Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yemin ederim şansım acıldı yahuuuuuuuuuu hergün kazanıyorum avondan maşallah dün rimel ondan önceki gün parfüm bugünde üst üstte parfüm ve rimel kazandım aile hesaplarından inanamıyorum halaaaa

valla tbrk ederim canım ya.kac gundur ugrasıyorum 10 dedınmı bılg basındayım olmuyo :2:

yaaa kızlarrr su fa nın esla kazan oyununa burdan bırlıkte katılsak aynı anda oynassak ılla bırımızden bırıne cıkar ben baslıyorum oynamaya ısteyen gelsın

valla tbrk ederim canım ya.kac gundur ugrasıyorum 10 dedınmı bılg basındayım olmuyo :2:

bende de kardeşimin eniştemin eşimin hesaplardan katıldım ilk günler olmadı 3 gündür dek geliyor şans kısmet diyorum.bugünkü kardeşiminkii yaptım parfüm kazandınız yazdı hemen kapatıp eşininkini actım onda da rimel kazandınız yazdı şok oldum şaka gibi geldi.inş sizlerde kazanırsınız benden bu kadar kardeşime ve kendime birer rimel ve parüm kazandım yeter artık inş sizlerde kazanırsınız

kızlar dominosta tek paylaşım yetiyomu acaba yaa? bi kere kayıt olan hesapla birdaha katılım olmuyo??
bir kere katıldık hergün çekiliş listesinde olcakmıyızkii :44::44::44:

kızlar dominosta tek paylaşım yetiyomu acaba yaa? bi kere kayıt olan hesapla birdaha katılım olmuyo??
bir kere katıldık hergün çekiliş listesinde olcakmıyızkii :44::44::44:

evet cnm ayrı mail ve tel kayıdın sadece o gün icin gecerli ben 5 tane kazandım mesela her gün katıldım ama farklı tel ve maille

kızlarr daybuyday den kazandığımız 20 tl ler artık birleşmiyo sanırım acı bi şekilde tecrübe ettim ...doğru dimii..yoksa birleşim için başka şartlar varmı_

evet cnm ayrı mail ve tel kayıdın sadece o gün icin gecerli ben 5 tane kazandım mesela her gün katıldım ama farklı tel ve maille

ben dün 3 maille katıldım kendim annem babam 1 tane bile çıkmamış. çok saçma şimdide hiç katılamıyorummm

Son düzenleme:
kızlar dominosun formunu doldurdum,peki web sayfasına üye olmak gerekiyor mu?
pizzayı sip.ederken herhalde gerekir..
tel.ile mi web üzerinden mi sip.verdiniz..?

bu sabah 9,30 da uyandım ama ,avonla uğraşamam uykum var diyip uyudum vallaaaa..
maşallah çok kazanan olmuş.

katılmıcam ben bu dominosa ya bi çıkmadı yüz tane mail adresim ve tel nom yokki benim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…