Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

BEĞEN / PAYLAŞ / YORUMLA KAZAN!

Şanslı 2 kişiye Toshiba 4GB USB Bellek hediye ediyoruz.

Kazanmak için hemen aşağıdaki Toshiba 4GB USB Bellek resmini Beğen, Paylaş, Yorumla!

Kampanyamız 05 Ekim 2012 Cuma Saat 09:00 'a kadar devam edecektir.

Çekiliş listesinde yer alabilmeniz için; beğen-paylaş-yorumla üçlemesini yapmanız gerekmektedir.

Hediye edilecek ürün: Toshiba 4GB USB Bellek.
bulduN aldiN | Facebook

mepa geldi benim de çok güzel :)aynası özellikle toyyzshopta kazanmışım ablam gidicek kızını alıp benim büyük oğlan daha 3 yalında sinemaya giremiyo .(

bende kitap istiyorum formu doldurdum ama kart numarası istiyor ..o kısmı nasıl atlıycam..

Kızlar ben ağustos başında intersportdan 50tl cek kazanmışımm, tesadüf şimdi gördüm kazandığımı ( gidip alıncakmış ordann, 2 ay geçti verirlermi acaba, mesaj attım ama cvp veren yok şimdilik, kazanıp gidip alan oldumu hiç?

yıkarıdaki listeyi silin , isimlerin yayınlanması yasaklanmıştı.

o da mı yasak :s

nasıl sileceğim ki.yasak olduğunu bilmiyodum :44:

bende yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakma

özür dilerim

mesajın hemen altında mesajı düzenleme var
onu tıkla
sil mesajı :)

isimleri direk burda yayınlamak yasak..ama isimlerin bulunduğu linki paylaşabilirsimniz diye biliyorum..bu şekilde birbirimizi haberdar ediyoruz...

bende kitap istiyorum formu doldurdum ama kart numarası istiyor ..o kısmı nasıl atlıycam..

canım alışverişi kıredi kartıyla yapıyorsun kart numarası gırmeeden nasıl olacak, kargo ücretini alıyorlar kredı kartıyla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…