ülker çikolata gofret kazananlara sesleniyorum sesleri nasıl anlıyorsunuz ben bi türlü sıraya koyamıyorum ya
ben dinleyerek buldum canım,ısırık sesine filan dikkat ederek.zaten çok oynadım ama bir kez bulabildim
https://www.ob.com.tr/ob/index.php
tampon yolluo kızlar kutusu da cok sirinnn tekrar baslamıslar yollamaya yeni gelenler içinnn
omo 16'da başlayacak yazısını değiştirmişler. 1 eylülde başlayacak yazmışlar
buna laf atma değil cevabını vermek derler. Uzattıkça uzatıyormuşum.. Acaba bu kadar çirkinliğe kim sebep oldu. önce bencilliğini bir kenara at. Sonra bana akıl verirken kendine yetiyormu ona bir bak.bu kadar laf atacagına kampanya paylassana arkadasım benle muhattap olma ammada kale alıyosun ya pes bu kadar olmaz :ddaha fazla uzattıkca uzatıosun geldigin günlerde yaptıklarını anlatmama gerek yok sen biliosun bugun 1 eylül dünya barış günü senin saygısızlıgına ve dalgalarına karsılık ben sana sadece bunu yazıorum ve allaha havale ediyorum..................
sen peki kazandınmı canım
şükür kazanmışım,benim hiç ümidim yoktu.oyun hoşuma gittiği için oynuyordum .duyuran arkadaşıma tekrar teşekkür ederim
evet kızlar yani her an başlayabilir
kızlar omonun yarışmasında başlama zamanı önemli mi mesela yarışma başladıktan iki saat sonra haberimiz oldu problem olur mu..birde yumuşatıcıyı kaç günde kazanabiliriz bu ay bende denemek istiyorum..
omo başlamış stoklar ve puanlar yine aynı
omo linkini verir msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?