Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlar insanlar gittis almis L'OCCITANE urunlerini 60 tl ymis degeri
bana kod fln gelmedi nasil olcak bu is anlamadim

bugün cevahirdeydim,işim vardı, loccitane nın kioskunu da buldum.
gidecekler için söyliyeyim, zemin girişin bir üstü,hemen girişte ortada,
ama kod olmayınca alamadım, hatta bayan pc den baktı ama yok..

bugün mek çikınlarımızı yedik oğluşla,afiyet inen
kocişe yok

ohh afiyet olsunn bi keremi oynadın bide bişey daha dicem, form doldurunca gönder diyince iletldi yazısı falan çıkmıyorrr bende

teşekkür ederim.çok oynadım canım yaa,sesler çok yakın ya bulamadım başlarda hiç.bende de iletim yazsını çıkmamıştı

ben ordan alıcanm canm gezerken bende gormustum kodu beklıyorummmm

komik olan bazı arkadasar var mc chickenime takan hemen izah edeyim toplamda 4 tane kazandım 2 annemle babama 2 esimle bana annemle babam yazlıkta oldugundan cekleri bana verdi toplamda 4 tane oldu ayrıca daybuydayda cek sınırı varda benmi bilmiorum komik oluosunuz amma da takmıssınız ancak ben kocamın anamın facesini burda paylasıp oy dilenmedim asla kimseden oy istemem oy da vermem o kadar komik seyler varki facede kadın yazmıs bana tel onayı yapana 10 oy benden vs bunlar kampanyacı ben degilim sizin gözünüzde ama sizden cok daha güzel kullanıyorum kampanyaları benim bi hedefim var ve ona ulasmaya calısıyorum annelutfenden aldıklarımı dadedigim gibi herkese dagıttım eger hırsım olsa hepsini kendime alıdrım ki sizin hepsini kendinize aldıgınızı biliorum lütfen cevap vermeyin ben tek tek cevap vermek yerine topluca yazdım kazende sonuna kadar haklı site sahibi o ne isterse o olur burda kimse sizi zorla üye etmedi begenmeyen itirazı olan burda durmasın çekip gitsin ama görüyorum ki itiraz edip hala inat yapar gibi paylasım yapanlar var cidden komik hem itiraz et çemkir hem paylasıma burdakileri okumaya devam et o itirazı edecek gücün varsa burdan gidecek kadarda güçlü olacaksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…