bende kayıt olmuştum ama gelmedislm
mahpustan çıkan arkadaşlar tekrardan hoşgeldiniz
forumun arka planındaki siteye kayıt olmuştum hem de tc mi de verdim :18: ama mail vs gelmedi.kazen paylaştı diye güvendim ama:18: var mı benim gibi üye olan hatta tc sini bile veren
kızlar omoya ne olmuş öyle yaaaa
renazcm çok doğru söylyüorsun burda hangi kişinin hngi bayrağa hzmet ettiği blli değil.ve yine sni desteklyorum aynı kişi bir ton kişinin hesabndan girip hediye alnca açgözlü olmuyor da hepmz kazanabilelim birer tane de olsa brbrmzi destekleyerek şansımz var dediğimz için biz açgözlü oluyoruz yazık bunu diyen kişilere zatenlink paylaşabiliyorsun canım isim listesi paylaşamıyorsun. oda ayrı bir saçmalık ya neyse
saçma sapan bir cezaydı.geçmiş olsun cnm. hoşgldin. çok doğru söylemişsin ama bıoşiver gitsin. burda kimin hangi bayrağa hizmet ettiği belli değil.iyi niyetlilerde çok fesatlarda...bir kampanyadan aynı kişi onlarca hediye alınca açgözlü olmuyor. ama bir kampanya defalarca destek için paylaşılınca hırs yaptı aç gözlülük oluyor. çelişki bencillik burda zaten.
hoşgeldin cnm. geçmiş olsun :)
katılıyorum cnm hele açgözlülük lafı... çok ayıp ki kimlerin nsl itiraflarını ballandıra ballandıra gerine gerine analttığını görüyoruzevet canm bende ceza aldım ve bu cezayı yersız goruyorum sonucta ben o maılı burda paylasıosam sonucunada ben katlanırım hem elalemın maılını paylasmıyoruz zaten teknık olarak baskasının hesaptan nıye hedıye kazanmaya calısalım kendı face adresımız dururken bu mantıkla verıdgımız adresler ya annemızın yada esımızın oluo ve sorun oldugunda sıte yetkılılerı degıl paylasan kısı sorumludur bende ılk o yarısmada adres verdım burdakı arkadaslara guvendıgım ıcın sonucta bırbırımızı ıyı kotu tanıyoruz bu arada burdan ozge arkadasım facebook hesabımdan benm yerıme yarısmaya bıle katıldı ozaman hıc bırbırmıze guvenmeyelım yerı gelıo bırbırımızn derdını dınlıyoruz ısım paylasmamakta cok sacma adam sankı kendı ısmını aratınca kazandıgı fırmanın face sayfasında ısmı cıkımo ben bır kac kazandıgım hedıyeyı burda ogrenmıstım mesela bende denılen laflara cok uzuldum acgozluluk cok kaba bır tabır sevdıgım ınsanlar burda oldugu ıcın burdayım
evet bizim bunları paylaşırken ailemizin haberi olmuyor mu sanki oluyor herhalde bunun bilincindeyiz ztn çocuk gibi azarlanmaya lüzum yoktu hiç.snnle aynı şaşkınlık içersndeym cnm hlaselam hanımlar.. uzaklaştırma cezamız bitti geldik.. söylemek istediğim bir iki şey var içimde tutamicam.. bu cezayı almakta tek haklı yanlışım, forum tarafından konulmuş bir kuralı çiğnemek oldu, face adresi vermemiz gerektiğini unutmuşum. ama aslında şu bir gerçekki, burada verilen face adreslerinin hiçbirinin kişilerin gerçek sayfaları olduğunu düşünmüyorum. çünkü zaten yarışmalara katılırken bütün özel bilgilerimize ulaşılmasına hatta bizim adımıza paylaşımda bulunulmasına bile izin veriyoruz.. bu yüzden herkesin kampanyalara katılmak için oluşturulmuş bir hesabı vardır face de.. buradan paylaşılanlarda o hesaplar.. yarışmalara katılıp o kadar bilgisini paylaşan (buna telefon ve adreslerde dahil) kişilerin benim adımı falanca forumda yayınlamışlar, yok efendim silin gibi şeyler söyliceni sanmıyorum, söylemeyede hakkı yok zaten.. benimde eşimin adına face hesabı var evet! çoğu arkadaşımız gibi! ama bundan tabiiki eşiminde haberi var, yani adını facde de falan görse yada burda yarışmalar için, şaşırmaz.. gizli saklı iş çevirenler düşünsün!..yani şu kampanya sonuçlarını paylaşmama kuralı gereksiz olmuş.. bideeeee burada arkamızdan yok efendim açgözlü oldukları için napıcaklarını şaşırdılar falan gibi laf eden arkadaşlar olmuş.. çok üzüldüm ve çok şaşırdım gerçekten.. ben yarışmalara katıldığım günden bu yana bir kere olsun birşey için kimseden oy istemiş değilim! katılmam zaten öyle yarışmalara yok beğendirmeli yok oy toplamalı.. ama burada o gün katıldığımız kampanya arkadaş davet etmeliydi.. ve biz burda hepimiz arkadaşız.. face de olsa bir Allahın kuluna demem, davetimi kabul et diye.. ama buradaki arkadaşlarmın herbiri benim için karşı komşum gibi.. bu farklı bir olay.. daha söylenicek şeyler var aslında ama bu kadar yeter şimdilik..
