renazcm çok doğru söylyüorsun burda hangi kişinin hngi bayrağa hzmet ettiği blli değil.ve yine sni desteklyorum aynı kişi bir ton kişinin hesabndan girip hediye alnca açgözlü olmuyor da hepmz kazanabilelim birer tane de olsa brbrmzi destekleyerek şansımz var dediğimz için biz açgözlü oluyoruz yazık bunu diyen kişilere zaten
katılıyorum cnm hele açgözlülük lafı... çok ayıp ki kimlerin nsl itiraflarını ballandıra ballandıra gerine gerine analttığını görüyoruz
evet bizim bunları paylaşırken ailemizin haberi olmuyor mu sanki oluyor herhalde bunun bilincindeyiz ztn çocuk gibi azarlanmaya lüzum yoktu hiç.snnle aynı şaşkınlık içersndeym cnm hla
bu arada bu nedir arkadaşalr?
gönderdiğin smileler korku ve endişe bildiren ifadeler ondan öyle dedim.onların öyle demesi yarışmalr içn açtıkları ve kendi kullandıkları adresler olduğu içindir eşinin girip de örneğin al sohbet edin dicek hali yok.
herhalde bir benimkiler gelmedi hoş bu saaaten snra gelse de işime yaramazonalrı yapacakları işe zaten daha müdürlerin haberi yok bön bön baktılar yüzüme bir arkdşa da aynı şey olmuş
cnm bayıldım güle güle kullanırsın inşallah
cnm özellikle 100 defa kazananlar hırslı olmadı, bir kampanyayı 100 ayrı kişi 20 sayfa konuştu hırs oldu lafını o kdr beğendim ki çerçeveletip duvara asmak lazım yani=) ve evet herkoyunu kendi bacağından asmak en mantıklısı neden kuruun ynnda yaş da yanıyor ? ve 5 gün uzaklaştırma evet bu kdr ne yaptık yani küfür mü ettik analamdım bn de
evet aşırı kuralcı bir yer haline geldi kendimi koğusta hissediyorum resmen. bazı kuralların olması çok normal tabiiki site bu durumun sorumluluğunu ben almıyorum demeli sadece. ki aslnda böyle olduğunu herkes blyor sdce işte bir umuttur şikayet ediyor vay efendim bnm adresm szn forumnda ne arıyor km yazmş yok efendim o yazamaz olamaz blmem ne gibisnden hiç ilgilenilmeyecke ztn bu tiplerle.en doğrusu.
yine bir bnmki hala yok herhalde 10.maili atıyorum artk
küçük çocukmuşuz gibi azarlanmamıza ve anında tabiri caizse şutlanmamıza bozuldum ve çok kızdım biz bu forumun üyesiyiz yahu bir şey yaptıysak bizi uyarması gerekmez mi önce bn dha ne yaptığımı bile bilmeden engellendim acaba mc donald s yazdm diye mi oldu diyorm ama snra düşününce burda 10000 kere yazdk onu dedim olsaydı o zmn olurdu.ve evt forumda üyeleri olmadan bu topiğin bi kez ne anlamı kalır zaten herkes kendi yaptığından sorumludur ve bence öncelikle bir ihtar olmalı sdce snraki hatalarda uzaklaştırdır bilmem nedir vermek dha mantıklı bi uygulama.
tamamen katılıyorum sana tatlım, ben isim vermek istememiştim arkamızdan laf eden arkadaşlara ama iyi yapmışsın msjları tek tek koyarak.. birdahakine bende kimseye aman kırılmasın muamelesi yapmicam
Arkadaşlar az evvel sürat kargo aradı beni Öykü reklam diye biryerden paketiniz var getiricez dediler ordan ne geliyor bilen varmı
Arkadaşlar az evvel sürat kargo aradı beni Öykü reklam diye biryerden paketiniz var getiricez dediler ordan ne geliyor bilen varmı
ipati , Euthanasia, renaz, yasemin61 katılıyorum size ben öylesine 4 hesaptan üyelik açtım ve güvenmediğim bir bağlantıyı paylaşmadım diye ( ki sonra kimse alışveri etmedi o siteden ) fake hesap açıyor diye sayfalarca kınayan mesajlar yazan kişi kendi 40 hesap açınca Robin Hood diyor kendine Mc DOnald çekleriyle Tombik Robi deriz artık
Bir tek onun karnı tok biz açgözlüyüz ..e haklı 3,5 tane zor aldıklarımıza o 40-45 tane alınca gözü tok oluyor insanın haliyle ben daybuyday dan 20 TL gelsin diye 1 ay hevesle beklerken 400 TL harcayıp şu an biriktirp 180 TL beğenmeyen insan bize çemkiren
İNSAN KENDİ YAKASINDAKİ BİTİ GÖRMEZ CANIM. DEDİM YA KİMİN HANGİ BAYRAĞA HİZMET ETTİĞİ BELLİ DEĞİL...
ceza alan arkadaşlardan bazıları espirimi komik bulmamış.ne denilebilir ki bu duruma herkesin olaya bakış açısı görecelidir diyorum.
SENİN YAZDIĞIN SENCE BİR ESPRİMİ. AYNI YORUM SENİN İÇİN YAPILSA HOŞUNA GİDERMİ..SİZ BİR TOKGÖZLÜTOKGÖZLÜ KAZANMAYI BİLRİSİNİZ :)
cevabını bilen varmı :)
ipati , Euthanasia, renaz, yasemin61 katılıyorum size ben öylesine 4 hesaptan üyelik açtım ve güvenmediğim bir bağlantıyı paylaşmadım diye ( ki sonra kimse alışveri etmedi o siteden ) fake hesap açıyor diye sayfalarca kınayan mesajlar yazan kişi kendi 40 hesap açınca Robin Hood diyor kendine Mc DOnald çekleriyle Tombik Robi deriz artık
Bir tek onun karnı tok biz açgözlüyüz ..e haklı 3,5 tane zor aldıklarımıza o 40-45 tane alınca gözü tok oluyor insanın haliyle ben daybuyday dan 20 TL gelsin diye 1 ay hevesle beklerken 400 TL harcayıp şu an biriktirp 180 TL beğenmeyen insan bize çemkiren
İNSAN KENDİ YAKASINDAKİ BİTİ GÖRMEZ CANIM. DEDİM YA KİMİN HANGİ BAYRAĞA HİZMET ETTİĞİ BELLİ DEĞİL...
SENİN YAZDIĞIN SENCE BİR ESPRİMİ. AYNI YORUM SENİN İÇİN YAPILSA HOŞUNA GİDERMİ..SİZ BİR TOKGÖZLÜTOKGÖZLÜ KAZANMAYI BİLRİSİNİZ :)[/QUOTE
BU KONU UZARRRR GİDERRRR.
likit olan b şıkkı
likit olan yaptım ben canım
Ruffles Türkiye
Ruffles’ın geleceğine yön veren ekipte olmak ister misin?
Ruffles'ın araştırma faaliyetlerine ve reklam çalışmalarına fikir ve görüşleriyle katkı sağlayacak gerçek Ruffles tutkunlarını arıyoruz.
Eğer sen de eğlenceli vakit geçirerek sürpriz hediyeler kazanmak, Ruffles ekibi ve reklam ajanslarıyla birlikte çalışmak ve bu çok özel araştırma takımının bir parçası olmak istiyorsan Ruffles Beyin Takımı'na başvurunu hemen yap!
http://bit.ly/beyintakimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?