Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cnm esprine gülecek halim yok ztn ama ayrıca da bozuldum imalı bir şey söylemişsin

bence bozulma yarası olan gocunur

Son düzenleme:
cnm esprine gülecek halim yok ztn ama ayrıca da bozuldum imalı bir şey söylemişsin

bence bozulma yarası olan gocunur

o dediğin laf burda geçerli değil sdce bir cvp vermiş olmak için yazma gereksz olmş bn onu senden beklemediğim içn bozuldm demştm yarayla gocunmakla bi ilgisi yok hepmz adına knuşuyorum ben

Hediyeyarat.com dan 20 tl hediye çeki var elimde, kullanmayı düşünmüyorum düşünen varsa verebilirim.

Sadeceçiçek.com dan 100 tl alışverişe 15 tl indirim çekini de isteyen olursa verebilirim.

arkadaşlar gecen bir sitede de test cözüp organicum kanmıştık hatırlayan varmı.orası neresiydi bir türlü bulamadım link bilen varsa verebilirmi

Hediyeyarat.com dan 20 tl hediye ceki var elimde, kullanmak isteyen varsa verebilirim.

Sadececicek.com dan 100 tl alışverişe 15 tl indirim çeki isteyen olursa verebilirim.

HAYRAT NEŞRİYAT
Bu fotoğrafı saat 17:30'a kadar beğenen takipçilerimizden birisi Hayrat Neşriyat'tan haftanın hediye paketini kazanacak.

Diğer insanların duyması için duvarlarınızda paylaşmanızı da rica ediyoruz.. Kur'an'ı paylaşmaya devam edin!

► HER CUMA hediyeli kampanyalarımız sosyal medya sayfalarımızda devam ediyor...
> HAYRAT NEŞRİYAT | Facebook
> Hayrat Neşriyat (hayrat) Twitter'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…