bu arada bu nedir arkadaşalr?referans kodu derken referans kodu f6c55 kullanabilirisniz
gönderdiğin smileler korku ve endişe bildiren ifadeler ondan öyle dedim.onların öyle demesi yarışmalr içn açtıkları ve kendi kullandıkları adresler olduğu içindir eşinin girip de örneğin al sohbet edin dicek hali yok.korkacak bişi yok üyelik iptal olunca sıkıntı var sadece ve ben kendi adıma hoşnut olmuorum siteye faydalı olamamaktan o yüzden kuraalara uyucammmmm isimler yazılmasa demiş olabilir her söyledigini aklımda tutamam yarısma sonucu paylasmak yasak dedi bende ceza almasın die uyardım arkadası bu kadar basit ayrıca kzenin haklı oldugu biyer var millet kendini bırakmıs anamı bacımı kocamı ekleyin dio buda en tuhaf olanı
herhalde bir benimkiler gelmedi hoş bu saaaten snra gelse de işime yaramazbugün mek danılts çeklerim gelmiş,komşu almış..oğluşa ve bana..
biraz diyetteydim ama, napalım ,bi kereden bişey olmaz
cnm bayıldım güle güle kullanırsın inşallah
cnm özellikle 100 defa kazananlar hırslı olmadı, bir kampanyayı 100 ayrı kişi 20 sayfa konuştu hırs oldu lafını o kdr beğendim ki çerçeveletip duvara asmak lazım yani=) ve evet herkoyunu kendi bacağından asmak en mantıklısı neden kuruun ynnda yaş da yanıyor ? ve 5 gün uzaklaştırma evet bu kdr ne yaptık yani küfür mü ettik analamdım bn degerçi sorun sadece editörlerin yaklaşımlarıda değil bazı üyelerin yersiz tepkileride sebep oluyor böyle şeylere.. konuş konuş anlat anlat bitmez , öyle ibsanlar varki hangi bayrağa hizmet ettiği belli değil. bir menfaat duygusu aldı gitti başını....bir yarışmadan 100 defa kazananlar hırslı olmadı, bir kampanyayı 100 ayrı kişi 20 sayfa konuştu hırs oldu....çelişki ve bencillik burda aslında....kazanaların isminin yayınlaması mantıksız olsada şurası da bir gerçekki aslında o kazananlrın hepsi kk dan değil. brayla uzaktan yakından alakası olmayanların isimlerinide habersiz yayınlamış oluyoruz...buda doğru değil...ama tabi yayınlanan yerde aykırı bir site değil. alakasız bir site değil. kk sitesi çekilişler kampanyalar topici...tabi herkes olaya bu taraftan bakamayabiliyor o ayrı konu...genede ne olduğu belirsiz yerlere onca bilgi verilirken kendini ispatlamış kk sitesi için bu durum sorun olmamalı...mesela en basit örnek...kk dan bir arkadaş hem kedi hesabıyla hem eşinin hesabıyla yarışmalara ktılıyor. facede ark. listemde ekli.şimdi eşinin hesabı bir kampanyada kazanmış olsa ve bu liste burda yayınlandığında eşinin isiminin yayınlanmış olması ne beni bağlar ne topici nede siteyi nede listeyi paylaşan arkadaşı. bunun sorumluluğu tamamen beyfendinin eşine aittir. banane yaniii...
