canım ben buldum adresi link bu takip edelim bu ayki teste katılalım
Organicare Organic Baby Shampoo
bebeğime bakım olması lazım canım.o degil işte bi tane daha vardı :)
komik olan bazı arkadasar var mc chickenime takan hemen izah edeyim toplamda 4 tane kazandım 2 annemle babama 2 esimle bana annemle babam yazlıkta oldugundan cekleri bana verdi toplamda 4 tane oldu ayrıca daybuydayda cek sınırı varda benmi bilmiorum komik oluosunuz amma da takmıssınız ancak ben kocamın anamın facesini burda paylasıp oy dilenmedim asla kimseden oy istemem oy da vermem o kadar komik seyler varki facede kadın yazmıs bana tel onayı yapana 10 oy benden vs bunlar kampanyacı ben degilim sizin gözünüzde ama sizden cok daha güzel kullanıyorum kampanyaları benim bi hedefim var ve ona ulasmaya calısıyorum annelutfenden aldıklarımı dadedigim gibi herkese dagıttım eger hırsım olsa hepsini kendime alıdrım ki sizin hepsini kendinize aldıgınızı biliorum lütfen cevap vermeyin ben tek tek cevap vermek yerine topluca yazdım kazende sonuna kadar haklı site sahibi o ne isterse o olur burda kimse sizi zorla üye etmedi begenmeyen itirazı olan burda durmasın çekip gitsin ama görüyorum ki itiraz edip hala inat yapar gibi paylasım yapanlar var cidden komik hem itiraz et çemkir hem paylasıma burdakileri okumaya devam et o itirazı edecek gücün varsa burdan gidecek kadarda güçlü olacaksın
millet gittik aldık falan yazıyor sayfaya biz bekliyoruz..ben ordan alıcanm canm gezerken bende gormustum kodu beklıyorummmm
slm
ups den mail gelmiş ama ingilizce anladığım kadarıyla adres yanlış vs diyor 27 agustos yazmışlar . bifincan vs ile de hiç işim olmamıştı. beklediğim kargo da yok. ne olabilr ki :44:
slm
ups den mail gelmiş ama ingilizce anladığım kadarıyla adres yanlış vs diyor 27 agustos yazmışlar . bifincan vs ile de hiç işim olmamıştı. beklediğim kargo da yok. ne olabilr ki :44:
millet gittik aldık falan yazıyor sayfaya biz bekliyoruz..
aynı mail bana da gelmiş ,ciddiye almamak gerek, neden ing.göndersinler ki maili..
sakın açma vrüsssssssssssss enim pc çoktü
o degil işte bi tane daha vardı :)
evet zip uzantılı açmadım galiba ama emin değilim.ups yi aradım adıma gönderi vs yok. zaten türkçe mail göndeririz sadece yurtdışı gönderiler ingilizce olabilir dedi.azıcık kurcalamıştım maili çöküşüm ne zaman olur ki :18::18:[/Q
canım kırmızı bir dosya çıkıyor ona tıklamadıysan bir şey olmaz. ben burada yazdım kimse yanıtlamadı 2 gün üat üate geldi tam o sırada bifincan paket gönderecekti acaba diye açtım bu virüs bilgisyaradaki korumavirisünü çökertiyormuş bana öyle oldu daha doğrusu.
yaniorganicum mu o zaman?
