- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
Cuma günleri artık daha heyecanlı! Geleneksel Cuma Yarışmamıza katılın, hediye çekini siz kazanın! Albümdeki görsellerin hangi butiklere ait olduğunu doğru sıralama ile 1.Ürün: (Butik ismi), 2. Ürün: (Butik ismi), ., 10.Ürün: (Butik ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com a mail atan 1., 5., 10., 15. ve 20. kişi 20TL değerinde hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar Geleneksel Cuma Yarışmamıza Katılın! (10 fotoğraf)
bunu nasıl bulcaz ya
acaba nsl bşy bu :44:
kızlar elbinin yarışması başladı ama paylaşan 75.kişiyeymş çek
ben şartları okuyunca bu ruflles ın katılmayı uygun gördüm ama anketin sonuna doğru bir yeer sorusu çıkıyor nerede oturduğmzla ilgili istanbul izmir ankara vrdı snrm bn yukrdklerin hçbiri ypınca bütün anketi boşu boşuna doldurmş oldumuygun görlmedim mdem bşta sorsalarmş ki çoğu anket en bşta sorar allahım ya cinsler
link verirmisin açamadım1, elle
2 lee cooper
3...
4
5
6 days in colours
kızlar ben 2.ye fairy çeki kazanıyorum şaşırdım ama yine de çok pahalı henüz bulaşık makinamızı kullanmıyoruz heryer tablet oldu bir tanesini geçen gün aldm hala gelmedi bugn kesin bekliyorum artk yne de çok pahalı marketlerde fln fiytlar nsl acaba
ben de katıldım beni de doğumtarihimden sonra eledi 1982 doğumluyum siz tarihe ne yaptınız büyük mü geldi yaşç anlamadım :)
markettede öyle 33-35 tl, ama netten alınca 15e geliyor yanındada kase hediyeli
sizi dha bşlarda elemişistnbl ankra vya izmirde oturmuyosan ucuz kurtulmşsun ama eğer otoruyosan yazık olmş doğum trhii yznden evt bn 91llym kbl etti bni
kızlar ben 2.ye fairy çeki kazanıyorum şaşırdım ama yine de çok pahalı henüz bulaşık makinamızı kullanmıyoruz heryer tablet oldu bir tanesini geçen gün aldm hala gelmedi bugn kesin bekliyorum artk yne de çok pahalı marketlerde fln fiytlar nsl acaba
estağfurullahistanbul da oturuyorum ama beni yaşlı buldu demek hahahah :))))
nereden kazanıyosunuz faıry ceklerını kacırmısım sanırım ben bunu
sizi dha bşlarda elemişistnbl ankra vya izmirde oturmuyosan ucuz kurtulmşsun ama eğer otoruyosan yazık olmş doğum trhii yznden evt bn 91llym kbl etti bni
benıde kabul ettı canm mesaj gelcek cebe falan dedı ne yapmamız gerek sımdı katıldım ama ıcerıgı tam anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?