
26 Yıldız Arzu
27 Nur Şenocak Şentürk
28 Tülay Gündüz Şahin
29 Metin Özcan
30 Kübb'ra Pekcanlı

17 Ağustos 2012 Kazananlar
1) DENİZ GÜLER
2) SİBEL ERTUĞRUL
3) GÖKMEN DEMİR
4) EDA POYRAZ
5) EMİNE KALDIRIM
6) YAPRAK GAZOZ
7) GÜLSÜME SERT
8) MÜRSEL ŞEN
9) HATİCE PESEN AYAZ
10) UĞUR AHMET YUMLU
defans

Renkli Cuma kazananları belli oldu!

Selin Türkoğlu, Şebnem Çetin Karlıbel, Arzu Solak, Gökben Arslan ve Özlem Çevik Kutuk'u tebrik ederiz!

arkadaşlar ben bifincana giriş yapamayorum sürekli yanlış yazıyor.mailime gelen kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum ama yok acılmıyor.şifreyi degiştirede tıklıyorum dogum tarihi yanlış diyor yanlış kayıt yapmışım sanırım ben bunu nasıl acacagım birisi bana bilgi versin ne olur.

oy istemek yassssaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk

maillerini kontrol ettin mi? bazı kişilere hesaplarını teyit etmeleri için mail atıyorlar, hesaplarını geçici olarak donduruyorlar.
eğer bilgilerini teyit edersen tekrar açılıyor.

Finish Quantum'un en sevdiği özelliğini seçip, kampanyamızdan 50TL'lik Morhipo hediye çeki/kodu kazananlar aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

Dursun Ataç-Sinan Akgün-Dilek Kapkıner-Nihat Kayra Karabayır-Neşe Yersiz-Duru Durukan-Sema Denizalp-Melek Nur Özcan-Selda Katıoğlu-Mete Işık Tan-Onur Gök-Çiğdem Aydoğan-Melisa Akça-Ummuhan Dirier-Fatma Ekici-Ayşe Gül-Ergül Yeşil-Tuğrul Çeliker-Ceyda Eren-Vedat Uysal-Aynur Yılmaz-Zafer Arı-Bahar Biçer-Ahmet Sevim Özakar-Handan Göktaş-Şebnem Baykal-Turgay Güneş-Nesrin Acar-Duru Polatoğlu-İbrahim Sakar-Güler Peker-İsmihan Mert-Nazmiye Demirtaş-Hidayet Aydoğan Bayram- Levent Selmen Göktaş- Aycan Can

Kampanya kazananlarımızla eposta yoluyla iletişime geçilmektedir

kızlar vip dükkanda 10 tl hediye çeki yüklenmiş hesaplara 20 tl üzeride kargo bedava

maillerini kontrol ettin mi? bazı kişilere hesaplarını teyit etmeleri için mail atıyorlar, hesaplarını geçici olarak donduruyorlar.
eğer bilgilerini teyit edersen tekrar açılıyor.

saol cnm bilgi verdigin için bende mail attım açamıyorum yardımcı olun diye.

bnm de bifincan üyeliğim askıda şuan bazı densizler yüzünden

az önce yurtiçiyle vipdukkandan almş olduğum ürünler ve bir kargo geldi kitap kazanmıştım dün tesadüfen bir arkdşım aracılığıyla son saniye.nasıl da sevinmiştim ama sevincim kursağımda kaldı yurtiçi kargo gibi pahalı bir gönderim ücreti alan firmayla kitabı göndermişler ve 12 tllik kitabı 10.09a göndermişler nasıl şaşırdım ilk defa bir hediye için kargo ücreti ödedim. nasıl içim acıdı yemin ederim zaman kaybetmezdim bir de teşekkür ediyorum ya dün çıldırdım resmen ptt yle falan göndermeyi akıl edemiyorlar mı

Ar-yıldız dan çaydanlık kazanmışımmm

Ar-Yıldız Şekerlerim, mübarek Ramazan, manilerinizle su gibi akıp geçti. İnanın Yıldız Ablanız, haftanın manilerini, her seferinde çok zor seçti. Son hafta, Sündüs Coşkun birinci, Aslı Üstün ikinci, Oktar Ayca üçüncü oldu. Ramazan artık bitiyor, içimiz bayram heyecanı ile doldu. Allah hepinizi nice Ramazanlara ve bayramlara yetiştirsin. Yüzünüzden gülümseme, evinizden huzur, mutfağınızdan ve sofranızdan Ar Yıldız hiç eksilmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…