yok bir yerde kocasını kötülüyormuş sonra mail adresini yazıyormuş tehdit alıyormuş. yok kocalar kızıyormuş benim ismimim burda ne işi var diye....bence mesaj sayfa temizlemek yerine şikayetçi olana söyle. buyur arkadaşım seni şu üye şu mailadresine sahip kişi paylaşmış de çekil aradan.. herişeye bu mantıkla yaklaşırsak sürekli savunma halinde olur editörler...kk nın üye sayısı belli. baş etmek zor. o yüzden kuralları katılaştırp ortamı soğutmak yerine her koyunu kendi bacağından asın gitsin....daha ilk defa bir kampanyaya katılmak için yada ilk defa mail veren bir arkdaşı da günah keçisi seçmeyin...kurunun yanında yaşda yanar misali 5 gün uzaklaştırma doğru bir yaptırım değil...benim fikrim bu.. kimse katılmak zorunda değil ama saygı dıymak zorunda
evet aşırı kuralcı bir yer haline geldi kendimi koğusta hissediyorum resmen. bazı kuralların olması çok normal tabiiki site bu durumun sorumluluğunu ben almıyorum demeli sadece. ki aslnda böyle olduğunu herkes blyor sdce işte bir umuttur şikayet ediyor vay efendim bnm adresm szn forumnda ne arıyor km yazmş yok efendim o yazamaz olamaz blmem ne gibisnden hiç ilgilenilmeyecke ztn bu tiplerle.en doğrusu.kural kural kural...topic iyice sıkıcı hale geldi....5 gün uzaklaştırmada çok yersiz bir yaptırım olmuş. isim yayınlamak yasak mail yazmak yazak. davetlerle ilgili paylaşımlar özelden yada faceden olabilir ama kazananlar listesini neden yayınlayamıyoruz. sonuçta bunda etik olmayan birşey yok. ha bu topicte yayınlamış ha skampanyanın sayfasında. her yere iletişim bilgileri mail bilgileri telefonlar resimler veriliyor bir burasımı sorun oluyor. sonuç olarak kampanyaları takip ettiğimzi kadr sonuçlarınıda burdan takip ediyoruz. 100 lerce kampanyayı herkesin takip etmesi zor oluyor biri birini biri birini paylaşıyor. topicin amacına da gayet uygun...üztelik kendim ve bir çok arkadaşım adına konuşmak gerekirse birçok arkadaşın verdikleri mailler kişisel adreslerden çok yarışma için kullandıkları ayrı bir adres. kocasının onun bunun adresini verenler de kendi sorumluluklarında. sürekli savunma haline girmesine de gerek yok editörlerin. nasıl topicte etik olmayan şeylerin takibini yapıyorsanız sorun olan mail adresini paylaşan kişiyi bulun uyarın yada bu konuda şikayetçi olan kişiye sorunun sizden kaynaklanmadığını üyelerden şu kişinin paylaşımda buşlunduğunu söyleyin. kurtulun.millet başka topiclerde neler paylaşıyor neler konuşuluyor. bence çok fazla kuralcı davranıyorsunuz...
yine bir bnmki hala yok herhalde 10.maili atıyorum artkomolarım geldi hem de ikisi birdeeeen. yani hem 1. hem 2. yarışmadan kazandıklarım.
küçük çocukmuşuz gibi azarlanmamıza ve anında tabiri caizse şutlanmamıza bozuldum ve çok kızdım biz bu forumun üyesiyiz yahu bir şey yaptıysak bizi uyarması gerekmez mi önce bn dha ne yaptığımı bile bilmeden engellendim acaba mc donald s yazdm diye mi oldu diyorm ama snra düşününce burda 10000 kere yazdk onu dedim olsaydı o zmn olurdu.ve evt forumda üyeleri olmadan bu topiğin bi kez ne anlamı kalır zaten herkes kendi yaptığından sorumludur ve bence öncelikle bir ihtar olmalı sdce snraki hatalarda uzaklaştırdır bilmem nedir vermek dha mantıklı bi uygulama.ya arkadaşlar dayanmıyacağım bu ladar kuralkonmasına ben şaşıyorum sanki ne olmuş kazn yatılı okul md gibi her şeye kızıyor ceza veriyor ismler yayınlanınca kızıyorlarmış ismin yayınlamasını istemeyen yarışmaya girmez mail adrsei vemrek belki gereksizolabilir ama mail adrsei vermediğimiz bir sürüyerden bizie ualşabilitorlar ayrcıca ceza da fazla biz olmasak kadınlar kulübüde olmaz dı zaten valla kazen demokrasiye inanıyor olmalı bence ayrıca burada yasal olmayan hiçbir şey yapılmıyor gereksiz bulkuyorum bazıkuralları isterse beni de üyelikte atabilirler bunları yazdığım için
bn d e bi defa 2 tane kitap kazanmştm ve kargo ücreti ödemştim blmyordm ama yazmşlar snrdan baktığımda yksa şikayette bulunacaktm. ztn kabul etmiştim kitaba verilen paraya acınılmaz diyerekten. inşallah gelen hediyen güzeldir de boşa gtme z paran. yoksa astarı yüzünden pahalı olblyor yani kargo ücreti hediyeden.al bnden de o kdr cnm bn de annemle bnm adıma katılıyorm geçen gün annm adına kazandm onu da kullanamıyoruz çnkü ist. dışndyız devredeym hakkmı dedik ses vermediler bir de hep aynı kişilere çıkıyor o dikkatimi çekiyor.
