Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tek söylicegim bir kesz kampanya paylastıgını görmedim demen cidden cok komik gerisi allaha havale asla sizle muhattap olmammmmmmmm

doğru dürüst dedim evet çoook önceleri pylşmş olblr ben aranza birsüredr ktldığmdan beri öyle gördüm hiç pylşmdn demedim dikkatini çekerim.bn de meraklı değlm muhattap olmaya ama dediğim gibi gereken cvpları veririm

olay gittikçe çirkin bir hal almaya başladı yeter artık karşılıklı bitirin gerçekten yeter . klavye cambazlığına gerek yok.her iki taraf hatta tüm taraflar için bu sözüm.bana da dün laf atıldı . işte bu smiley ile cevabımı verdim.

öyle bir alem ki burası bana buradan tilt olan arkadaşlar face de paylaşımımı beğeniyor neden çünkü tanışmıyoruz sanal alem dedikleri bu olsa gerek

haklısın ben ailem için açtığım 4 mail hesabı fake sahtecilik yapıyorum
forumun yüzkarasıyım benim ne haddime 45 mail hesabı açan birine laf söylemek

inan hiç etkili olmadı burda benim sayemde insanların kazandıklarını bilsen dudagın ucuklar ama sana bunu anlatmıcam anne lutfende yardımlarımı da yardım icin attıgınız özel mesajlarıda saygıyla iade ederim yorumsuzzzzzzzzzzz............. olay kapandı bence bundan böyle yeni kampanyaları özele yazıcam isteyenlere isteyen mes atsınnnn

Son düzenleme:
kızlar şimdik gelelim yeni olayıma bir firmayla anlastım makale yazıorum ve her yazdıgım makaleden para kazanıyorum bugun ilk paramı aldım bankadan eger ciddden ilgilenen ve evde oturan bişiler yapıp eve katkı yapmak isteyen varsa bana ulassın bende firmaya bildireyim kabul edilirse baslayabilir yazmaya

vlla bn anneltfnde b ile bşlyn bi arkdştan mail aldığımı htrlıyorm ama bifincanı sn bana sormştn davet attrp onaylmamştn onu da htrlıyorum

Aynen yaaa facede oy veririmisin die yalvaranlar burda ahkam kesio hele gecen isim vermii burdan bir arkadas! resmen yalvardı 1 kişi kaldı bi defa olsun versen ne olur falan filan carefullycim sana sonuna dek katılıorummm

özel msj atamıyorum mailimi nasıl yazacağım sana? ilgileniyorum ben

vlla bn anneltfnde b ile bşlyn bi arkdştan mail aldığımı htrlıyorm ama bifincanı sn bana sormştn davet attrp onaylmamştn onu da htrlıyorum

önemli diil ben herkesin kazanması icin elimden geleni yaparım bunu eskiler cok iyi bilir ayrıca attıgın daveti onaylayamamın sebebi sistemin beni kabul etmemesiydi yoksa problem yoktu yani

duvak arkadasım sana mes atamıyorum hata verio neden acaba neyse burdan yazayım edebiyatın iyimi verilen bir kelimeden makale yazabilirmisin burayıda mesgul etmek istemiyorum deniyorum sana mes atmayı makale basına 1.75 tl ücret var

edebiyatım iyidir aşırı kitap okurum ama makale yazmakla uğraşamam ben metni temize çekilecek sandım teşekkürler

slm

Ups den mail gelmiş ama ingilizce anladığım kadarıyla adres yanlış vs diyor 27 agustos yazmışlar . Bifincan vs ile de hiç işim olmamıştı. Beklediğim kargo da yok. Ne olabilr ki :44:

ups forex mail dolandırıcılığı diye netten arama yap. Canım anlıcaksın

evet ya çok komik " gidecek kadar güçlü olacaksın" falan.. :)

:) :) :)

çirkin bir hal alıyor evet ama sende gene smiley la cevap vermemkten geri kalmamışsın. özge ona buna laf atıp kendi doğrularıyla insanları bencilce yargılamasa çirkinlik ortadan kalkacak...
haklısın ben ailem için açtığım 4 mail hesabı fake sahtecilik yapıyorum
forumun yüzkarasıyım benim ne haddime 45 mail hesabı açan birine laf söylemek

benim sayeme insanların kazandıkları cümlenden belli oluyor robinciliğin.özelde yazma kampanyalarını özge lütfen. Bizi mahrum etme senden :) :) :)
aynen yaaa :d facede oy veririmisin die yalvaranlar burda ahkam kesio :d hele gecen isim vermii burdan bir arkadas! Resmen yalvardı 1 kişi kaldı bi defa olsun versen ne olur falan filan carefullycim sana sonuna dek katılıorummm

sa- na -ne. Sen hedeflerine bak özge. Herkes senin gibi yarışmak zorunda değilki. Belkide anormal olan sensin....yalvarıyormuş.....senin tok gözlülüğün iyi niyetliliğin burdan belli oluyor işte. Zaten o 40 hesapla baş edip bizede nasıl laf yetiştirebiliyorsun bilmiyorum....sahte hesap değilmişmiş. Ananenin hesabından ekle benide arkadaş olalım... :) :)

bu kadar laf atacagına kampanya paylassana arkadasım benle muhattap olma ammada kale alıyosun ya pes bu kadar olmaz daha fazla uzattıkca uzatıosun geldigin günlerde yaptıklarını anlatmama gerek yok sen biliosun bugun 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ senin saygısızlıgına ve dalgalarına karsılık ben sana sadece bunu yazıorum ve allaha havale ediyorum..................

Son düzenleme:
ülker çikolata gofret kazananlara sesleniyorum sesleri nasıl anlıyorsunuz ben bi türlü sıraya koyamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…