ya kızlar şu hürriyet eğitim setini nerden talep etceğimizin linkini bir allahın kulu da bilmiyor mu?yada alan arkadaş da mı bilmiyor???????????
arkadaşlar hürrüyet eğitim seti talebi için nerden bakıyoruz bir kaç kişi sormuş ama cevap yok kimse bilmiyormu özelden bari yazın ne olur
Kotex Türkiye
Ve yarışmamız başlasın!
Bugün saat 20:00 itibariyle en yüksek puanı alan ilk 5 yarışmacımıza Kotex bakım kutusu hediye :)
Kotex Türkiye | Secret Flowers
ŞTE BU HAFTAKİ SORUMUZ:
Ariş Pırlanta’nın özel tasarımları arasında yer alan yüzüğün adı nedir? Doğru cevabı 2 Eylül Pazar saat 24.00’a kadar kampanya@aris.com.tr adresine gönderin. Duyuruyu profilinizde paylaşın, sürpriz hediye kazanan belki de siz olacaksınız.
20 ağustosa kadarmış.
"Syoss'la Saçlarınız Konuşsun" yarışmamızda 18.07.2012 - 27.08.2012 tarihleri arasında ödül kazanan katılımcılar aşağıdaki gibi olmuştur. Kazanan katılımcıların şampuan + saç kreminden oluşan hediye setleri adreslerine gönderilmiştir.
Yüksel Damar
Semra Sürenler
Hatice Bencan
Emel Ünüvar
Elif Şahin
Sevinç Çatalkaya
Seyhan Mehmet Akıllı
Haydar Can Gök
Merve Güneş
Melek Öner
Eda Tuzcu
Sinem Yılmaz
Merve Kayhan
Berke Tuzcu
Hatice Bilgi
Elif Elkıran
Feyza Rabia Akar
Şermin Gölpınar
Dilek Ürkmez
Meral Taneri
Elveda Doğan
Neşe Demirci
Rüya Elmacı
Damla Özdemir
Neslihan Özpelit
Katılan ve ilgi gösteren herkese teşekkürler. Yarışmamız ve kazanma şansınız devam ediyor!
Syoss Türkiye - Saçların Konuşsun | Facebook
Sayfamızı takip etmeye devam edin!
KAZEN ,KAZANAN LİSTESİNDEKİ İSMLERİ YAYINLAMAK YASAK DEDİ ..SADECE LİNK PAYLAŞACAĞIZ...
Syoss'la Saçlarınız Konuşsun Facebook Yarışması Kazananlar (18.07.2012 - 27.08.2012) | Facebook
12 Kelime
bu sayfadaki yarışmaya katıldım en son nomu verdm kurumsal hattınız turk cell mobil ödeme servisine kapatılmıştır detaylı bilgi için şirket yetkilisine katılabilirsiniz dedi faturama yansırmı hemde iki kere denemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?