Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Son düzenleyen: Moderatör:

sağol canım..:13:
150*200 ölçülerinde, tek kişilik yataklara olur büyüklükte..oğlumun yatağında kullanırım..

canım masallahhh bugun ıyısın nazar degmesin

slm

avondan ben de set kazanmışım 20 kabulum falan vardı sonra ilgilenmemişitm. ama olmuş

bu arada face te tayyar olayı var. galiba bu kişi sahte profillerden önde giden yarışmacıları şikayet edip sonra kendi sahteleriyle işi götürüyormuş. :82::82:

bonubondan dondurma kazanmışım burdaki kahve dünyasıyla anlaşması yokmuş zaten olsa da 3tl indirimi var...pehhhhhh... isteyene verebilirim kodunu

7 sinde sınavım var ve durumum berbatttttt onu da sölemiyimmi ben şimdi

bonubondan dondurma kazanmışım burdaki kahve dünyasıyla anlaşması yokmuş zaten olsa da 3tl indirimi var...pehhhhhh... isteyene verebilirim kodunu
şaka gibi yaaaaa,banada cıktı ayda yılda bişey o da buuuuuu..Allahım günah yazma,nimetlerine şükür de bunlar da ne cimri dondurmacılarmıs 3 tlye kampanya yapıyolar.. gidip ben ısmarlıyım hepsine

kızlar bende ogrencılerle ugrasmaktan yorgun dusuyorum sole bu bakıp yatıyorum nete avondan kazanmısım adres vermıstık ama avon dıger uygulamalarında adres ıstıodu tekrardan avon baby gelen var mı ıde bugun ıkı moneyden ayran kazanmıstım 1 ını aldım ıkıncısı de yuklumu dıe sorayım dedım kasadakı kız anlamadı dıgerı geldı o da yok dedı sonra o ılk bakan geldı bole varmıymıs dedı ama sankı ben onları kandırıyorum eger ızın gunum salı gunu olsa yuzde yuz bedavayı alıp gozune sokucam kartı cok sınır oldum hareketıne bebe moneyı bıle bılmıyolarrr ne dıyımmm

avondan bende ürün kazanmışım neyse artık..facedeki adım kazanmışım kargocuya rezil olcm yine....

Tanıtım Kampanya'mızdan 1 adet resimde görülen sarı kalpli letterpress not kartı ve uyumlu zarfını kazandığınızı haber vermekten mutluluk duyuyoruz.

Kazanmış olduğunuz kart iki hafta içerisinde elinize ulaşacaktır. Ayrıca listemize üye olmakla gelecek Dalia yenilik ve promosyonlarından öncelikli olarak haberdar olacaksınız.

Kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.

Sevgilerimizle,

Dalia Davetiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…