Kazanan katılımcılarımız sürpriz hediyelerini Peugeot Mepa İkitelli Plazamıza gelerek, teslim alabilirler.
Yıkarıdaki listeyi silin , isimlerin yayınlanması yasaklanmıştı.
Yıkarıdaki listeyi silin , isimlerin yayınlanması yasaklanmıştı.
nasıl sileceğim ki.yasak olduğunu bilmiyodum :44:
Mercedes-Benz Milli Takımlar
Hediyeli Soru Başladı! Katılmak için hemen tıkla: âMercedes-Benz Milli Takımlarâ - âHediyeli Soru YarıÅmasıâ | Facebook
mepa geldi benim de çok güzel :)aynası özellikle toyyzshopta kazanmışım ablam gidicek kızını alıp benim büyük oğlan daha 3 yalında sinemaya giremiyo .(
çokk güzel site kızlar ben de dün üye oldum ve hemen 1 tane kitap aldım bedavaya :d her alışverişte sadece 1 tane bedava kitap alabiliyormuşuz, ben başta sepeti doldurdum tabiiSonra doldurduğum gibi boşalttım :))
Kızlar ben ağustos başında intersportdan 50tl cek kazanmışımm, tesadüf şimdi gördüm kazandığımı( gidip alıncakmış ordann, 2 ay geçti verirlermi acaba, mesaj attım ama cvp veren yok şimdilik, kazanıp gidip alan oldumu hiç?
'yeni peugeot 208 beğen paylaş kazan' yarışmamız sona ermiştir! Yarışmaya katılarak peugeot mepa'dan sürpriz hediyeler kazanan talihlerimiz : Gönül köse, muharrem naci, özer baykuş, faysal olgaç, mesut çakıroğlu, ismail kişmir, deniz altınkamış, ayhan özdemir, gülşen güler, dilek gürbakar, fatma nur akbalık, doğukan susuz, onur alaşalvaroğlu, mürvet kelleci, hülya biçeroğlu, kumru taş, zeynep güler, mine çidam, erkan narlı, fethi çakır, aylin kaba, mete aysal, burcu yadiga taşer, nazan gökçe, sevda aker, şerife suyabatmaz, oğuz akdeniz, muhlis çakmak, elif ateş, seçil birol, mevlüt danacı, turgay dalgakıran, aslı seçil, hilal öztürk, çiğdem emeksiz, esra takım, mehtap akbulut, tülay cengiz, esma okullu karaosmanoğlu, dilaver yücedağ, yusuf mert avcı, sabiha çakıcı, sezai özaltın, saim altıntaş, müzeyyen karaman, ertürk yüksel, muammer bilgi, gamze tekin özer, banu arıtsın, duygu giray, banu genç ve eren takım olmuştur. Yarışmamıza katılan herkese çok teşekkür ediyor, kazananları tebrik ediyoruz. Kazanan katılımcılarımız sürpriz hediyelerini peugeot mepa ikitelli plazamıza gelerek, teslim alabilirler.
yıkarıdaki listeyi silin , isimlerin yayınlanması yasaklanmıştı.
o da mı yasak :s
nasıl sileceğim ki.yasak olduğunu bilmiyodum :44:
bende yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakma
özür dilerim
mesajın hemen altında mesajı düzenleme var
onu tıkla
sil mesajı :)
bende kitap istiyorum formu doldurdum ama kart numarası istiyor ..o kısmı nasıl atlıycam..
bende kitap istiyorum formu doldurdum ama kart numarası istiyor ..o kısmı nasıl atlıycam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?