Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar konuyla alakası yok ama morevizyon güvenilir bir firmamı alışveriş yapıcamda daha önce kredi kartıyla alışveriş yapan oldumu sizlerden fikir almak istedim

ben bikaç kere yaptım canım daha önce bir kerede iadem vardı hiç sorun çıkmadı ben güveniyorum

aaa kampanya sonuclarının artık duyrulmayacanıgı bılmıyodum kotu olmus ben burdan takıp edıyodum hep sımdı nolucu
facede grup fln mı kursak buranın hatunları sonucları paylassak

Bizde eşimle yedik. Önce mağaza müdürü anlamadı. Sonra bozuntuya vermedi : Arkadaşlar bunları 7.5 tl menü kesiyoruz kasadan çıkıyor falan gibi bişiler soyledi. Çalışanlar toplandı baktılar şaşırdılar :) Bizde afiyetle yedik.. 2 menüde güzeldi. Kahvaltıdan sonra zor oldu ama bulunduğumuz şehirde mc yok. Hemen yiyip yola çıktık :=)

aaa kampanya sonuclarının artık duyrulmayacanıgı bılmıyodum kotu olmus ben burdan takıp edıyodum hep sımdı nolucu
facede grup fln mı kursak buranın hatunları sonucları paylassak

facede grubumuz var zaten cnm ama burdan link verememmmm korktummmmm

günaydınlar, iyi haftalar kızlar

kazananların isimlerini yazamasakda en azından kazananların açıklandığını veya linkini verebiliriz sanırım.. sonuçta isim yazmıcaz, sonuçların açıklandığını söylemek yararlı olucaktır

avon en ucuza avon burada dan kolye ve küpe kazanmışım eşim adına kargo talihliye aitmiş kargo ücreti ne kadardır acaba?

[h=6]P&G Türkiye

[/h][h=6]Anneniz her şeye değer. Peki onunla Sertab Erener konserine gidip muhteşem şarkılarını hep birlikte seslendirmeye ne dersiniz?
İşte P&G Türkiye’den bir sürpriz daha! 250 şanslı kişi, annesiyle birlikte Teşekkürler Anne Etkinliği’ne katılıyor!

P&G Türkiye - Sertab Erener İle Teşekkürler Anne | Facebook linkine tıklayıp annenize olan sevginizi ifade eden mesajlardan birini seçin, Facebook profil sayfanızda yayınlayın ve Money Club Kart numaranızın girişini yaparak çekilişe katılın. Kampanya 13 Eylül’de sona eriyor. Acele edin
[/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…