Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kotex Türkiye

Ve yarışmamız başlasın!
Bugün saat 20:00 itibariyle en yüksek puanı alan ilk 5 yarışmacımıza Kotex bakım kutusu hediye :)

Kotex Türkiye | Secret Flowers

tiny love soru cvplarını bilen varmı?

canım ben de uzun zamandır birşey kazanamıyorum diye artık topiğe bakmıyordum şanssızlığımın kitabı yazılabilir o derece yani,biri okusun üflesin benim nickimi :)) bu arada vitamalt türkiye adresine üyelik yapmıştık 24 lü vitamalt hediye gönderilecekti kargo da bize aitti , adres bilgilerini toplayıp yokoldular ortada ne cevap veren var ne birşey, heryere adres telefon veriyoruz artık korkmaya başladım ( üstelik isim yapmış bir kurumsal firma bu , onlara bile güvenemeyeceksek diğer küçük işletmeler nasıl reklam yapacak nasıl güven sağlayacak hiç bilmiyorum. kazananların paylaşılmaması konusuna gelince zaten çoğu zaman isim paylaşmıyorduk sadece kazananlar açıklanmış link şu diye haber veriyorduk ki bu da yapılmazsa bence topiğin anlamı kalmıyor ki ?? yine de göreceli bir konu diye düşünüyorum herkes kendine göre haklı .. hepinize bol şanslar

Dünyada ve Türkiye’de grup satın alma platformlarının mucidi Groupon’un Kadinlarkulubu.com üyelerine sürprizi var!

Müşteri hizmetlerinde yapılan iyileştirme çalışmalarının ardından yeni yüzüyle daha güçlü olan Groupon Şehir Fırsatı, linkteki formu dolduran ilk 5 bin Kadinlarkulubu.com üyesine 10 TL Groupon Para* hediye ediyor!

Groupon Para Kazanmak için Tıklayın!

Tatilden güzelliğe, yeme/içmeden ürünlere dilediğiniz her şey bir tık uzağınızda!

Kadınların sanal alemdeki buluşma noktası Kadinlarkulubu.com, yeni yüzüyle avantajlı alışveriş sektörünün öncü ismi olmaya devam eden Groupon ile takipçilerine avantaj sunuyor.

Kampanyaya ait ayrıntılar için dilediğiniz zaman Groupon Müşteri hizmetlerine info@sehirfirsati.com adresinden ulaşabilir yada 0850 222 5 477'nolu irtibat numarasından Groupon müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.

Hatta Groupon Türkiye ile ilgili soru ve görüşlerinizi www.sehirfirsati.com üzerinden Genel müdüre iletin köşesini kullanarak Groupon Türkiye Genel Müdürü Onur Aydın'a iletebilirsiniz.

* Hediye Groupon paranız 1 hafta içerisinde hesabınızda aktif olup, 30 Eylül 2012 tarihine kadar geçerlidir.

HeroBaby yine numune kutusu göndermiş

Karışıklık oldu bi faceden bi internit sitesnden istedim maill falan derken 2 kere gönderdiler. Allah razı olsun

Son düzenleme:

pardon ama bişi sölemek istiyorum size söylemezsem çatlarım geçen kadınlar gününde bize bi ste linki verdiniz üye olun süpriz hediyeler dediniz üye olduk hiç bi süpriz çıkmadı sadece indirimli fiyatlarla takı kolye vardı onlarda uyduruktan bişiler yine bi reklam kampanyası paylaşmışsınız bundanda bişi çıkmaz keşke bize gerçekten süpriz hediye kazandırcak şeyler paylaşsanız sırf reklam paylaştınız diye sadece size yararı değil bizede yarar saglasın

ya kızlar şu hürriyet eğitim setini nerden talep etceğimizin linkini bir allahın kulu da bilmiyor mu?yada alan arkadaş da mı bilmiyor???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…