canım şifreleri önce kiosktan gireceksin öyle söylüyordu oyunda.
kızlar 3 ünde de cifin üzerine tıkladım çarkıfelerkte..yani %50 yazana değil.3 ü de bedava oldu...deneyin bakalım
hakkın devredilmiyormuş demek nese sağal korascım yaaTc kimlik fotokopisi istiyolarmış cnm
Avon Türkiye - Avon Dünya Rekoru Kırıyor | Facebook
kızlar bu yarışmaya ne tahmin yaptınız?? benm bi fikrim yok yaaa
Yatsan | Facebook
yatsandan yastık ve yatak kazanan listesi
yatak alıcaktım, erteliyorum
belki çıkar..
Facebook'ta Burnundan Soluyanlar | Facebook
30 saniyeyi geçmeyecek şekilde en eğlenceli "O burun tıkanacak arkadaş!" diyen minikler Bruno'dan iPad, Nintendo Wii ve Joker alışverişleri için 50 TL indirim çeki kazanıyor
Lipton
Lipton Yellow Label Bardak Poşet çaylardan çıkan şifrelerle çekilişe katıl; 5 Mini Cooper, 10 Vespa, 100 iPad'den birini kazanma şansını yakala! Şifreni girmek için tıkla Lipton - Lipton Yellow Label | Facebook
Gliss Türkiye
Yıpranmış ya da normal saçlara sahip olanlar, mükemmel bir deneyime hazır mısınız?
Gliss Marakesh Oil & Coconut Serisi, saçlara kusursuz parlaklık veriyor ve yumuşatarak esneklik kazandırıyor. Bu mucizeyi Türkiye'de ilk siz yaşamak istiyorsanız, Gliss Şansım'a gelin ve şansınızı deneyin. Gliss Türkiye - Gliss Şansım | Facebook
Vaseline
Sonbahar Hediye Sepeti kazandıran son sorumuz hazır! Hemen katıl, bulmacadaki eksik kelimeyi bul, 20 şanslı kişiden biri sen ol! https://www.facebook.com/vaseline/app_146626025380113
Philips ile Hızlı Ütü Günleri başlıyor! Philips Xpress Akıllı Ütü ile birlikte evinize ütüye geliyoruz. Üstelik ütüyü de size hediye ediyoruz. Ziyaret edeceğimiz 5 şanslı kişiden biri olmak için katılın: Philips Türkiye - Philips ile Hızlı Ütü Günleri | Facebook
“Her Hafta Bir Nevresim” yarışmamız bu hafta da yeni talihlisini arıyor...
https://www.facebook.com/hobbyhomecollection1/app_221460014534454?ref=ts
BB harfleri ile başlayan boşlukları doldurup, Garnier sürpriz paketi kazanmaya ne dersin? O halde link’e tıkla ve bu eğlenceli yarışmaya katıl. Garnier Türkiye - Garnier Boşluk Doldurma | Facebook
kızlar şu hürriyet ağiledeki yarışmayı aramızdan birinin ismini gördüm kazanmış.bende çok istiyorum saaat kaçta oynamak lağzım acaba saat kaçta yenileniyor bilen var mı kazanan arkadaş kaçta oynamıştı
vaselinenin cevabı ne kızlar ya
kızlar bu cifin ekrana verdiği kodlarla tel.e gelen kodlar aynı mı ?tel.im yanımda değil bakamıyorum..
acil cvp veririmisiniz
kızlar 18.30 da başlayalım ok.her 15 dk. bi hediye veriyorkızlar fa yapacaklar beğensin birlikte oynayıp kazanalım
Kızlar şimdi migrostan geliyorum cif hediyeleri için. Ne kasiyerlerin ne müşteri hizmetlerinin böyle bir kampanyadan haberleri yok. Kasiyer kız olmuyor deyip yolluyordu beni. Bende inat ettim müşteri hizmetlerindeki kıza anlattım tek tek. Tam o sırada şansıma bir kişi daha geldi cifleri alabilmek için. Kadın money clubu aradı. Money club kart numaralarımızı, cif şifrelerimizi ve telefon numaralarımızı verdik. Sizi arayacaklar daha sonra deyip gönderdiler. Yani ellerim bomboş :) Cif böyle bir kampanya yaparken moneycluba ve migrosa haber vermeyi unutmuş sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?