Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bunu nasıl bulcaz ya

ben de katıldım beni de doğumtarihimden sonra eledi 1982 doğumluyum siz tarihe ne yaptınız büyük mü geldi yaşç anlamadım :)

kızlar ben 2.ye fairy çeki kazanıyorum şaşırdım ama yine de çok pahalı henüz bulaşık makinamızı kullanmıyoruz heryer tablet oldu bir tanesini geçen gün aldm hala gelmedi bugn kesin bekliyorum artk yne de çok pahalı marketlerde fln fiytlar nsl acaba

markettede öyle 33-35 tl, ama netten alınca 15e geliyor yanındada kase hediyeli

ben de katıldım beni de doğumtarihimden sonra eledi 1982 doğumluyum siz tarihe ne yaptınız büyük mü geldi yaşç anlamadım :)

sizi dha bşlarda elemiş istnbl ankra vya izmirde oturmuyosan ucuz kurtulmşsun ama eğer otoruyosan yazık olmş doğum trhii yznden evt bn 91llym kbl etti bni

markettede öyle 33-35 tl, ama netten alınca 15e geliyor yanındada kase hediyeli

evt cnm öyle gördm bn de bi de bitmedyse oymya dvm edin arkdşlar bn çok bşlrda oynamştm aynı hesaptan 2. kez kazandım thmnlerim tutmş demek ki demek öyle bir şey var ben hngiisi denk gelrse diyodum snra da bırktım oynamayı daha yeni geliyo

nereden kazanıyosunuz faıry ceklerını kacırmısım sanırım ben bunu

Katilin ve markafoni'den 50TL'lik hediye ceki kazanma sansi sizin olsun!

ELBI ELEKTRİK - FACEBOOK

Son düzenleme:
Loccitane nın kodu mail olarak gelen var mı? bana gelmedi.
bugün de mağazasının olduğu semte gidecektim, alırdım tühhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…