Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ben dün yazmıştım dominostan kazandım ve aldım.. internet siparişi ile alıyorsunuz. daha önce üyeyseniz kodu direk o üyeliğinizle kullanabilirsiniz ama üye değilseniz facebook ile bağlanabilir ya da yeni üyelik açabilirsiniz.. üyeliğinizi gerçekleştirdikten sonra.. pizzalara baın ve istediğiniz pizzayı bir kenara not edin. daha sonra sağ tarafta kampanya kodu yazan bölüme girin ekran açılacak pizza seçiminiz için. sonra seçin ve devam edin bir ekran daha gelecek ona istemiyorum diyin ve devam edin daha sonra siparişi onaylayın ve adımları izleyin. 30 dk içerisinde kapınızda :) zaten aksi bir durumda sizi arıyorlar :)

ben 2 tanesini kullandım netten sipariş hiç bir ücret ödemedim kayseri atesi ve extra vagganza tavsiye ederim favorilerim onlar 24 tllik pizza bedava daha ne olsunnn

ben 2 tanesini kullandım netten sipariş hiç bir ücret ödemedim kayseri atesi ve extra vagganza tavsiye ederim favorilerim onlar 24 tllik pizza bedava daha ne olsunnn

selam bulunduğum ilde dominosun şubesi yok abimin adresine göndermek istiyorum .size şunu soracağım siparişi abimin adına yapsam kod benim adıma sorun olurmu ? kimlik bilgileri istiyormu ve üçret ödemediniz dimi?

kızlar kimlik filan yok ya dominos comtrye üye olun secin ürünü sepete atın adres girin kodu girin hepsi buuuu yanıtlıorum sırayla mesajları ancak simdi yemek vakti 9 gbi yanıta devam ederimmm

ben kazanmadımda mesela kazansam dominosun kendi yerinde yiyebiliyormuyyuz kızlar çünkü bizim eve en yakın dominos 1 saat uzaklıkta asla buraya getirmezler

ben kazanmadımda mesela kazansam dominosun kendi yerinde yiyebiliyormuyyuz kızlar çünkü bizim eve en yakın dominos 1 saat uzaklıkta asla buraya getirmezler
o zaman sen sipariş verirken o şubenin adresini ver sonra hemen evden çık ve git ye
hatta madem 1 saat uzaklıkta yarı yolda sipariş ver

o zaman sen sipariş verirken o şubenin adresini ver sonra hemen evden çık ve git ye
hatta madem 1 saat uzaklıkta yarı yolda sipariş ver

ne kaa zekisin sen kıııı?
fazla zekadan ,zeka zehirlenmesi yaşarsın alimallah ,olma bu kaaaa..:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…