Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ipati , Euthanasia, renaz, yasemin61 katılıyorum size ben öylesine 4 hesaptan üyelik açtım ve güvenmediğim bir bağlantıyı paylaşmadım diye ( ki sonra kimse alışveri etmedi o siteden ) fake hesap açıyor diye sayfalarca kınayan mesajlar yazan kişi kendi 40 hesap açınca Robin Hood diyor kendine Mc DOnald çekleriyle Tombik Robi deriz artık
Bir tek onun karnı tok biz açgözlüyüz ..e haklı 3,5 tane zor aldıklarımıza o 40-45 tane alınca gözü tok oluyor insanın haliyle ben daybuyday dan 20 TL gelsin diye 1 ay hevesle beklerken 400 TL harcayıp şu an biriktirp 180 TL beğenmeyen insan bize çemkiren

Herkese günaydın;
1 haftadır tatildeydim sonunda döndüm, buraya çok az uğrayabildim zaten otelde internete girmek de sorunluydu. Tatildeyken bütün hediyelerin geleceği tuttu ve sürekli kargocularla iletişim halinde olmam gerekti. Ama o kadar telefon trafiğine de değidi toplam 5 hediyem geldi:))
Eşim ve benim adıma omo, granier den güneş kremim,Porlad ın göndermiş olduğu bir mug ve blogların birinden kazandığım vichy kremim :))
Buradaki kişileri arkadaşım gibi görüyorum ben bir hediye kazanamadıysam ama buradan biri kazandıysa çok mutlu oluyorum. Umarım hepimiz için bol hediyeli bir hafta olur..

Bu arada 10,30 daki elbi yarışmasını unutmayın..

ceza alan arkadaşlardan bazıları espirimi komik bulmamış. ne denilebilir ki bu duruma herkesin olaya bakış açısı görecelidir diyorum.

arkadaşlar boşverin 3 günlük dünyada bunlar için yıpratmayın kendinizi herkes kendine göre haklıdır inşallah bir daha uzaklaşma almazsınız sessiz sakin kaldı sizsiz forum hoşgeldiniz keyifli vakitler geçirmek için girelim bu foruma

Sönmez Balon
Büyük yarışmaya ve ödüllere hazırmısınız ?

Sönmez Balon - Sönmez Balon | Facebook adresinden "En çok arkadaşını davet eden" kullanıcılarımız ödüller !..

Merhaba. Yarışmamız ile arkadaşlarınızı sayfamıza davet etip puan kazanabilirsiniz. En çok puanı toplayan 20 kişiye ödüller verilecektir.

Yarışma adresimiz: Sönmez Balon - Sönmez Balon | Facebook

En çok puanı toplayan ilk 20 yarışmacıya "Sıralama", yarışma sonunda ilk 20'ye verilecek olan ödüllere "Ödüller" sayfasından bakabilirsiniz. Bize iletmek istediğiniz şeyleri "İletişim" sayfasından iletebilirsiniz. Uygulamayı daha iyi görüntülemek için Google Chrome tarayıcısını kullanmanızı öneriyoruz.

Yarışma Bitiş Tarihi: 1 Ekim 2012

Bilgilendirme ve Kurallar

1) Yarışmaya 10 puan ile başlanılır.

2) Yarışmaya sahte hesaplarla katılmak yasak olup, puan kazanmak amacı ile sahte hesapların açılması yasaktır. Yarışmacılar takip edilip bu durumla puan arttıran yarışmacılar uygulamadan engellenmektedir.

3) Yarışmacı arkadaşlarını altta bulunan "Arkadaşlarını Davet Et" butonu ile sayfaya davet eder.

4) Yarışmacı her arkadaşını bir kere davet edilebilir. Yarışmacı arkadaşı, daveti kabul edip sayfayı beğenirse yarışmacı 50 puan kazanır.

5) Yarışmacının gönderdiği daveti kabul eden arkadaşı 25 puan kazanır.

Puanlama Nasıl Yapılır?

Yarışmacı 10 puan ile yarışmaya başlar. Yarışmacı olumlu davet karşılığında 50, arkadaşlarından gelen davet karşılığında 25 puan kazanır. Ve bu puanlar toplanır.

10 + (Olumlu Davet x 50) + (Kabul Edilen Davet x 25)

acaba nsl bşy bu :44:
kızlar elbinin yarışması başladı ama paylaşan 75.kişiyeymş çek

ben şartları okuyunca bu ruflles ın katılmayı uygun gördüm ama anketin sonuna doğru bir yeer sorusu çıkıyor nerede oturduğmzla ilgili istanbul izmir ankara vrdı snrm bn yukrdklerin hçbiri ypınca bütün anketi boşu boşuna doldurmş oldum uygun görlmedim mdem bşta sorsalarmş ki çoğu anket en bşta sorar allahım ya cinsler

Son düzenleme:
Evoria
İşte sürprizimiz karşınızda! Evoria'dan hediye çeki ödüllü 'Yaz bitiyor, Evorianlar anlatıyor!' yarışmamız bugün, saat tam 13:00'da başlıyor!

Güneşli günlerin son kampanyasında eğlenceye ortak olup, ödülleri kapma fırsatını yakalamak için yarışma saatinde sayfamızda buluşalım. Hazır mısınız Evorianlar? :)

Cuma günleri artık daha heyecanlı! Geleneksel Cuma Yarışmamıza katılın, hediye çekini siz kazanın! Albümdeki görsellerin hangi butiklere ait olduğunu doğru sıralama ile 1.Ürün: (Butik ismi), 2. Ürün: (Butik ismi), …., 10.Ürün: (Butik ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com ’a mail atan 1., 5., 10., 15. ve 20. kişi 20TL değerinde hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar… — Geleneksel Cuma Yarışmamıza Katılın! (10 fotoğraf)

yardım edin bulalımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…