eşim adına avon en ucuza avondn kolye küpe kazanmışım, şansıma kargo ücreti kazanana aitmiş farketmemişm
cnm esprine gülecek halim yok ztn ama ayrıca da bozuldum imalı bir şey söylemişsinbu nerden isteniyordu hatırlaymadım?
bi kaç gündür bakamadım baya kişi banlanmış geçmiş olsun
çok hırs yapmamak gerek bir sabun uğruna sonra ayağınız kayar mazallah
biz birer pislik miyiz de temizleniyoruz anlayamadım ? ve hırs falan diyenlerden biri de sendin snrm ve sendeki nsl bi r hırsmış hani sülalene kazanıyordun da madem onalra gidiyodu hediyelerin mc donald slarn hepsi sana mı gelmiş de sonuncuları yedik diyosun mesela burada o kdr çek bekleyen ve alamayan insan varken hırslı biz mi oluyoruz? 2000 kişiyle sınırlıydı. ve annelütfn de sn de çok fazla msj yazmştn bunla ilgili syflrca. ama biz birşey demedik. o zmn hırslı olmadın mı ve sevkuruferym adlı kullanıcıyla tartışmanız vardı ve ben sni desteklemiştim bak trtşlck bir şey yokmuş dmştm sevkurufreyme ve hepsini ailesnden olanalrın adresine hediye olrk yolluyormş yani kendisine toplamıyor gibisnden. mc donalds çeklerin için bu sefer aynı şey olmamış anlaşılan. ben de 2 tane çek kazandım itiraf edeblrm ztn biri gelmedi ama 1 tane almş oldm insanların ailesi adına bir defa kazanması ztn normal sülalesi adına kazanması anormal bir durum.psikopat derler adama bir kere hiç mi işiniz gücünz yok kızacaksın bu laflar için ama sen de çok kızdırdın ztn kaç gündür sinir küpüyüm o yüzden diyecekelrim sizi üzmesin çnkü gerçekler bunlarcogu kişi uzaklastırma aldıı isim yazdıklarından dolayıııı dün kazen temizledi buraları ondan sessiz 3 4 gün böyle olacak sanrımmmm bu arada mcdonalds mc chickenlerimizin sonuncularını da yedik bugun kalmadıı
katılıyorum bn de bazı bilmediğim yrşm a snçlarını arkdşlar sayesnde öğrnmştimiyide ben o kadar çok yarışmaya katılıyorumki bazen unutuyorum burda arkadaşlar kazananları açıklıyor ordan haberim oluyor bu uygulamaya yasak getirilirse biz ne yapıcaz
bn de oy istemeyen arkdşlardan biriyim deflrca söyledm kmpnya paylaşırken beğendirmelileri sevmyorm diye. işin içinde sdce bir kişi için menfaat yok topluca bir kazanım söz konusuydu. öyle bir ihtimal vardı en azından.ortalık karışınca gitti o ihtimal de ztn.işin icinde kazanma hırsı olunca bu olay sürüp gidecek ben asla faceye eklediklerimden oy istemiyorum oyda vermiyorum isteyenleri nazikce reddediyorum cünkü sonu yok bunun yüzlerce yarısma var ve burda paylasılmaya devam edecek en iyisi topigin en basına kurallarımız diye bir bölüm koyun herkes okusun uymayanı uzaklastırın görenlerde şikayet etsin böylece bence düzen saglanabilir aksamdan beri 20 sayfa dovemen öncesinde bizim mutfak bilmem ne bu böyle sürüp gidecek yoksa işin icinde menfaat varsa kuraalar işlemio
evet..kazananların isim listesi facebook ta zaten alenen yayınlanıyor,burada görmeyenler için paylaşıyorduk..
orada alenen yayınlanan isimler, neden burada paylaşılınca etik olmaz ki..
neyse artık,öyle madem...
hiç komik değilwowwww
kazen dove sabunu köpürtüp bir güzel temizlik yapmış.:86::86::86::86:
sapıtmakla ilgisi yok o zmn yrşmalara ktlan tüm arkdşlar sapıtık bu durumda öyle mi demeliyiz laflarınza dikkat edin lütfenvallaha yeter ya sabun için canınız çıktı ayıp be ayıp kampanya takip edemez olduk yok ark ekle yok daveti kabul et dovemove iyice sapıttınız.
ben sayfayı yarışmalar adına okurken,karşıma sayfalarca tartışma yazıları çıkıyor.bence gereksiz yapmayın...