komik olan bazı arkadasar var mc chickenime takan hemen izah edeyim toplamda 4 tane kazandım 2 annemle babama 2 esimle bana annemle babam yazlıkta oldugundan cekleri bana verdi toplamda 4 tane oldu ayrıca daybuydayda cek sınırı varda benmi bilmiorum komik oluosunuz amma da takmıssınız ancak ben kocamın anamın facesini burda paylasıp oy dilenmedim asla kimseden oy istemem oy da vermem o kadar komik seyler varki facede kadın yazmıs bana tel onayı yapana 10 oy benden vs bunlar kampanyacı ben degilim sizin gözünüzde ama sizden cok daha güzel kullanıyorum kampanyaları benim bi hedefim var ve ona ulasmaya calısıyorum annelutfenden aldıklarımı dadedigim gibi herkese dagıttım eger hırsım olsa hepsini kendime alıdrım ki sizin hepsini kendinize aldıgınızı biliorum lütfen cevap vermeyin ben tek tek cevap vermek yerine topluca yazdım kazende sonuna kadar haklı site sahibi o ne isterse o olur burda kimse sizi zorla üye etmedi begenmeyen itirazı olan burda durmasın çekip gitsin ama görüyorum ki itiraz edip hala inat yapar gibi paylasım yapanlar var cidden komik hem itiraz et çemkir hem paylasıma burdakileri okumaya devam et o itirazı edecek gücün varsa burdan gidecek kadarda güçlü olacaksın
özge her şeye de bir açıklaman var.ama biz nasıl inanalım sana o zaman sülalene kazanıyorsun da o kdr açıklama yapıyorsun ve bize inanmıyorsun bize açıklama yapıyorsun?ve kimse kimseden oy dilenmedi hatta oy isteyen arkdşları uyardık bir arkdş kızı için oy istemişti mesela yanlşlıkla mı blmyorum 5 kewz fln paylaşmıştı. bizse sdce destek istedik birbirimze eğer ktılack olanlar vrsa hepmz kazanalım diye açgözlü olduk hırslı olmuş olduk. sen hedeflerine ztn tek başına bencilce ulaşmaya çlşıyorsn aslında gözlemlediğmz o ki sdce yaptığın şey kaç tane kazandığını neler geldiğini analtmak milleti uyarmk yok banalnrsın o yasak bu yasak demek bir kez kampanya paylaştığını göremedik doğru dürüst ki bana da laf ediyorsun söyleyp söylep snra da kampanya paylaşıyor diye. ee napacaktım başka senin gibi işim düştüğünde ya da kazandklrmı ballandrark anltmk tebrk beklemek içn mi girecktm sdce. engellendik cezamızı aldık((haketmedğmi dşünsem de) savunmamızı da her insan gibi yapma hakkımz var ve yptık ona kmse karışamaz.sen de ceza almamış mıydın ne demştin doğru söyleyeni 9 köyden kovuyolar işte falan diye. ee noldu bize niye böyle şeyler söylüyosun arkmzdan peki bilip bilmeden analmadan yeniden ceza almaktan mı korktun yoksa? ben engellensem de yeniden ziyaretçi olrk girerim ya da buryaı tkip etmem facete burdki tnıdığm arkdşlarımdan var ama burada yeniden bir birlk grup oluşturrak topiği eğlenceli ve sık sık uğranılan bir yer haline gtiriyoruz frkında olmadan. annltfnden bhsetmşsin evt bn de hem kendi adıma hem annm adna kazandm ztn bşka da hesbm yok snn gibi ya da ta 7ceddimin adına hesp açmıyorm sahtekarlk yprk bi şeklde. ve bnm de o kazanmş olduğum hediyeyi yeğenime veya küçük bir çocuğa hediye etmediğimi nerden biliyosun bizden snn analttıklrına inanmamızı bklyorsun ya hani.ki başlarda sevkrufrym adlı kullanıcıyla trtşmanda inanmayı trch etmştm bştan ona ktılsam da her ne kdr. bazı kurallar yeni gelmeye başlıyor herkes şaşkın tabi sen işin paylaşım kısmıyla ilgilenmediğin için bu durum seni pek enterese etmyor.o yüzden üye olrken ypılması tercih edilen şu an gtirilmiş olan yasakalr yoktu.ve biz inat yaapr gibi nye paylşm yapalm bi çıkarm mı var ki ben mi para kazanıyorum sitede paylştıklarım için neden uğraşayım uğraşmaaybilirim de. itirz etmek çemkrmek dediğin kendimce kendimi savunmamdı benim ve buna her zaman hakkım var her insanın olduğu gibi. buradaysak da hakkımı savunmaktan taviz vermem sesimi çıkartmamazlk yapmam snn gbi özge kusura bkma herkese de gerektiği cvbı veririm sabrım taştığında. buradan gitmek güç gerektirmyor istesem girmeyebilirim forumdan çıkmk için özel bir çaba sarfetmek gerekmyor çok güçlü olmak fln
Şahsen takdir ettim annenle babanı yazlığa girmeden önce senin için facebooka üye olup mynet okeye üye olmuşlar kendi kazandıklarını yemeyip yedirmişler içmeyip içirmişler bizim gibi aç gözlü insanlar annesi babası için hesap açıyor hatta ben de 4 hesap açtığım için utandım kendimden ...nasıl da iyi niyetlisin tombiğim robin'im
Kampanyacı olmadığın her halinden belli 40 hesap ne ki annelütfen için günahını alıyorlar sevdiceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?