Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende artık avona katılmicam
yeter buna şükür bi rimel bi parfüm kazandım
darısı kazanamayanların başına
parfümü görümceme verecek olsamda yeter kazanamayanlara çıkar inşallah

bende artık avona katılmicam
yeter buna şükür bi rimel bi parfüm kazandım
darısı kazanamayanların başına
parfümü görümceme verecek olsamda yeter kazanamayanlara çıkar inşallah

ne iyi gelinsin öööle..görümcekini çok seviyon bakıyomdaaa

çek muhabbeti diyemi cevağ yazmadınız bacılarr yoksa daha önce yazıldıda ben,m, denk gelmedim?

canım çekler artık birleşmiyor fikirmetre kodları da 100 tl altlimitli oldu . yaklaşık 1 ay olacak geçen hafta sonu kargo bedava olmuş bakamadım benimde 300 tl lik çekim var öyle duruyor ufak ufak harcarım diye bekletiyorum.

kızlar dominos pizza kazananları bi türlü göremiyorum gören varsa ne olur paylaşsın ya
dün oynamıştım ben bugün sabah 10 da mail atmışlar kazandınız diye mailllerine bak cnm.ertesi gün sabah 10 da yolluyorlarmış kodu
ama uzgunuz cevap veren 50.kişi olamadınız dıyor nasıl oluyo pekı

sabah 10 da başlıyor ve hemen bitiyor diyorum ya cnm.hemen bitiyo

kızlar kartopu arkadaşını davet et ten kazanan oldumu ben eşimin adına kazanmışım amayeni farkettim ağustostaki olan yarışmayı hediyesi neydi merak ettim

dominostan 10 kere kazandım 8 gün varmıs artık her gün yirikkkkk

birde bir kez katılınan hesapla bir daha katılım sağlanmıyo. siz katıldığınız gün mü kazandınız hepsini yoksa bir kere katılınca diğer günlerde çekilişe katılınıyor mu??? :44::44::44: bilginiz varmıı ???

ögrenmek isteyenler özel mes atabilir burda acıklamayacagım herkes yararlanıo ziyaretciler bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…