Arkadaşlar birsüre ceza aldık uzaklaştırıldık biliyorsunuz ki ve hepimiz üzüldük ve kızdık bu duruma bazı hatası olan yani profillerinin linklerini paylaşmaması gereken arkdşlar paylaşmştı ve kabl ettiler doğal olrk o belli birşeydi ve ben özelden beelirtmiştim sdce. Kazenin gönderdiği msjdaki alıntıyı da tam anlaymadım ipati adlı arkadşm annesinin adreesini vermiş bn de tmm bn de annemden eklyorm sni dmeşim bu kdr. anlam veremedim bu yüzden ceza almışm anlaşılan 5 gün. bir hiç uğruna. ben vuradaki arkdşların neredeyse hepsine güveneblrm çnkü hiç knşmadığm yorumlşmadığm arkdşlar değiller ve annemn adresyse de ben kullanıyorm ztn yrşmaalr için açrtığmz bir adres o kendi adresim ise gerçekten kullandığm adres onu vermedim ama hani ordan da birkç yarşmaya ktlıyorm orda da yarışmalara katlan arkdşlar ekli kmsenin bir yanlşını görmedim şmdiye kdr her neyse. bnm diyeceğim şu ki bazı arkdşların bizlerin arksndan destekleyici konşmaları hoşumuza gitti özllkle de bnm dikaktimi çekti çnkü engelliyken de takip ediyordum forumu şimdi yeniden cvp vereblmek için 70-80 sayfa okudum tek tek. ve bazı arkdşlar da malesef hiç hoş olmayacak laflar etmişler arkamızdan çok kırıcı olmuş beklemiyordum ben mesela. aynı şeyler çoğunun başına geldi ceza almak gibi.keşke yaşanmasaydı ki ben o akşam ktldğmz yrşmdn birşey çkıcağını snmıyorm cede bilseydm o hediyeyi verdğni falan hiç ktlmazdm zmanımı harcmzdm boşyere biz birbirimizi desteklemek yrdmlşablmek için ekledik oy toplamalı yrşmaları hiç sevmiyorum ve snucunda sdce 1 kişinin yda 2 kişinin kazandığı bunda nerdeyse hepimizn kzanma şasnı vardı ve o yüzden bu kdr acele ettik bari bizler kazanalım bu forumun takipçileri kazansın diyerek.
renazcm çok doğru söylyüorsun burda hangi kişinin hngi bayrağa hzmet ettiği blli değil.ve yine sni desteklyorum aynı kişi bir ton kişinin hesabndan girip hediye alnca açgözlü olmuyor da hepmz kazanabilelim birer tane de olsa brbrmzi destekleyerek şansımz var dediğimz için biz açgözlü oluyoruz yazık bunu diyen kişilere zaten
katılıyorum cnm hele açgözlülük lafı... çok ayıp ki kimlerin nsl itiraflarını ballandıra ballandıra gerine gerine analttığını görüyoruz
evet bizim bunları paylaşırken ailemizin haberi olmuyor mu sanki oluyor herhalde bunun bilincindeyiz ztn çocuk gibi azarlanmaya lüzum yoktu hiç.snnle aynı şaşkınlık içersndeym cnm hla
bu arada bu nedir arkadaşalr?
gönderdiğin smileler korku ve endişe bildiren ifadeler ondan öyle dedim.onların öyle demesi yarışmalr içn açtıkları ve kendi kullandıkları adresler olduğu içindir eşinin girip de örneğin al sohbet edin dicek hali yok.
herhalde bir benimkiler gelmedi hoş bu saaaten snra gelse de işime yaramazonalrı yapacakları işe zaten daha müdürlerin haberi yok bön bön baktılar yüzüme bir arkdşa da aynı şey olmuş
cnm özellikle 100 defa kazananlar hırslı olmadı, bir kampanyayı 100 ayrı kişi 20 sayfa konuştu hırs oldu lafını o kdr beğendim ki çerçeveletip duvara asmak lazım yani=) ve evet herkoyunu kendi bacağından asmak en mantıklısı neden kuruun ynnda yaş da yanıyor ? ve 5 gün uzaklaştırma evet bu kdr ne yaptık yani küfür mü ettik analamdım bn de
evet aşırı kuralcı bir yer haline geldi kendimi koğusta hissediyorum resmen. bazı kuralların olması çok normal tabiiki site bu durumun sorumluluğunu ben almıyorum demeli sadece. ki aslnda böyle olduğunu herkes blyor sdce işte bir umuttur şikayet ediyor vay efendim bnm adresm szn forumnda ne arıyor km yazmş yok efendim o yazamaz olamaz blmem ne gibisnden hiç ilgilenilmeyecke ztn bu tiplerle.en doğrusu.
