Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bide bioxin bioder yine yolluo ondanda yararlanın istersenizzzz 3 4 günde gelio yaklasık 20 tane numune krem sampuan tüy dökücü vs

ülker çikolata gofret kazananlara sesleniyorum sesleri nasıl anlıyorsunuz ben bi türlü sıraya koyamıyorum ya

ben dinleyerek buldum canım,ısırık sesine filan dikkat ederek.zaten çok oynadım ama bir kez bulabildim

kızlar yurt içi kargodan aradılar bir paketim varmış ne olabilir bu aralar yurt içi kargodan ne geliyor acaba:26:

buna laf atma değil cevabını vermek derler. Uzattıkça uzatıyormuşum.. Acaba bu kadar çirkinliğe kim sebep oldu. önce bencilliğini bir kenara at. Sonra bana akıl verirken kendine yetiyormu ona bir bak.
Neymiş o ilk günlerde yaptıklarımmerak ettim doğrusu.. Dünya barış günüymüş. çok duygulandım....kutluyalımda barışalım bari :) :) :)

evet kızlar yani her an başlayabilir

kızlar omonun yarışmasında başlama zamanı önemli mi mesela yarışma başladıktan iki saat sonra haberimiz oldu problem olur mu..birde yumuşatıcıyı kaç günde kazanabiliriz bu ay bende denemek istiyorum..

önmli değl gün içinde katılsan oluyor herkesn puanı aynı şeklde ykselyor ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…