Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

28 Ağustos tarihinde gerçekleşen Salı Vitrini’nde yer alan %70 indirimli ürünümüzün ismini doğru yazan ilk 15 kişiye çevre dostu bez poşetlerimizden hediye ediyoruz! gitti bittiiiiiiiiii

kızlar protexi gelmeyen var mı
annmnki gelmemş hala
kod mu gelcek yaww anlamadım gelen kodla mı alcaz

vlla bn msj attım bna kargoyla gönderlilecek değilmi dye bulunduğnz ilde var yazıyo ddm bn ilde oturmuyorum ilçdym il çok uzak ve blmyorm orsını ddim hala dönmediler ilçeyi yazsaymşm keşke ama anlıcklar mydı dye il yazılr genelde açk adrees sormamşlar mydı ya:44:

hiçbir yrşmada adm yok bi loccitane tuttu dmştm o da kendinz gidn aln dyo resmen ili blmyorm ayrıca ona dünya kadar yol parası vereceğm ve nerde aryp bulacağm koskoca il hiç blmyorm oralarını bakalm ne dicekler bşy çıkçğını snmıyorm da nyse zarzor cvp veryolr ztn dün mğ atmştm ne ve dha önceleri kazandığm hediyeler de gelmedi bir türlü mesela omo ve mc donalds mc donalds ztn bitti de omo herkesnki gelmş htta 2.si ble gelmş yni bnmki yok dha. bekle allah bekle

Darphin Türkiye Twitter hesabı üzerinden bu haftaki ödüllü yarışmamız saat 15:00 ile 15:30 arasında gerçekleşecektir. Twitter hesabı üzerinden sorulacak soruya, doğru cevabı darphinturkiye@gmail.com adresine gönderen ilk 30. 60. ve 90. kişilere orijinal boy ürün hediye edilecektir. Bizi twitter üzerinden takip etmek için hemen tıkla : Darphin Turkiye (DarphinTurkiye) Twitter'da

[h=6]Doğadan
[/h][h=6]‎'' Bitki ve meyvelerin en doğal halini dökme çay formunda sunduğumuz markamızı biliyor musunuz? '' başlıklı sorumuza doğru cevabı vererek bizden Doğadan Ahşap Kutu kazanan 10 talihli üyemiz belli oldu !

Her hafta süpriz hediyeli bir yarışma, Doğadan'ın Facebook sayfasında sizleri bekliyor olacak! Bizi takip etmeye devam edin... Doğadan | Facebook
[/h]

Fairy çekini nerden kazanıyoruz canım?

Katilin ve markafoni'den 50TL'lik hediye ceki kazanma sansi sizin olsun!

ELBI ELEKTRİK - FACEBOOK

Elbi elektrik sayfasını biri paylaşabilir mi? çıkmıyo bende? 70 kişilik bi topluluk var o mu yoksa?

gnctrkcllden çift kişilik bilet kazandımmmmm kıraçın konserine

huuv süper :))))))))) bende isteremmmmmmm

O da neyin nesii:26:

bir araştırma firması. barkod okuyucuyla aldığın ürünleri sisteme giriyorsun. puan kazanıyorsun. biriktrdiğin puanlarlada hediye alıyorusn. tek şart haftada en az bir defa bir ürünü siteme girmek. haftalık 30 puan alıyorsun. üye yaparsan daha çok. 300 den 55.00 puaa kdar hediyeler var. taş attım kolummu ağrıdı misali kolay bir işlem

Fairy çekini nerden kazanıyoruz canım?

Elbi elektrik sayfasını biri paylaşabilir mi? çıkmıyo bende? 70 kişilik bi topluluk var o mu yoksa?

huuv süper :))))))))) bende isteremmmmmmm

fairy türkiye syfsı şeflerin düeellosu yrşmsında thmn ediyoduk kmn kazancğını syfyı bgnt tekrar pylşmştm https://www.facebook.com/ELBIelektrik

Son düzenleme:

Süpermiş,yalnız bir sorun var ki benim özel msj. hakkım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…