yine bir bnmki hala yok herhalde 10.maili atıyorum artk
küçük çocukmuşuz gibi azarlanmamıza ve anında tabiri caizse şutlanmamıza bozuldum ve çok kızdım biz bu forumun üyesiyiz yahu bir şey yaptıysak bizi uyarması gerekmez mi önce bn dha ne yaptığımı bile bilmeden engellendim acaba mc donald s yazdm diye mi oldu diyorm ama snra düşününce burda 10000 kere yazdk onu dedim olsaydı o zmn olurdu.ve evt forumda üyeleri olmadan bu topiğin bi kez ne anlamı kalır zaten herkes kendi yaptığından sorumludur ve bence öncelikle bir ihtar olmalı sdce snraki hatalarda uzaklaştırdır bilmem nedir vermek dha mantıklı bi uygulama.
bn d e bi defa 2 tane kitap kazanmştm ve kargo ücreti ödemştim blmyordm ama yazmşlar snrdan baktığımda yksa şikayette bulunacaktm. ztn kabul etmiştim kitaba verilen paraya acınılmaz diyerekten. inşallah gelen hediyen güzeldir de boşa gtme z paran. yoksa astarı yüzünden pahalı olblyor yani kargo ücreti hediyeden.
cnm esprine gülecek halim yok ztn ama ayrıca da bozuldum imalı bir şey söylemişsin
biz birer pislik miyiz de temizleniyoruz anlayamadım ? ve hırs falan diyenlerden biri de sendin snrm ve sendeki nsl bi r hırsmış hani sülalene kazanıyordun da madem onalra gidiyodu hediyelerin mc donald slarn hepsi sana mı gelmiş de sonuncuları yedik diyosun mesela burada o kdr çek bekleyen ve alamayan insan varken hırslı biz mi oluyoruz? 2000 kişiyle sınırlıydı. ve annelütfn de sn de çok fazla msj yazmştn bunla ilgili syflrca. ama biz birşey demedik. o zmn hırslı olmadın mı ve sevkuruferym adlı kullanıcıyla tartışmanız vardı ve ben sni desteklemiştim bak trtşlck bir şey yokmuş dmştm sevkurufreyme ve hepsini ailesnden olanalrın adresine hediye olrk yolluyormş yani kendisine toplamıyor gibisnden. mc donalds çeklerin için bu sefer aynı şey olmamış anlaşılan. ben de 2 tane çek kazandım itiraf edeblrm ztn biri gelmedi ama 1 tane almş oldm insanların ailesi adına bir defa kazanması ztn normal sülalesi adına kazanması anormal bir durum.psikopat derler adama bir kere hiç mi işiniz gücünz yok kızacaksın bu laflar için ama sen de çok kızdırdın ztn kaç gündür sinir küpüyüm o yüzden diyecekelrim sizi üzmesin çnkü gerçekler bunlar
katılıyorum bn de bazı bilmediğim yrşm a snçlarını arkdşlar sayesnde öğrnmştim
bn de oy istemeyen arkdşlardan biriyim deflrca söyledm kmpnya paylaşırken beğendirmelileri sevmyorm diye. işin içinde sdce bir kişi için menfaat yok topluca bir kazanım söz konusuydu. öyle bir ihtimal vardı en azından.ortalık karışınca gitti o ihtimal de ztn.
evet..
hiç komik değil
sapıtmakla ilgisi yok o zmn yrşmalara ktlan tüm arkdşlar sapıtık bu durumda öyle mi demeliyiz laflarınza dikkat edin lütfen
tamamen katılıyorum sana tatlım, ben isim vermek istememiştim arkamızdan laf eden arkadaşlara ama iyi yapmışsın msjları tek tek koyarak.. birdahakine bende kimseye aman kırılmasın muamelesi yapmicam
ve buyrun yarışma linkleri
https://www.facebook.com/avmmall?ref=stream
Kampanyaların Mutfağı: uykumgeldi.com işbirliği ile 1 kişiye yastık hediyemiz var
https://www.facebook.com/tahabebeksekerleri
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.518469668178578.139760.475944165764462&type=3
https://www.facebook.com/araskargo
burada da kazaanlar mı var bi kişicik mi kazanmş anlamadm hangi yrşmanın olduğunu bilen vrsa söyleyversn
http://www.dizaynkoloni.com/kamp/ustun.htm
gelinlik yarışmasıysa benim de ismim var.olaya bak ya,nişanlımdan ayrıldım gelinlik kazandım....
