Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kural kural kural...topic iyice sıkıcı hale geldi....5 gün uzaklaştırmada çok yersiz bir yaptırım olmuş. isim yayınlamak yasak mail yazmak yazak. davetlerle ilgili paylaşımlar özelden yada faceden olabilir ama kazananlar listesini neden yayınlayamıyoruz. sonuçta bunda etik olmayan birşey yok. ha bu topicte yayınlamış ha skampanyanın sayfasında. her yere iletişim bilgileri mail bilgileri telefonlar resimler veriliyor bir burasımı sorun oluyor. sonuç olarak kampanyaları takip ettiğimzi kadr sonuçlarınıda burdan takip ediyoruz. 100 lerce kampanyayı herkesin takip etmesi zor oluyor biri birini biri birini paylaşıyor. topicin amacına da gayet uygun...üztelik kendim ve bir çok arkadaşım adına konuşmak gerekirse birçok arkadaşın verdikleri mailler kişisel adreslerden çok yarışma için kullandıkları ayrı bir adres. kocasının onun bunun adresini verenler de kendi sorumluluklarında. sürekli savunma haline girmesine de gerek yok editörlerin. nasıl topicte etik olmayan şeylerin takibini yapıyorsanız sorun olan mail adresini paylaşan kişiyi bulun uyarın yada bu konuda şikayetçi olan kişiye sorunun sizden kaynaklanmadığını üyelerden şu kişinin paylaşımda buşlunduğunu söyleyin. kurtulun.millet başka topiclerde neler paylaşıyor neler konuşuluyor. bence çok fazla kuralcı davranıyorsunuz...

3 liraya gelmiş oluyor o zaman değil mi?

27.08.2012 16:00’da başlayan, stoklar bittiğinde sona erecek olan ve apps.facebook.com/bucicekseninicin adresinde yer alan aplikasyona, “Bu Çiçek Senin İçin” sekmesinden ulaşabilirsiniz. Önce kendinize uygun bir çiçek seçin, sonra da her çiçek için en az 3 arkadaş belirleyin. Her çiçek için en az 1 toplamda 3 arkadaşınız davetinizi kabul etsin, kendiniz için belirlediğiniz çiçekle ilgili 60TL değerinde 1 adet 30ml el kremi + 1 adet 75ml duş jeli + 1 adet 75ml vücut losyonu’ndan oluşan hediye setini kazanın!

kargo bedava olmuyor bir türlü benmi yapamadım acaba

bebeğinin ayını 6 aydan büyük göster
sonuçta kargoyla geliyor ve bebeğinin kimliğine bakmıyorlar
ben öyle yaptım kızım şuan 47 günlük

ben de bir kez istemiştim 10 aylık mı 1 yaş mı ne yapmıştım,gelmişti
sonra eşimden de üye oldum, ama sizin çocuk, koca dana olmuş olmaz dediler..

ben de bir kez istemiştim 10 aylık mı 1 yaş mı ne yapmıştım,gelmişti
sonra eşimden de üye oldum, ama sizin çocuk, koca dana olmuş olmaz dediler..

bu arada dadlugacı lohusa değilim artık kampanyalara katulabülü müyüm
geçen gün kayınvalidem kırkın çıkmadan turşu yeme dedi
ben turşu kurulmayacağını biliyom ama yenilmeyeceğini bilmiyodum yedim bile
ne oluyo yiyince günah mı

anam,uçtu mu kırkınız? o zaman katılabülürsün caizdir....

turşu kurulmaz diye duydum bende ,ama yenilmez diye bişey duymadım,
ne yaparmış ki sütünü falan mı keser acaba?

anam,uçtu mu kırkınız? o zaman katılabülürsün caizdir....

turşu kurulmaz diye duydum bende ,ama yenilmez diye bişey duymadım,
ne yaparmış ki sütünü falan mı keser acaba?

anam ne bilim
yok turşu yenmezmiş,yok öpüşülmezmiş (yanlış anlamayın hoşgeldin derken ) yok lohusanın evine et girmezmiş,yok bebeğinde anneninde tırnağı kesilmezmiş,ben tırnak uzunken rahatsız olurum ,yok bebeğin ilk kakalı bezi kapının arkasında dururmuşda ben değiştirirken burnumun direği kırılıyo 40 gün nasıl koklarım o bezi hem etrafına sinek dolar şu sıcakta

ne yani günah mı ben inanmıyorummmm ama inananlar vardır mutlaka saygı duyarım :34
ne kırkmış be çıktıda kurtuldum ohhhhh

bol kampanyalı gece olsun kızlar kampanyalara katılmaktan uyumaya vakit bulamayın emi AMİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…