Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Saat 10 da uygulama başlıyor giriyorsunuz soruya cevap veriyorsunuz öyle benim bi kaç hesabım var kendi hesaplarımdan denedim en son kardeşiminkinden yaptım oldu

Saat 10 da uygulama başlıyor giriyorsunuz soruya cevap veriyorsunuz öyle benim bi kaç hesabım var kendi hesaplarımdan denedim en son kardeşiminkinden yaptım oldu

evet ben tam 10da giriorum annem babam ve kardeşiminkinden 3 4 keredir katılabildim zaten okul olduğu için cnm ya ne kadar var bitmesine

evet ben tam 10da giriorum annem babam ve kardeşiminkinden 3 4 keredir katılabildim zaten okul olduğu için cnm ya ne kadar var bitmesine
5 yada 6. gün bugün
bir ay sürecekti şimdi en az 20 gün var yani
inşallah kazanırsın sende
bende bugün görümcemin şansına denemiştim ona parfüm istiyordum şansına kazandım hemde parfüm

5 yada 6. gün bugün
bir ay sürecekti şimdi en az 20 gün var yani
inşallah kazanırsın sende
bende bugün görümcemin şansına denemiştim ona parfüm istiyordum şansına kazandım hemde parfüm

ne kadar güzel şansın daha da bol olsun inş bizlerede bulaşsın

bize de dominostan pizza çıktı, kardeşimin adını da vermiştim ona çıkmış..
şanslı sıpa :) dominos pizzaya da bayılır.
bugün yine şansımızı deniyorum baklaım

yemin ederim şansım acıldı yahuuuuuuuuuu hergün kazanıyorum avondan maşallah dün rimel ondan önceki gün parfüm bugünde üst üstte parfüm ve rimel kazandım aile hesaplarından inanamıyorum halaaaa

kızlar dominos pizza kazananları bi türlü göremiyorum gören varsa ne olur paylaşsın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…