bu arada dün maggi sepetimi aldım.içindekiler bir yana sepet çok güzel :)
hanimlar bu LOCİTANE'DEN kazandiklrimizi ne zaman alabilcez magzalaran
keske eve gonderselerdi
istemezdim ama bu duruma sn de olsan tepkisiz kalamazdın ve bunu belli edeceğim dile gtreblceğim muhattabım olan tek yer burası o yüzden biraz göz zevkinizi bozacağım arkdşlar kusura bkmyın şimdiden
Arkadaşlar birsüre ceza aldık uzaklaştırıldık biliyorsunuz ki ve hepimiz üzüldük ve kızdık bu duruma bazı hatası olan yani profillerinin linklerini paylaşmaması gereken arkdşlar paylaşmştı ve kabl ettiler doğal olrk o belli birşeydi ve ben özelden beelirtmiştim sdce. Kazenin gönderdiği msjdaki alıntıyı da tam anlaymadım ipati adlı arkadşm annesinin adreesini vermiş bn de tmm bn de annemden eklyorm sni dmeşim bu kdr. anlam veremedim bu yüzden ceza almışm anlaşılan 5 gün. bir hiç uğruna. ben vuradaki arkdşların neredeyse hepsine güveneblrm çnkü hiç knşmadığm yorumlşmadığm arkdşlar değiller ve annemn adresyse de ben kullanıyorm ztn yrşmaalr için açrtığmz bir adres o kendi adresim ise gerçekten kullandığm adres onu vermedim ama hani ordan da birkç yarşmaya ktlıyorm orda da yarışmalara katlan arkdşlar ekli kmsenin bir yanlşını görmedim şmdiye kdr her neyse. bnm diyeceğim şu ki bazı arkdşların bizlerin arksndan destekleyici konşmaları hoşumuza gitti özllkle de bnm dikaktimi çekti çnkü engelliyken de takip ediyordum forumu şimdi yeniden cvp vereblmek için 70-80 sayfa okudum tek tek. ve bazı arkdşlar da malesef hiç hoş olmayacak laflar etmişler arkamızdan çok kırıcı olmuş beklemiyordum ben mesela. aynı şeyler çoğunun başına geldi ceza almak gibi.keşke yaşanmasaydı ki ben o akşam ktldğmz yrşmdn birşey çkıcağını snmıyorm cede bilseydm o hediyeyi verdğni falan hiç ktlmazdm zmanımı harcmzdm boşyere biz birbirimizi desteklemek yrdmlşablmek için ekledik oy toplamalı yrşmaları hiç sevmiyorum ve snucunda sdce 1 kişinin yda 2 kişinin kazandığı bunda nerdeyse hepimizn kzanma şasnı vardı ve o yüzden bu kdr acele ettik bari bizler kazanalım bu forumun takipçileri kazansın diyerek.
renazcm çok doğru söylyüorsun burda hangi kişinin hngi bayrağa hzmet ettiği blli değil.ve yine sni desteklyorum aynı kişi bir ton kişinin hesabndan girip hediye alnca açgözlü olmuyor da hepmz kazanabilelim birer tane de olsa brbrmzi destekleyerek şansımz var dediğimz için biz açgözlü oluyoruz yazık bunu diyen kişilere zaten
katılıyorum cnm hele açgözlülük lafı... çok ayıp ki kimlerin nsl itiraflarını ballandıra ballandıra gerine gerine analttığını görüyoruz
evet bizim bunları paylaşırken ailemizin haberi olmuyor mu sanki oluyor herhalde bunun bilincindeyiz ztn çocuk gibi azarlanmaya lüzum yoktu hiç.snnle aynı şaşkınlık içersndeym cnm hla
bu arada bu nedir arkadaşalr?
gönderdiğin smileler korku ve endişe bildiren ifadeler ondan öyle dedim.onların öyle demesi yarışmalr içn açtıkları ve kendi kullandıkları adresler olduğu içindir eşinin girip de örneğin al sohbet edin dicek hali yok.
