Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

...............................................................

Son düzenleme:
kızlar megapanele uye olan arkadaslar memnun mu bende uye olmayı dusunuyorum ozelden bana donus yaparsanız bıde refarans ıstıyorumm

AltinSepeti.com
Altın Sepeti Takipçilerine Pırlantalı Kolye Hediye Ediyor

Katılım İçin Yapılması Gerekenler

1) AltinSepeti.com - Kuyumcu, Hediye Dükkanı - Istanbul, Turkey | Facebook sayfasını beğenmiş olmalısınız,

2) Görseli ile beraber bu mesajı duvarınızda paylaşmalısınız,

3) Bu mesajın altına katıldığınızı gösteren bir yorum yazmalısınız.

Kampanya duyurusunu blog sayfasında ya da twitter hesabında paylaşanlar çekilişe +1 katılım hakkı daha kazanacaklardır. Facebook dışı paylaşımlarınızı lütfen info@altinsepeti.com adresine kampanya başlığı ile gönderiniz.

Altn Sepeti - Altn Kolye Kpe Prlanta Yzk ve Gm Modelleri. Online Kuyumcu

Kazanan çekiliş ile belirlenecek ve yalnızca bir kişi hediye almaya hak kazanacaktır.

Kampanya 7 Eylül 2012 günü saat 17:00'de sona erecektir. Ertesi gün şanslı takipçi ilan edilip ürün ücretsiz olarak kargoya verilecektir.

durdum durdum ama defanstan hem ablam adına hem kendi adıma son gün kazanmışım

Eggy Yumurta | Facebook
Kampanya tarihleri arasında tarihleri arasında Türkiye genelinde yürütülecek olan kampanyaya, Eggy ürünlerinden alan tüketiciler, Eggy Yumurta facebook (Eggy Yumurta | Facebook) sayfasından katılabileceklerdir. Eggy facebook sayfası “beğen” butonu ile beğenilere eklendikten sonra facebook ile bağlan modülü kullanılarak sayfaya üye olup promosyonlu paketin içindeki şifreyi göndererek kampanyaya katılım gerçekleştirilecektir ve iptal etmediğiniz sürece katılımınız geçerli olacaktır. 9'lu ürünler için 1 çekiliş hakkı, 15'li ürünler için 2 çekiliş hakkı verilecektir. Şifreler kampanyalı ambalajların içindeki şifreli kartlarda yazmaktadır, çekiliş bitene kadar şifreli kartların saklanması gerekmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…