Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

...YARIŞMA...
Sürpriz yarışmamız başladı! Bu duyuruyu profilinde paylaşıp, www.
markaesarplar.com

Online eşarp mağazanızda bulunan görseldeki Eşarbın stok kodu nedir? Sorunun doğru cevabını mailin konu/subject kısmına yazarak markaesarplar@mynet.com adresine gönderen takipçimiz görseldeki eşarbı kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen Markaesarplar.com a kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!
Son katılım tarihi:24.08.2012 Saat:17.00

cevap 129 muş

https://www.facebook.com/pages/Markaesarplarcom/273634346079087

BEDAVA PARDESÜ etkinliğimiz Facebook ta tekrar başlamıştır.

Yapmanız gerekenler:

1-Sayfayı beğenmek
2-Resmi beğenip paylaşmak.
Etkinliğimiz 23.08.2012 tarihinde sonlanacaktır.
Paylaşanlar arasından 2 kişiye çekilişle hediye pardesü verilecektir.
Bol Şanslar.Hayırlı Olsun.

https://www.facebook.com/pardesudunyasi

bugün taç tan kazandığım çevre dostu bez poşetim geldi... evlere şenlik... fire kumaşlardan yapmışlar..
zaten açıklamayı da,etiket olarak ta dikmişler yanına..
yastık kılıfı olsa daha makbul... nevresim kumaşıyla nasıl çarşıya pazara çıkayım

fotoyu yarın eklerim, hiç hevesim yok ya neyyyse, siz görün..

plaj çantası yaparsın üzülme olmadı pazar çantasıda olur

kızlar okan kolejinin yarışmasında her hafta 1.ye ödül veriliyordu, katılım koşullarında da anasayfada da öyle yazıyor.
ama kazananlarda 3 kişi var. bi fikri olan var mı bunun hakkında? :/

daybuydayı söyleyen arkadaşa teşekkürler biraz alışveriş yaptım sabah sabah süper oldu 10 tl de çek vardı zaten harika oldu keşke kargo da bedava olsaydı ama neyse artıkkk

gunaydınnnnnnnnnnnnnnn YA SEHRİ RAMAZANIN SON GUNUNDEN
RABBIM HER SEN EBU ZAMNLARA SAGLIKLAN CIKARMAYI NASP EYLESIN

son sahur diye heralde herkes ayakta uykum kaçtı canım sıkılıyo ufffffff

Biz uyanamamışız sahura

daybuydayı söyleyen arkadaşa teşekkürler biraz alışveriş yaptım sabah sabah süper oldu 10 tl de çek vardı zaten harika oldu keşke kargo da bedava olsaydı ama neyse artıkkk

Güle güle kullan cnm

Ramazan da bitti

kızlar bifincan için bana bir fikir verin virüs programını yüklemedim henüz 7 gün içinde biryerlere yorum yapmam lazımmış nereye ne yazayım

güzel bir arafe günü geçiririz inşallah kızlar, herkese şimdiden sevdikleriyle birlikte geçireceği,hayırlı, mutlu, huzurlu, bir bayram nasibolsun inşallah

bugün arasla bir imzalı kitabım ve rexonadan setim geldi set dediğime bakmayn rexona kutusu içinde bi rollon ve deodorant bu kadar o kdr soru bildik saatlerce bşında insan 3-4 bşy koyar yuh dedim yani
knorra ne yazıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…