herhalde bir benimkiler gelmedi hoş bu saaaten snra gelse de işime yaramazonalrı yapacakları işe zaten daha müdürlerin haberi yok bön bön baktılar yüzüme bir arkdşa da aynı şey olmuş
cnm özellikle 100 defa kazananlar hırslı olmadı, bir kampanyayı 100 ayrı kişi 20 sayfa konuştu hırs oldu lafını o kdr beğendim ki çerçeveletip duvara asmak lazım yani=) ve evet herkoyunu kendi bacağından asmak en mantıklısı neden kuruun ynnda yaş da yanıyor ? ve 5 gün uzaklaştırma evet bu kdr ne yaptık yani küfür mü ettik analamdım bn de
evet aşırı kuralcı bir yer haline geldi kendimi koğusta hissediyorum resmen. bazı kuralların olması çok normal tabiiki site bu durumun sorumluluğunu ben almıyorum demeli sadece. ki aslnda böyle olduğunu herkes blyor sdce işte bir umuttur şikayet ediyor vay efendim bnm adresm szn forumnda ne arıyor km yazmş yok efendim o yazamaz olamaz blmem ne gibisnden hiç ilgilenilmeyecke ztn bu tiplerle.en doğrusu.
yine bir bnmki hala yok herhalde 10.maili atıyorum artk
küçük çocukmuşuz gibi azarlanmamıza ve anında tabiri caizse şutlanmamıza bozuldum ve çok kızdım biz bu forumun üyesiyiz yahu bir şey yaptıysak bizi uyarması gerekmez mi önce bn dha ne yaptığımı bile bilmeden engellendim acaba mc donald s yazdm diye mi oldu diyorm ama snra düşününce burda 10000 kere yazdk onu dedim olsaydı o zmn olurdu.ve evt forumda üyeleri olmadan bu topiğin bi kez ne anlamı kalır zaten herkes kendi yaptığından sorumludur ve bence öncelikle bir ihtar olmalı sdce snraki hatalarda uzaklaştırdır bilmem nedir vermek dha mantıklı bi uygulama.
ÇOK GÜZEL KONUŞMUŞSUN. BIRAK MEŞGUL OLSUN SAYFA TARTIŞMALARLA. MİLLET ORDAN BURDAN ATIP TUTARKEN İMSENİN SESİÇIKMIYOR...HERHALDE SAVUNACAKSIN KENİDİNİ. DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA....bn d e bi defa 2 tane kitap kazanmştm ve kargo ücreti ödemştim blmyordm ama yazmşlar snrdan baktığımda yksa şikayette bulunacaktm. ztn kabul etmiştim kitaba verilen paraya acınılmaz diyerekten. inşallah gelen hediyen güzeldir de boşa gtme z paran. yoksa astarı yüzünden pahalı olblyor yani kargo ücreti hediyeden.
cnm esprine gülecek halim yok ztn ama ayrıca da bozuldum imalı bir şey söylemişsin
biz birer pislik miyiz de temizleniyoruz anlayamadım ? ve hırs falan diyenlerden biri de sendin snrm ve sendeki nsl bi r hırsmış hani sülalene kazanıyordun da madem onalra gidiyodu hediyelerin mc donald slarn hepsi sana mı gelmiş de sonuncuları yedik diyosun mesela burada o kdr çek bekleyen ve alamayan insan varken hırslı biz mi oluyoruz? 2000 kişiyle sınırlıydı. ve annelütfn de sn de çok fazla msj yazmştn bunla ilgili syflrca. ama biz birşey demedik. o zmn hırslı olmadın mı ve sevkuruferym adlı kullanıcıyla tartışmanız vardı ve ben sni desteklemiştim bak trtşlck bir şey yokmuş dmştm sevkurufreyme ve hepsini ailesnden olanalrın adresine hediye olrk yolluyormş yani kendisine toplamıyor gibisnden. mc donalds çeklerin için bu sefer aynı şey olmamış anlaşılan. ben de 2 tane çek kazandım itiraf edeblrm ztn biri gelmedi ama 1 tane almş oldm insanların ailesi adına bir defa kazanması ztn normal sülalesi adına kazanması anormal bir durum.psikopat derler adama bir kere hiç mi işiniz gücünz yok kızacaksın bu laflar için ama sen de çok kızdırdın ztn kaç gündür sinir küpüyüm o yüzden diyecekelrim sizi üzmesin çnkü gerçekler bunlar
katılıyorum bn de bazı bilmediğim yrşm a snçlarını arkdşlar sayesnde öğrnmştim
bn de oy istemeyen arkdşlardan biriyim deflrca söyledm kmpnya paylaşırken beğendirmelileri sevmyorm diye. işin içinde sdce bir kişi için menfaat yok topluca bir kazanım söz konusuydu. öyle bir ihtimal vardı en azından.ortalık karışınca gitti o ihtimal de ztn.
evet..
hiç komik değil
sapıtmakla ilgisi yok o zmn yrşmalara ktlan tüm arkdşlar sapıtık bu durumda öyle mi demeliyiz laflarınza dikkat edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?