bu sayfa da bisiklet veriyormuş, ben çok severim bisiklete binmeyi ama katılamıcam bunlar 3 tekerlek 
https://www.facebook.com/en.guzel.bebekler

https://www.facebook.com/en.guzel.bebekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avonu gorunce katılmadım dıye dusunmustumm
hıc hatırlamamıstım
annem hedıye paketı ben colortrend kazanmısım cok sevındım
bıan atıye sandım ama degılmıs yanlıs bakmısım daha ıyı oldu boylesı
adresss verdıkmıııı pekııı
çok tatlı büyük mü canım? güle güle kullan
kızlar bu arada disneyden eğitim seti istedim kızıma 5.75 karşılıgında 2 ödeme şekli var bir telden diğeride kredi kartından ..
10 gün içinde gelecekmiş haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum
facebook da sorun var galiba bir şey anlamadım![]()
evet yaaa bende de var sorun..
şu milka şeysini paylaşacaktım..resimleri göremiyorum,paylaş butonu yok..
canım masallahhh bugun ıyısın nazar degmesin![]()
Kızlar kendimi ayın şanssızı ilan ediyoyorum..Ne dettol,ne çikolatalar,ne gazozlar hiç bişey çıkmıyo,avon..Ama çıkacak bişeyler umudum varEki Görüntüle 519382
Esmerist , tatlıgacı süper gidiyosunuz canlarEki Görüntüle 519387 ..Berenzena sana bişey demiyorum zaten birazcık oku üfle biziEki Görüntüle 519386
Allahıma şükürler olsunn bi iki gündür şansım iyi :26: Gitmesin yeter:26:
Bi arkadaş burdan bana dua ettikten sonra o şansım açıldıı, hay senin o dua eden ağzını seviyim alnından öpiyimm![]()
bonubondan dondurma kazanmışım burdaki kahve dünyasıyla anlaşması yokmuş zaten olsa da 3tl indirimi var...pehhhhhh...isteyene verebilirim kodunu
7 sinde sınavım var ve durumum berbattttttkızar bu aralar dilekleriniz oluyormuş gibi düşünürseniz olurmuş 29 eylül de dolunayın 2. evresi olcakmış sanırım olumsuz falan düşünmeyin sakın hep kazanıyoruz çekilişleri hep bize çıkıyor en şanslı biz olacağız bu sene![]()
şaka gibi yaaaaa,banada cıktı ayda yılda bişey o da buuuuuu..Allahım günah yazma,nimetlerine şükür de bunlar da ne cimri dondurmacılarmıs 3 tlye kampanya yapıyolar.. gidip ben ısmarlıyım hepsinebonubondan dondurma kazanmışım burdaki kahve dünyasıyla anlaşması yokmuş zaten olsa da 3tl indirimi var...pehhhhhh...isteyene verebilirim kodunu