Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım şifreleri önce kiosktan gireceksin öyle söylüyordu oyunda.

oyleymıs canım ya napalım spor yapmıs oldum bısıkletle gıttım.ıyı spor yaptım valla.aksama gıderım artık yada yarın nasılsa tıkla kazan var yarın.ne vercek belli deıl demi arkadaslar

kızlar şu hürriyet ağiledeki yarışmayı aramızdan birinin ismini gördüm kazanmış.bende çok istiyorum saaat kaçta oynamak lağzım acaba saat kaçta yenileniyor bilen var mı kazanan arkadaş kaçta oynamıştı

hep %50 verdi, 1 tane bedava
belki giderim migrosa ,merakımı yenmek için..

Tc kimlik fotokopisi istiyolarmış cnm
hakkın devredilmiyormuş demek nese sağal korascım yaa

Avon Türkiye - Avon Dünya Rekoru Kırıyor | Facebook

kızlar bu yarışmaya ne tahmin yaptınız?? benm bi fikrim yok yaaa

Yatsan | Facebook

yatsandan yastık ve yatak kazanan listesi

yatak alıcaktım, erteliyorum
belki çıkar..

Vaseline
Sonbahar Hediye Sepeti kazandıran son sorumuz hazır! Hemen katıl, bulmacadaki eksik kelimeyi bul, 20 şanslı kişiden biri sen ol! https://www.facebook.com/vaseline/app_146626025380113

“Her Hafta Bir Nevresim” yarışmamız bu hafta da yeni talihlisini arıyor...

https://www.facebook.com/hobbyhomecollection1/app_221460014534454?ref=ts

BB harfleri ile başlayan boşlukları doldurup, Garnier sürpriz paketi kazanmaya ne dersin? O halde link’e tıkla ve bu eğlenceli yarışmaya katıl. Garnier Türkiye - Garnier Boşluk Doldurma | Facebook

paylaşımlar için sğlun kızlar,şu dominosda bakamıyorum ki kazananlara mailde nereye geliyor gereksizlere mi düşüyor

kızlar bu cifin ekrana verdiği kodlarla tel.e gelen kodlar aynı mı ?tel.im yanımda değil bakamıyorum..
acil cvp veririmisiniz

Kızlar şimdi migrostan geliyorum cif hediyeleri için. Ne kasiyerlerin ne müşteri hizmetlerinin böyle bir kampanyadan haberleri yok. Kasiyer kız olmuyor deyip yolluyordu beni. Bende inat ettim müşteri hizmetlerindeki kıza anlattım tek tek. Tam o sırada şansıma bir kişi daha geldi cifleri alabilmek için. Kadın money clubu aradı. Money club kart numaralarımızı, cif şifrelerimizi ve telefon numaralarımızı verdik. Sizi arayacaklar daha sonra deyip gönderdiler. Yani ellerim bomboş :) Cif böyle bir kampanya yaparken moneycluba ve migrosa haber vermeyi unutmuş sanırım:)

bu görüşmeden sonra haberleri olur sanırım en iyisimi bi kaç gün beklemek

cifte sansim yaver gitmemis olabilir ama ilk denememde gliss kazandimmmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…